FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

aktueltTilmeld dig vores nyhedsbrev
Navn:
Firma:
E-mail:
VI ER FLYTTET! - 12/10/2017
LERCHE design er flyttet til Charlottenlund og jeg har valgt at lukke vores web shop for at koncentrere mig 100% om mit virke som indretningsarkitekt for virksomheder og private.

Jeg opererer fortsat i hele Danmark.

Kærlig hilsen
Mie Lerche
Læs mere

KRYSTALLER OG METALLER - 08/02/2017
Sneen har dalet stille omkring vores showroom de seneste par dage og den hvide farve, letheden og krystallerne har ladet os inspirere til at give dig et par tips og idéer til, hvordan du kan indrette dit hjem med smukke snehvide designs.

Krystaller og metaller går elegant hånd i hånd, når de genspejler og reflekterer lyset på magisk vis.

Skab selv magi i dit interiør med en håndfuld refle...
Læs mere

SNEHVID HYGGESTUND - 08/02/2017
Vinteren er over os! Mærk vægtløsheden og puritanismen i det snehvide sofahjørne, alt imens du giver drømmene frit spil over en varm drik og levende lys.

Gervasoni GHOST 3-pers. sofa. DESIGN KUP kr. 17.999,-
Tilhørende GHOST lænestol. DESIGN KUP kr. 8.269,-
OYOY PIF PAF skåle til ophæng. DESIGN KUP kr. 749,-
Design by us VINTAGE lampe af vintageglas kr. 8.200,-
Kristina Dam marmor sidebo...
Læs mere

VORES WEB SHOP - 11/01/2017
Mange af jer har spurgt ind til vores web shop, som (efter lukningen af den fysiske butik) kommer til at bestå med en langt mindre kollektion end den, du kender i dag.

Derfor er det en god idé, at SHOPleve dine favoritdesigns allerede nu!

Du kommer ikke til at opleve et brandudsalg på vores designklassikere, da vi ikke har nogen intension om at dumpe de priser, vi har lagt en ære i at væ...
Læs mere

TIDLIGT MED RETTIDIGT - 11/01/2017
DU KAN STADIG NÅ DET!

I forbindelse med lukning af butikken den 23. marts, er det nu tid til at bestille de møbler (og visse lamper), du ønsker at købe hos os til levering inden da.

Det være sig din drømmesofa fra Zanotta, det funky nye betonbord fra danske Eberhart furniture, de fantastiske og praktiske modulære svenske String reoler, kultstolene fra Thonet, din all time favourite Eames...
Læs mere

UDSALGET STARTER I MORGEN! - 11/01/2017
I forbindelse med lukning af butikken har vi mærket flere møbler, tæpper og lamper ned end ved et vanligt UDSALG.

Det betyder, at du kan gøre en ekstraordinær god handel på vores UDSTILLINGSMODELLER, allerede fra vi åbner dørene torsdag den 12. januar kl. 10.00

Kig forbi og gør et DESIGN KUP, der er til at føle på og orientér dig evt. forinden på vores hjemmeside, hvor vi præsenterer en l...
Læs mere

LERCHE DESIGN BESTÅR! - 31/12/2016
LERCHE design fortsætter som landsdækkende konsulentvirksomhed og tegnestue. -Og perspektivet for nye spændende forretningsområder indenfor indretning, møbler og design udvides i takt med udviklingen.

Det har været et eventyr at prøve kræfter med detailbranchen, men min passion ligger indenfor indretningsområdet, som jeg vil koncentrere mig om fremadrettet.

Med ønsket om et fantastisk go...
Læs mere

GAVEKORT/TILGODEBEVISER - 31/12/2016
I forbindelse med lukningen af showroom og shop, er der et par praktiske foranstaltninger, som du skal være opmærksom på:

- Udfyldte værdibeviser kan indløses til
den 28. februar 2017.

- Tilgodebeviser og gavekort kan indløses til varer til
den 23. marts 2017.

Alle* på team LERCHE design glæder os selvfølgelig fortsat til at betjene dig i samme ånd, som du kender, til og med den 2...
Læs mere

VORES SHOWROOM/SHOP LUKKER - 30/12/2016
Kære ven af LERCHE design

Jeg håber, du har haft en fredfyldt jul og at du er ved at være klar til at åbne et nyt kalenderår med de nye tiltag, det må bringe.

Årsskiftet giver anledning til tilbageblik og refleksion samtidig med at visioner og mål for det nye år begynder at tage form. I år er ingen undtagelse...

