FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

aktueltTilmeld dig vores nyhedsbrev
Navn:
Firma:
E-mail:
 
VI ER FLYTTET! - 12/10/2017
LERCHE design er flyttet til Charlottenlund og jeg har valgt at lukke vores web shop for at koncentrere mig 100% om mit virke som indretningsarkitekt for virksomheder og private.

Jeg opererer fortsat i hele Danmark.

Kærlig hilsen
Mie Lerche
Læs mere

TAK TAK TAK - 20/03/2017
Selvom beslutningen om at lukke showroomet er truffet med hjertet, så er det bestemt ikke uden vemod, at vi takker af på Rosenbæk Torv.

Vi kommer til at savne dig!

Derfor vil det glæde os meget, hvis du har tid og lyst til at kigge forbi til et glas bobler på fredag i tidsrummet
kl. 14-17, hvor vi takker af efter 11 eventyrlige år med detailbutik.

Efter fredag den 24. marts vil vi ku...
Læs mere

3-2-1 - 20/03/2017
Som du sikkert allerede har bemærket, så har vi ikke forsøgt at hemmeligholde det faktum, at vores showroom lukker om 3-2-1 dag.

På torsdag den 23. marts har vi sidste åbningsdag og vi har gjort det særligt attraktivt for dig at gøre et sidste DESIGNKUP, inden vi forlader Rosenbæk torv og lukker ned for vores detailhandel i Odense.

De sidste 3 åbningsdage er et sandt festfyrværkeri af D...
Læs mere

KRYSTALLER OG METALLER - 08/02/2017
Sneen har dalet stille omkring vores showroom de seneste par dage og den hvide farve, letheden og krystallerne har ladet os inspirere til at give dig et par tips og idéer til, hvordan du kan indrette dit hjem med smukke snehvide designs.

Krystaller og metaller går elegant hånd i hånd, når de genspejler og reflekterer lyset på magisk vis.

Skab selv magi i dit interiør med en håndfuld refle...
Læs mere

SNEHVID HYGGESTUND - 08/02/2017
Vinteren er over os! Mærk vægtløsheden og puritanismen i det snehvide sofahjørne, alt imens du giver drømmene frit spil over en varm drik og levende lys.

Gervasoni GHOST 3-pers. sofa. DESIGN KUP kr. 17.999,-
Tilhørende GHOST lænestol. DESIGN KUP kr. 8.269,-
OYOY PIF PAF skåle til ophæng. DESIGN KUP kr. 749,-
Design by us VINTAGE lampe af vintageglas kr. 8.200,-
Kristina Dam marmor sidebo...
Læs mere

VORES WEB SHOP - 11/01/2017
Mange af jer har spurgt ind til vores web shop, som (efter lukningen af den fysiske butik) kommer til at bestå med en langt mindre kollektion end den, du kender i dag.

Derfor er det en god idé, at SHOPleve dine favoritdesigns allerede nu!

Du kommer ikke til at opleve et brandudsalg på vores designklassikere, da vi ikke har nogen intension om at dumpe de priser, vi har lagt en ære i at væ...
Læs mere

TIDLIGT MED RETTIDIGT - 11/01/2017
DU KAN STADIG NÅ DET!

I forbindelse med lukning af butikken den 23. marts, er det nu tid til at bestille de møbler (og visse lamper), du ønsker at købe hos os til levering inden da.

Det være sig din drømmesofa fra Zanotta, det funky nye betonbord fra danske Eberhart furniture, de fantastiske og praktiske modulære svenske String reoler, kultstolene fra Thonet, din all time favourite Eames...
Læs mere

UDSALGET STARTER I MORGEN! - 11/01/2017
I forbindelse med lukning af butikken har vi mærket flere møbler, tæpper og lamper ned end ved et vanligt UDSALG.

