FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

INDRETNING - Have

   |   

DESIGNTILBEHØR

   |   

AKTUELT

FRA KINA TIL DANMARK

Da det unge par, efter et års udstationering i Kina, vendte hjem til deres havnelejlighed i H.C. Andersens hjemby, faldt valget på LERCHE design som sparringspartner i forbindelse med opdatering af indretningen i lejligheden.


Drømmen om at forvandle de hvide neutrale omgivelser til en varm og smagfuld loungestemning, gav parret anledning til at kontakte LERCHE design for indretningsassistance.

Tidligere var stuen ét stort rum og ønsket om et ekstra værelse i lejligheden var højt.

Med den mobile skillevæg blev stuen forvandlet til en mindre stue samt et "værelse", som dækker behovet for at kunne trække sig tilbage, hvad enten man ønsker at se TV, arbejde eller overnatte på sovesofaen, som er gemt bag skillevæggen.

Skillevæggen blev konstrueret efter alle kunstens regler med stikkontakter til lyskilder, inden de smukke teaktræslister blev monteret.

Den grønne endevæg er inspireret af den grønne farve BRG (British racing green) som har fået sit navn efter den engelske racerbilsindustris klassiske grønne farve. Sammen med det øvrige interiør udstråler farven stil og elegance.Se mere

Lejlighedens sydvendte terrasse er stor nok til såvel et loungeområde og et spiseområde med udsigt til havnen og et stort grønt område, hvor børnene kan boltre sig, alt imens det gode liv leves over en god middag med familie og venner...

Om samarbejdet med LERCHE design udtaler parret:

"Vi var rigtig glade for vores lejlighed, men manglede følelsen af et hjem, at vores bolig var personlig og ikke blot sort/hvid. Forud for kontakten til Mie Lerche gjorde vi os nogle overvejelser om, hvilken stemning og funktioner vi ønskede os.
Mie var meget hurtig til at gribe vores overvejelser og det har været et virkelig godt samarbejde, hvor Mie ikke har lagt en stil for os, men hvor vi i samarbejde og gennem løbende dialog er kommet vores egen stil nærmere.
Mie har formået at give os ideer til at benytte mange af vores arvestykker og kombinere det med nye indkøb. Denne kombination og fordi Mie har udfordret os - har bevirket, at vi har fået et personligt hjem, der er funktionelt, hyggeligt og hvor vi virkelig føler os hjemme.

Det er ikke sidste gang, at vi vil benytte os af Mies ekspertise."


Har du også brug for inspiration til, hvordan du skaber en personlig indretning? Så tøv ikke med at kontakte os.


Se mere
LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541