Den største beslutning for årsskiftet for mit eget vedkommende er, at jeg ...
Læs mere

DEN HELDIGE VINDER ER... - 12/12/2016
Den heldige vinder i lodtrækningen om adventsgaven for 3. søndag i advent blev

Katrine Louise Sørensen

Med adventsgaven, som er en luksus plaid i 100% alpaca uld fra danske Elvang, kan Kathrine holde sig varm, hvis vinteren for alvor sætter ind.

STORT tillykke til Kathrine!

Husk: Du kan stadig nå at deltage i lodtrækningen om adventsgaven  for 4. søndag i advent som er en MY BOX træ...
Læs mere

JULEGAVER TIL TIDEN - 12/12/2016
Vores showroom holder åbent alle dage frem til jul og vi lægger os, som sædvanligt, i selen for at give dig den absolut bedste SHOPlevelse, uanset om du vælger at handle i vores showroom eller online.

Web shop pakker, der skal være fremme inden juleaften, skal du bestille senest den 22. december kl. 12.00, så de kan nå med på omdelingen den 23. december.

Hvis du får sendt en pakke hjem ti...
Læs mere

NU I LIMITERET OPLAG - 24/11/2016
Mie Lerche har i en lang årrække skræddersyet og håndfremstillet grafiske vægrelieffer ud fra sine kunders personlige ønsker til størrelse og farve.

I forlængelse heraf har Mie valgt at fremstille et limiteret oplag af udvalgte designs til dig, der sætter pris på unik vægkunst til dine vægge.

Alle LERCHE design relieffer leveres signeret og nummereret sammen med et lille metalskilt, der ...
Læs mere

SKØNNE FLENSTED MOBILER MED VOKSEVÆRK - 15/11/2016
Flere af de smukke FLENSTED MOBILER kan nu fås i større modeller, så de grafiske, lette og svævende skulpturer får mere frit spil at udtrykke sig på. Så har du pladsen, er der virkelig mulighed for at supplere din indreting med både elegance og balance - i stor stil.

Vi kan anbefale:

KONTRAPUNKT MAXI i natur eller sort til kr. 2.990,-
FUTURA NATUR i stor til kr. 2.990,-
SYMPHONI IN 3 MO...
Læs mere

FUNKY ENGELSK DESIGNKLASSIKER - GOD LYD MED ATTITUDE - 04/11/2016
ROBERTS REVIVAL er et klassisk engelsk radiodesign fra 1950’erne, opgraderet til moderne digitale standarder. Med sine forførende farver, funky gyldne detaljer og kompakte design er ROBERTS REVIVAL MINI en handy lille radio, der insisterer på at blive både hørt og set.

Lad ROBERTS REVIVAL MINI være en del af hjemmets design og indretning i køkkenet, på badeværelset, kontoret - eller tag rad...
Læs mere

ÅRETS DANSKE DESIGN JULEGAVE - 13/10/2016
Den danske designvirksomhed RO står bag denne smukke keramikserie designet af Rebecca Uth. Her er tale om en keramikserie, der virkelig sætter æstetik, funktion og det gode håndværk i højsædet. De smukke, unikke glasurer og harmoniske, organiske former inviterer til individuelle kombinationer og sammensætninger på tværs af seriens dele.

Hele BOWL-serien, der er håndfremstillet på en lille po...
Læs mere

MY BOX - NYHED FRA FOXY POTATO - 13/10/2016
Den unge danske design- og snedkervirksomhed Foxy Potato har netop tilføjet MY BOX opbevaringsæsken til deres kollektion af møbler og designtilbehør med altoverskyggende lækker finish.

MY BOX er en egetræsæske, med spejlbund (klar eller røgfarvet) og akryllåg, til opbevaring af dine mindre ejendele.

Brug MY BOX i entréen til nøgler etc., på badeværelset til dit grooming grej, i soveværel...
Læs mere

ELEGANT MODULOPBYGGET SOFA NYHED FRA ZANOTTA - 22/09/2016
Allerede i april måned blev vi præsenteret for den fantastisk elegante sofanyhed BOTERO fra Zanotta, da vi besøgte årets største møbelmesse i Milano.

NU er BOTERO ankommet til vores showroom og den er et besøg værd!

Som alle Zanottas sofaer er BOTERO håndlavet på Zanottas fabrik i Italien og den er udført med aftageligt betræk i stof eller skind efter ønske.