Det betyder, at du kan gøre en ekstraordinær god handel på vores UDSTILLINGSMODELLER, allerede fra vi åbner dørene torsdag den 12. januar kl. 10.00

Kig forbi og gør et DESIGN KUP, der er til at føle på og orientér dig evt. forinden på vores hjemmeside, hvor vi præsenterer en l...
Læs mere

LERCHE DESIGN BESTÅR! - 31/12/2016
LERCHE design fortsætter som landsdækkende konsulentvirksomhed og tegnestue. -Og perspektivet for nye spændende forretningsområder indenfor indretning, møbler og design udvides i takt med udviklingen.

Det har været et eventyr at prøve kræfter med detailbranchen, men min passion ligger indenfor indretningsområdet, som jeg vil koncentrere mig om fremadrettet.

Med ønsket om et fantastisk go...
Læs mere

GAVEKORT/TILGODEBEVISER - 31/12/2016
I forbindelse med lukningen af showroom og shop, er der et par praktiske foranstaltninger, som du skal være opmærksom på:

- Udfyldte værdibeviser kan indløses til
den 28. februar 2017.

- Tilgodebeviser og gavekort kan indløses til varer til
den 23. marts 2017.

Alle* på team LERCHE design glæder os selvfølgelig fortsat til at betjene dig i samme ånd, som du kender, til og med den 2...
Læs mere

VORES SHOWROOM/SHOP LUKKER - 30/12/2016
Kære ven af LERCHE design

Jeg håber, du har haft en fredfyldt jul og at du er ved at være klar til at åbne et nyt kalenderår med de nye tiltag, det må bringe.

Årsskiftet giver anledning til tilbageblik og refleksion samtidig med at visioner og mål for det nye år begynder at tage form. I år er ingen undtagelse...

Den største beslutning for årsskiftet for mit eget vedkommende er, at jeg ...
Læs mere

DEN HELDIGE VINDER ER... - 12/12/2016
Den heldige vinder i lodtrækningen om adventsgaven for 3. søndag i advent blev

Katrine Louise Sørensen

Med adventsgaven, som er en luksus plaid i 100% alpaca uld fra danske Elvang, kan Kathrine holde sig varm, hvis vinteren for alvor sætter ind.

STORT tillykke til Kathrine!

Husk: Du kan stadig nå at deltage i lodtrækningen om adventsgaven  for 4. søndag i advent som er en MY BOX træ...
Læs mere

GLÆDELIG JUL - 12/12/2016
Juleaften nærmer sig med hastige skridt og alt afhængig af, hvor shoppelysten du er, så tillader tiden op til jul måske ikke forfatning af flere nyhedsmails, inden der går and og flæskesteg i den...

Derfor vil vi gerne, allerede nu, benytte lejligheden til at ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et forrygende festligt og lykkebringende nytår!

Må julefreden, hyggen og nydelsen...
Læs mere

JULEGAVER TIL TIDEN - 12/12/2016
Vores showroom holder åbent alle dage frem til jul og vi lægger os, som sædvanligt, i selen for at give dig den absolut bedste SHOPlevelse, uanset om du vælger at handle i vores showroom eller online.

Web shop pakker, der skal være fremme inden juleaften, skal du bestille senest den 22. december kl. 12.00, så de kan nå med på omdelingen den 23. december.

Hvis du får sendt en pakke hjem ti...
Læs mere

FORKÆLELSE - 12/12/2016
Julehøjtiden er en god tid til at vise omsorg og kærlighed til dine kære ved at forkæle dem på højt plan.

Forkæl f.eks. din kuldeskære mor med en varm og blød plaid. Forkæl kvinden i dit liv med et smykke, som symbol på din kærlighed. Forkæl din udkårne mand med et vegetabilsk garvet forklæde i skind fra økologisk landbrug. Forkæl værtinden med hjemmelavede flødeboller kreeret efter gourmeto...
Læs mere

NU I LIMITERET OPLAG - 24/11/2016
Mie Lerche har i en lang årrække skræddersyet og håndfremstillet grafiske vægrelieffer ud fra sine kunders personlige ønsker til størrelse og farve.

I forlængelse heraf har Mie valgt at fremstille et limiteret oplag af udvalgte designs til dig, der sætter pris på unik vægkunst til dine vægge.