BOTERO sofaen er modulopby...
Læs mere

INVITATION TIL VIP ARRANGEMENT - 14/09/2016
Vi skyder efteråret i gang med en række uimodståelige tiltag og ny-lanceringer, som vi præsenterer på tirsdag den 20. september 2016, hvor du hermed inviteres til en SHOPlevelsesrig VIP aften i indretningens tegn.

Kom ind og se nyhederne, kampagnerne, farverne og materialerne og lad dig inspirere til, hvordan du indretter din stue, når Mie Lerche giver dig indsigt i hemmeligheden bag vores t...
Læs mere

NY SMART LAMPE FRA MUUTO - 13/09/2016
Den smarte lille lampenyhed CONTROL fra MUUTO er et cool indslag til den moderne bolig, designet af TAFF architects.

CONTROL er, med sin størrelse og smarte lysdæmperfunktion, velegnet i alle rum, hvor du har brug for en lille lampe med stor effekt.

Med lampen følger en stor lyskilde med halogenstift, men du vælger naturligvis selv, hvilken lyskilde, du ønsker at bruge til lampen. Du skal...
Læs mere

DANSKE VITRINESKABE FRA LINDEBJERG DESIGN - 13/09/2016
Vi er sprunget ud af vores komfort zone og har lanceret de danske vitrineskabe fra Lindebjerg design i vores showroom og på vores web shop.

Lindebjerg Design står bag en serie af elegante fritstående og væghængte vitrineskabe fremstillet ud fra et bæredygtigt perspektiv.
Således anvendes kun ædelt fyrretræ og miljøvenlig maling i fremstilingen af vitrinerne, som produceres i Europa.

Vit...
Læs mere

NY LERCHE DESIGN INDRETNING - 23/06/2016
Da det unge par, efter et års udstationering i Kina, vendte hjem til deres havnelejlighed i H.C. Andersens hjemby, faldt valget på LERCHE design som sparringspartner i forbindelse med opdatering af indretningen i lejligheden.

SE HELE CASEN OG ALLE LØSNINGERNE HER
Læs mere

SÅ ER DET NU!!!! - 26/05/2016
Det er NU, hvis du skal nå at have Fermob havemøbler inden det officielt bliver sommer.

Den franske havemøbelproducent Fermob mærker hvert år en stigende interesse for deres fantastiske kollektion af vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Men efterspørgslen kommer ikke fra Danmark alene. Hele verden vil have fingre i de lækre havemøbler og leveringstiden stiger proportionelt med det gode vejr. ...
Læs mere

HUSK FARS DAG DEN 5. JUNI 2016 - 19/05/2016

Den 5. juni er det, som bekendt, fars dag.

Vis din far, hvor meget han betyder for dig med en gave af betydning.

STOFEY UDEPEJS STR. L/XL KR. 4.490,-/4.990,-
FIAM CASANOVA DRØMMESENG KR. 1.649,-
BLOXBJERG RINGHAKKE FRA KR. 329,-
SWATCH NEW GENT UR KR. 530,-
VITRA LITTLE DEVIL TRÆFIGUR KR. 956,-
NO. 61 KOGEBOG KR. 349,-
TAYLOR OF OLD BOND STREET MANICURESÆT KR. 699,-

De viste ti...
Læs mere

NY INDRETNING - 02/05/2016
Se en af vores seneste indretninger for familien på gården  HER

Måske bliver du selv inspireret til at få hjælp af LERCHE design til DIN indretning...
Læs mere

UDEPEJS I RUSTFRIT STÅL - 26/04/2016
Der er ikke noget som levende ild. Med STOFEY udepejsen i rustfrit stål er det muligt at skabe varme og hygge i såvel store haver som på små altaner.

Pejsen findes i to størrelser (L og XL), som dækker de fleste behov for udendørs hyggespredning uden brug af gas eller el.

STOFEY udepejs er velegnet til store som små udearealer og dens på-svejsede håndtag gør det muligt at flytte pejsen ef...
Læs mere

NYHED: GERVASONI NU HOS LERCHE DESIGN - 14/04/2016
Vi glæder os over at kunne præsentere de stilfulde men tilbagelænede og afslappede sofaer og stole i GHOST serien, som produceres af Italienske Gervasoni, der kan bryste sig med generationers erfaring for møbelproduktion.

GHOST serien er designet af Paola Navone og dens tilbagelænede design indbyder til afslapning og hygge.