Alle LERCHE design relieffer leveres signeret og nummereret sammen med et lille metalskilt, der ...
Læs mere

SKØNNE FLENSTED MOBILER MED VOKSEVÆRK - 15/11/2016
Flere af de smukke FLENSTED MOBILER kan nu fås i større modeller, så de grafiske, lette og svævende skulpturer får mere frit spil at udtrykke sig på. Så har du pladsen, er der virkelig mulighed for at supplere din indreting med både elegance og balance - i stor stil.

Vi kan anbefale:

KONTRAPUNKT MAXI i natur eller sort til kr. 2.990,-
FUTURA NATUR i stor til kr. 2.990,-
SYMPHONI IN 3 MO...
Læs mere

FUNKY ENGELSK DESIGNKLASSIKER - GOD LYD MED ATTITUDE - 04/11/2016
ROBERTS REVIVAL er et klassisk engelsk radiodesign fra 1950’erne, opgraderet til moderne digitale standarder. Med sine forførende farver, funky gyldne detaljer og kompakte design er ROBERTS REVIVAL MINI en handy lille radio, der insisterer på at blive både hørt og set.

Lad ROBERTS REVIVAL MINI være en del af hjemmets design og indretning i køkkenet, på badeværelset, kontoret - eller tag rad...
Læs mere

ÅRETS DANSKE DESIGN JULEGAVE - 13/10/2016
Den danske designvirksomhed RO står bag denne smukke keramikserie designet af Rebecca Uth. Her er tale om en keramikserie, der virkelig sætter æstetik, funktion og det gode håndværk i højsædet. De smukke, unikke glasurer og harmoniske, organiske former inviterer til individuelle kombinationer og sammensætninger på tværs af seriens dele.

Hele BOWL-serien, der er håndfremstillet på en lille po...
Læs mere

MY BOX - NYHED FRA FOXY POTATO - 13/10/2016
Den unge danske design- og snedkervirksomhed Foxy Potato har netop tilføjet MY BOX opbevaringsæsken til deres kollektion af møbler og designtilbehør med altoverskyggende lækker finish.

MY BOX er en egetræsæske, med spejlbund (klar eller røgfarvet) og akryllåg, til opbevaring af dine mindre ejendele.

Brug MY BOX i entréen til nøgler etc., på badeværelset til dit grooming grej, i soveværel...
Læs mere

ELEGANT MODULOPBYGGET SOFA NYHED FRA ZANOTTA - 22/09/2016
Allerede i april måned blev vi præsenteret for den fantastisk elegante sofanyhed BOTERO fra Zanotta, da vi besøgte årets største møbelmesse i Milano.

NU er BOTERO ankommet til vores showroom og den er et besøg værd!

Som alle Zanottas sofaer er BOTERO håndlavet på Zanottas fabrik i Italien og den er udført med aftageligt betræk i stof eller skind efter ønske.

BOTERO sofaen er modulopby...
Læs mere

INVITATION TIL VIP ARRANGEMENT - 14/09/2016
Vi skyder efteråret i gang med en række uimodståelige tiltag og ny-lanceringer, som vi præsenterer på tirsdag den 20. september 2016, hvor du hermed inviteres til en SHOPlevelsesrig VIP aften i indretningens tegn.

Kom ind og se nyhederne, kampagnerne, farverne og materialerne og lad dig inspirere til, hvordan du indretter din stue, når Mie Lerche giver dig indsigt i hemmeligheden bag vores t...
Læs mere

NY SMART LAMPE FRA MUUTO - 13/09/2016
Den smarte lille lampenyhed CONTROL fra MUUTO er et cool indslag til den moderne bolig, designet af TAFF architects.

CONTROL er, med sin størrelse og smarte lysdæmperfunktion, velegnet i alle rum, hvor du har brug for en lille lampe med stor effekt.