I serien findes polstrede sofaer, stole, chaiselonger, puffer sen...
Læs mere

10ÅR = 10% RABAT PÅ ALT - 31/03/2016
Kære ven af LERCHE design

Tro det eller lad være...

Vores showroom på Rosenbæk Torv i Odense fylder 10 år den 1. april i år.
I den anledning har vi sammensat en perlerække af designgodter, som vi er sikre på, du finder attraktive nok til for alvor at tage hul på forårssæsonen, som indtil videre har ladet vente lidt på sig, hvad det gode vejr angår.

Men NU skal det være...

I anledn...
Læs mere

SPING UD I FORÅRET MED HJÆLP TIL DIN INDRETNING - 31/03/2016
Fornemmer du også foråret i form af en ubændig lyst til at udleve drømmen om at indrette dit hjem med hjælp fra LERCHE design? Så er det NU, at du skal slå til!

I anledning af vores fødselsdag, kan du nemlig
spare kr. 500,- på et HOME COUTURE indretningsbesøg
ved bookning inden den 9. april 2016.*

DIN FØDSELSDAGSPRIS KR. 4.000,-

*Besøget skal finde sted inden udgangen af april måne...
Læs mere

ÅBEN TEGNESTUE FOR DIG! - 31/03/2016
I anledning af vores 10 års fødselsdag holder vi ÅBENT HUS på vores tegnestue*

ONSDAG DEN 6. APRIL 2016 i tidrummet kl. 11-18:00 og DU er hermed inviteret!

Kom og se, hvordan vi arbejder med indretning og få en snak med stifter og indehaver Mie Lerche om, hvordan LERCHE design kan hjælpe DIG med at leve DINE boligdrømme ud.

*Tegnestuen ligger på 2. sal over vores showroom på Rosenbæk...
Læs mere

VI GI'R EN PÅSKEFROKOST - 02/03/2016
Inviter familie og venner til et brag af en påskefrokost ved dit gamle spisebord og køb et nyt til levering efter påske.

Netop nu kan du nemlig spare over kr. 4000,- (som kan bruges til din påskefrokost) ved bestilling af BruunMunchs massive egetræsbord PLAY DINNER, der giver plads til 12-14 personer ved tilkøb af to tillægsplader.

BruunMunch PLAY DINNER ovalt spisebord i massiv olieret e...
Læs mere

BESTEM SELV DIN RABAT PÅ FERMOB - 02/03/2016
Alt afhængig af påskevejret, vil du måske foretrække at holde påskefrokosten udenfor.

MEN vi kan desværre ikke nå levering af de populære Fermob havemøbler inden påske.

Til gengæld tilbyder vi dig særdeles attraktive priser ved bestilling af Fermob havemøbler inden den 15. marts 2016.

SPAR 10% ved køb af Fermob for min. kr. 10.000,-*
SPAR 15% ved køb af Fermob for min. kr. 15.000,-*
...
Læs mere

DANMARKS DYRESTE STOL - 23/02/2016
Den er kendt som Danmarks dyreste stol: DEN TRÆTTE MAND.

Ja, det hedder stolen rent faktisk.

DEN TRÆTTE MAND er designet af den danske møbelarkitekt Flemming Lassen i 1935 og en af de første prototyper blev solgt på Bruun Rasmussens auktioner i 2014 for over 1,4 mio. kroner.

Nu er stolen tilbage i folden hos by Lassen og i dag kan du SHOPleve en ny-produceret udgave i vores showroom ...
Læs mere

TILBUD PÅ ITALIENSK LAMPEKLASSIKER - 23/02/2016
Hører du til blandt den skare af design freaks, der altid har drømt om en ARCO lampe? Så er det NU, du skal slå til!

Ved bestilling af en Flos ARCO lampe, designet af Pier og Achille Castiglioni i 1962, kan du nu spare kr. 2.720,- eller mere alt afhængig af, om du vælger LED eller ej.

Flos ARCO fra kr. 15.100,-
KAMPAGNEPRIS KR. 12.380,-*

*Gælder kun ved henvendelse i vores showroom ti...
Læs mere

NYHED! - 23/02/2016
SMALL TABLE sidebordene fra Paustian er designet af den danske kleinsmed Peter Lund Andersen i 1978.

Med sin sans for form, funktion og materialer kombineret med et godt gedigent håndværk, arbejdede Peter Lund Andersen med jern som et gennemgående materiale i sine møbler.

SMALL TABLE fungerer fremragende som et smukt dekorativt sidebord.

Stel og plade er i sort pulverlakeret jern.

D...
Læs mere

VINTERKULDE, KOM AN! - 22/01/2016
Kære ven af LERCHE design

Vinterkulden viser tænder og i forlængelse af vores seneste nyhedsmail med indretning af dit eget personlige [SPA]CE, så giver vi dig her et par eksempler på, ultimativ hygge og selvforkælelse i den kolde tid.

Gå på SHOPdagelse i vores store udvalg af hyggespredere til den kolde tid.

MUUTO COSY IN GREY LAMPE KR. 1.595,-
RUARK AUDIO R4 KR. 5.599,-*
RØROS AGNE...
Læs mere

AFSLAPNING - 22/01/2016
Kryb sammen i den altoverskyggende komfortable Eames klassikker LOUNGE CHAIR designet i 1956 af ægteparret Ray og Charles Eames.

EAMES LOUNGE CHAIR FRA KR. 41.291,- *
PERFECT DAY SPEJL KR. 1.499,-
NOTKNOT KNUDEPUDE KR. 959,-
ZANOTTA NUNO OPBEVARINGSBOX

* VED BESTILLING AF EN LOUNGE CHAIR INDEN 30. JANUAR 2016 får du en eksklusiv Vitra gave med i købet udover dine værdibeviser, svarend...
Læs mere

AHHH... - 22/01/2016
Nyd en stille stund under en lækker plaid med en kop varm te og en god bog.

RØROS ISLANDSKAP PLAID KR. 1.599,-
RIGMOR ALS TEKANDE KR. 900,-
BOG OM SØNDERHO KRO KR. 449,-
THORBERG LÆSEBRILLER KR. 299,-

Så bli'r det ikke meget bedre...

Kom forbi vores showroom og lad os forkæle dig med SHOPlevelser udover det sædvanlige. Eller shop løs i vores web shop, hvor du finder hyggesprederne h...
Læs mere

CESTA LANTERNE - 07/01/2016
CESTA lampen er en magisk lanterne skabt af designer Miguel Mila.

Rammen på lampen er kirsebærtræ, som smukt indrammer den indre kugle af opal glas, der spreder det smukkeste lys. Dens ovale form og håndtag gør den lige så velegnet på bordet som på gulvet.

CESTA lampen er også produceret i en mindre udgave under navnet CESTITA, som er fremstillet i stel af bambus med skærm i polypropylen...
Læs mere

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND - 07/01/2016
Nu kan du spejle dig i det smukke facetterede spejl DIAMOND designet af den danske design duo: Hugau/Larsson

DIAMOND spejlet findes i to størrelser og flere farver

SMALL H80 x B57,6 cm fra kr. 4.600,-
LARGE H100 x B72 cm fra kr. 5.400,-

SHOPlev DIAMOND i vores showroom.

Vi glæder os til at se dig!
  
...
Læs mere

NYT [SPA]CE - 07/01/2016
Kære ven af LERCHE design

Vi håber, du er kommet godt ind i den nye år og at vinterkulden, der omsider har ramt Danmark, giver dig mod på lidt selvforkælelse i dit eget private [SPA]CE.

Varme bade, terapeutiske olier, bløde luksushåndklæder, afslapning på en daybed under en beroligende mobile, smukke marokkanske håndstøbte fliser, levende lys, økologisk te....

Stemningen er sat!

Ve...
Læs mere

MÅDEHOLDENT JANUAR OG KAMPAGNETILBUD - 07/01/2016
Begrebet "hvid januar" dækker over, at januar for mange danskere er gået hen og blevet et moderne renselsesritual uden alkohol, søde sager og fed mad.

I tråd med mådeholdenheden, tilbyder vi dig nu enkle og moderne designs, til rene januar priser.

OLE GJERLØV KNUDSEN SAVBRIKS
LYS CANVAS kr. 2.999,-
[SPA]CE pris kr. 2.399,-

MØRK CANVAS kr. 4.295,-
[SPA]CE pris kr. 3.439,-

ANNE L...
Læs mere

[U]RO & BALANCE - 07/01/2016
"Should you have a troubled mind,
-watch a mobile, and unwind."

Mobilen er tilbage i indretningen og de klassiske Flensted mobiler har en særlig plads i vores hjerter.

KONTRAPUNKT MOBILEN er designet af Ole Flensted.
Kr. 599,-

Vælg mellem sort og natur.