Med lampen følger en stor lyskilde med halogenstift, men du vælger naturligvis selv, hvilken lyskilde, du ønsker at bruge til lampen. Du skal...
Læs mere

DANSKE VITRINESKABE FRA LINDEBJERG DESIGN - 13/09/2016
Vi er sprunget ud af vores komfort zone og har lanceret de danske vitrineskabe fra Lindebjerg design i vores showroom og på vores web shop.

Lindebjerg Design står bag en serie af elegante fritstående og væghængte vitrineskabe fremstillet ud fra et bæredygtigt perspektiv.
Således anvendes kun ædelt fyrretræ og miljøvenlig maling i fremstilingen af vitrinerne, som produceres i Europa.

Vit...
Læs mere

FERMOB LUXEMBOURG HAVEMØBLER PÅ UDSALG - 06/09/2016
Gør et DESIGN KUP på vores Fermob LUXEMBOURG havemøbler, som vi nu sælger med 25% rabat for at gøre plads til nye varer.

Der er tale om udstillingsmodeller med minimale eller slet ingen tegn på, at de har stået i udstillingen.

P.t. har vi flg. på DESIGN KUP:

Fermob LUXEMBOURG bænk fv. sort
FØR KR. 3.539,-
NU KR. 2.654,-
DU SPARER KR. 885,- (25%)

Fermob LUXEMBOURG bord L165 x B100...
Læs mere

NY LERCHE DESIGN INDRETNING - 23/06/2016
Da det unge par, efter et års udstationering i Kina, vendte hjem til deres havnelejlighed i H.C. Andersens hjemby, faldt valget på LERCHE design som sparringspartner i forbindelse med opdatering af indretningen i lejligheden.

SE HELE CASEN OG ALLE LØSNINGERNE HER
Læs mere

SÅ ER DET NU!!!! - 26/05/2016
Det er NU, hvis du skal nå at have Fermob havemøbler inden det officielt bliver sommer.

Den franske havemøbelproducent Fermob mærker hvert år en stigende interesse for deres fantastiske kollektion af vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Men efterspørgslen kommer ikke fra Danmark alene. Hele verden vil have fingre i de lækre havemøbler og leveringstiden stiger proportionelt med det gode vejr. ...
Læs mere

HUSK FARS DAG DEN 5. JUNI 2016 - 19/05/2016

Den 5. juni er det, som bekendt, fars dag.

Vis din far, hvor meget han betyder for dig med en gave af betydning.

STOFEY UDEPEJS STR. L/XL KR. 4.490,-/4.990,-
FIAM CASANOVA DRØMMESENG KR. 1.649,-
BLOXBJERG RINGHAKKE FRA KR. 329,-
SWATCH NEW GENT UR KR. 530,-
VITRA LITTLE DEVIL TRÆFIGUR KR. 956,-
NO. 61 KOGEBOG KR. 349,-
TAYLOR OF OLD BOND STREET MANICURESÆT KR. 699,-

De viste ti...
Læs mere

NY INDRETNING - 02/05/2016
Se en af vores seneste indretninger for familien på gården  HER

Måske bliver du selv inspireret til at få hjælp af LERCHE design til DIN indretning...
Læs mere

UDEPEJS I RUSTFRIT STÅL - 26/04/2016
Der er ikke noget som levende ild. Med STOFEY udepejsen i rustfrit stål er det muligt at skabe varme og hygge i såvel store haver som på små altaner.

Pejsen findes i to størrelser (L og XL), som dækker de fleste behov for udendørs hyggespredning uden brug af gas eller el.

STOFEY udepejs er velegnet til store som små udearealer og dens på-svejsede håndtag gør det muligt at flytte pejsen ef...
Læs mere

VITRA AKARI LYSSKULPTURER - 25/04/2016
De skulpturelle AKARI lysskulpturer, designet af japaneren Isamu Noguchi, var at finde på Vitras stand på årets møbelmesse i Milano.
Lysskulpturerne er ikke just nyheder, men de er evigt aktuelle i den moderne indretning.

Alle lamper er håndlavede fra materiale til færdigt produkt og du kan SHOPleve et udpluk af lysskulpturerne i vores showroom.