SHOPlev [U]ROEN og balancen i vores showroom, hvor du finder et stort udvalg af Flensteds vidunderlige mobiler.

  DU KAN OGSÅ ...
Læs mere

DETALJER DER TÆLLER - 07/01/2016
Indretning af dit [SPA]CE handler i høj grad om, at du skal føle dig forkælet og veltilpas i dine omgivelser.

Undervurdér ikke detaljernes indflydelse, men brug dem til at stimulere alle dine sanser.

Behagelige lyde og dufte, taktile genstande, en god kop te og noget smukt for øjet, er alt sammen med til at fremelske totalt velvære.

Levende lys er et must i dit [SPA]CE.

Prøv de mun...
Læs mere

NYTÅRSGAVEN TIL LIVSNYDEREN - 29/12/2015
Stjernefotografen Claes Bech Poulsen demonstrerer, i endnu en bog for livsnydere, sin evne til at fange stemning og atmosfære i sine billeder, der denne gang afspejler livet og maden på og omkring Sønderho kro på Fanø.

Bogens 287 sider rummer en velskreven historie om kroen, kulturen, råvarerne og ikke mindst maden sammen med smukke og uimodståelige opskrifter en masse.

Gå ikke glip af de...
Læs mere

NYT SWATCH UR PÅ GADEN - 09/12/2015
Det nye armbåndsur DIPBLACK fra schweiziske Swatch er både råt og stilet i designet med sit blotlagte urværk.

DIPBLACK uret er inspireret af de ikoniske Original Gents ure fra 80'erne, og viser at Swatch stadig formår at lave innovativt design på lige fod med de store internationale urmærker.

Perfekt som gave til både ham og hende - ung som ældre.

Swatch armbåndsurene har schweizisk u...
Læs mere

NYHEDER FRA DANSKE SCHÖNWERK - 09/12/2015
Danske Schönwerk har specialiseret sig i at lave lækre kvalitetsprodukter af de bedste materialer. Og det smukke ARMBÅND i naturfarvet kernelæder er da heller ingen undtagelse.

Designet et nordisk minimalisme, der lader materialerne tale for sig selv. I dette tilfælde, er der tale om to kernelæderstropper, der krydser hindanden og slutter i en smart og funktionel magnetlukning.

Bag Schö...
Læs mere

NYT MEDLEM AF TEAM LERCHE DESIGN - 09/12/2015
Allerede i september startede vores nye medlem af team LERCHE design, nemlig Andreas Stær van der Merwede.
Andreas er 24 år og kommer heeeeelt fra Hørsholm, men er flyttet til Danmarks navle - Odense.

Vores mission er at få Andreas fuldt integreret i det Fynske, hvorfra han pendler til sit drømmestudie i Kolding, når han "holder fri" fra sit engagement her i team LERCHE designs gemakker.
...
Læs mere

NY SMYKKEKOLLEKTION FRA LIND & JAMES - 24/11/2015
Wow!

Den nye smykkekollektion fra designduoen Lind & James er uimodståelig lækker og rå.

Det er umuligt at vælge, hvad der skal på ønskelisten fra den nye kollektion, som er landet i vores showroom i dag.
Denne gang introducerer Lind & James to flotte armbånd i hhv. sølv og guld (sølvarmbåndet er afbilledet) og som noget nyt, kan du nu købe øreringene enkeltvis og dermed selv kombinere...
Læs mere

NYT NYT NYT - LAMPE GRAS NU HOS LERCHE DESIGN - 24/11/2015
Nu kan du SHOPleve den rå og industrielle lampekollektion med klassiske undertoner fra Lampe Gras i vores showroom.

Grundstenene til det franske lampe brand Lampe Gras blev lagt allerede i 1921, hvor franskmanden Bernard-Albin Gras designede en serie lamper til brug i kontorlandskaber og i den industrielle sektor.

Lamperne er kendt for deres industrielle udtryk og funktionelle design, der...
Læs mere

MEDARBEJDERJULEGAVER - 24/11/2015
Hvad er traditionen for julegaver på DIN arbejdsplads?

Vidste du, at LERCHE design hvert år leverer flere hundredevis af julegaver til virksomheder, der ønsker at takke sine medarbejdere for at skabe værdi til virksomheden?

I år er ingen undtagelse. Sædvanen tro tilbyder vi igen i år medarbejderjulegaver med store besparelser ved samlet ordreafgivelse.

Spørgsmålet er blot hvilken gave...
Læs mere

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541