Prisen for en lille håndlavet lysskulptu...
Læs mere

VITRA PRÆSENTERER OLD NEWS PÅ ÅRETS MØBELMESSE I MILANO - 25/04/2016
På årets møbelmesse i Milano præsenterede møbelgiganten Vitra bl.a. relanceringen af de grafiske vægpaneler designet af Alexander Girard i 1971.

Vægpanelerne blev oprindeligt designet som "environmental enrichment panels", der havde til formål at tilføre et strejf af menneskelig varme og emotion til kontormiljøer.
I dag er vægpanelerne ligeså relevante og dekorative i det private hjem, som...
Læs mere

ZANOTTA I FINT SELSKAB PÅ ÅRETS MØBLEMESSE I MILANO - 25/04/2016
Et af verdens mest anerkendte møbelbrands Zanotta, som står bag en række ikoniske designklassikere, præsenterede deres æstetiske nyheder på en inspirerende stand på årets møbelmesse i Milano, hvor møbelnyhederne bl.a. havde fået selskab af den nye Flensted mobile KONTRAPUNKT i gigant størrelse.

Lænestolen GILDA kender du fra vores showroom. Som noget nyt kan du nu få den i nøddebejdset asket...
Læs mere

ZANOTTA NYHED IVO TRÆSKAMMEL - 25/04/2016
På årets møbelmesse i Milano præsenterede Zanotta bl.a. den nye elegante skammel IVO, som er designet af Frank Rattenbacher.

IVO blev lanceret i massiv eg og massiv valnød og findes også som barstol. Så hedder den IDO.

IVO H45 cm i massiv eg KR. 3.820,-
samme i massiv valnød KR. 4.340,-

IDO barstol H72 cm i massiv eg KR. 4.700,-
Samme i massiv valnød KR. 5.370,-
...
Læs mere

NYHED: GERVASONI NU HOS LERCHE DESIGN - 14/04/2016
Vi glæder os over at kunne præsentere de stilfulde men tilbagelænede og afslappede sofaer og stole i GHOST serien, som produceres af Italienske Gervasoni, der kan bryste sig med generationers erfaring for møbelproduktion.

GHOST serien er designet af Paola Navone og dens tilbagelænede design indbyder til afslapning og hygge.

I serien findes polstrede sofaer, stole, chaiselonger, puffer sen...
Læs mere

KONFIRMATION 2016 - 14/04/2016
Kære ven af LERCHE design

I skrivende stund er vi på vej til en af årets største begivenheder i møbelbranchen, nemlig den årlige møbelmesse i Milano, hvor hundredevis af møbelbrands præsenterer nyheder for møbelentusiaster fra hele verden.

En anden af forårets store begivenheder er alle konfirmationerne, som finder sted over den kommende tid.
Du kender helt sikker et ungt menneske, som v...
Læs mere

10ÅR = 10% RABAT PÅ ALT - 31/03/2016
Kære ven af LERCHE design

Tro det eller lad være...

Vores showroom på Rosenbæk Torv i Odense fylder 10 år den 1. april i år.
I den anledning har vi sammensat en perlerække af designgodter, som vi er sikre på, du finder attraktive nok til for alvor at tage hul på forårssæsonen, som indtil videre har ladet vente lidt på sig, hvad det gode vejr angår.

Men NU skal det være...

I anledn...
Læs mere

SPING UD I FORÅRET MED HJÆLP TIL DIN INDRETNING - 31/03/2016
Fornemmer du også foråret i form af en ubændig lyst til at udleve drømmen om at indrette dit hjem med hjælp fra LERCHE design? Så er det NU, at du skal slå til!

I anledning af vores fødselsdag, kan du nemlig
spare kr. 500,- på et HOME COUTURE indretningsbesøg
ved bookning inden den 9. april 2016.*

DIN FØDSELSDAGSPRIS KR. 4.000,-

*Besøget skal finde sted inden udgangen af april måne...
Læs mere

ÅBEN TEGNESTUE FOR DIG! - 31/03/2016
I anledning af vores 10 års fødselsdag holder vi ÅBENT HUS på vores tegnestue*

ONSDAG DEN 6. APRIL 2016 i tidrummet kl. 11-18:00 og DU er hermed inviteret!

Kom og se, hvordan vi arbejder med indretning og få en snak med stifter og indehaver Mie Lerche om, hvordan LERCHE design kan hjælpe DIG med at leve DINE boligdrømme ud.

*Tegnestuen ligger på 2. sal over vores showroom på Rosenbæk...
Læs mere

VI GI'R EN PÅSKEFROKOST - 02/03/2016
Inviter familie og venner til et brag af en påskefrokost ved dit gamle spisebord og køb et nyt til levering efter påske.

Netop nu kan du nemlig spare over kr. 4000,- (som kan bruges til din påskefrokost) ved bestilling af BruunMunchs massive egetræsbord PLAY DINNER, der giver plads til 12-14 personer ved tilkøb af to tillægsplader.

BruunMunch PLAY DINNER ovalt spisebord i massiv olieret e...
Læs mere

BESTEM SELV DIN RABAT PÅ FERMOB - 02/03/2016
Alt afhængig af påskevejret, vil du måske foretrække at holde påskefrokosten udenfor.

MEN vi kan desværre ikke nå levering af de populære Fermob havemøbler inden påske.

Til gengæld tilbyder vi dig særdeles attraktive priser ved bestilling af Fermob havemøbler inden den 15. marts 2016.

SPAR 10% ved køb af Fermob for min. kr. 10.000,-*
SPAR 15% ved køb af Fermob for min. kr. 15.000,-*
...
Læs mere

SPAR 20% PÅ VEGA MAGASINHOLDER - 23/02/2016
Den unge danske virksomhed Foxy Potato, der står bag VEGA magasinholderen, er nok bedst kendt for deres BECK sofaborde.

Invester nu i den praktiske og nytænkende magasinholder VEGA, som vi tilbyder med 20% rabat.

VEGA i massiv eg L201 cm kr. 2.599,-
KAMPAGNEPRIS KR. 2.079,-*

*Gælder kun den nævnte model ved henvendelse i vores showroom til og med den 27. februar 2016.
...
Læs mere

KENDT KLASSIKER TIL KAMPAGNEPRIS - 23/02/2016
Den populære bordlampe SNOOPY, designet af brødrene Pier Giacomo og Achille Castiglioni, er en af vores favoritter blandt skulpturelle lamper.

Foden er massiv marmor og ved henvendelse i vores showroom giver vi dig gerne hele historien bag den cool lampe, som bl.a. har indbygget lysdæmper.

SNOOPY kr. 6.500,-
KAMPAGNEPRIS KR. 5.400,-*
DU SPARER KR. 1.100,-

*Gælder kun ved henvendelse ...
Læs mere

DANMARKS DYRESTE STOL - 23/02/2016
Den er kendt som Danmarks dyreste stol: DEN TRÆTTE MAND.

Ja, det hedder stolen rent faktisk.

DEN TRÆTTE MAND er designet af den danske møbelarkitekt Flemming Lassen i 1935 og en af de første prototyper blev solgt på Bruun Rasmussens auktioner i 2014 for over 1,4 mio. kroner.

Nu er stolen tilbage i folden hos by Lassen og i dag kan du SHOPleve en ny-produceret udgave i vores showroom ...
Læs mere

TILBUD PÅ ITALIENSK LAMPEKLASSIKER - 23/02/2016
Hører du til blandt den skare af design freaks, der altid har drømt om en ARCO lampe? Så er det NU, du skal slå til!

Ved bestilling af en Flos ARCO lampe, designet af Pier og Achille Castiglioni i 1962, kan du nu spare kr. 2.720,- eller mere alt afhængig af, om du vælger LED eller ej.

Flos ARCO fra kr. 15.100,-
KAMPAGNEPRIS KR. 12.380,-*

*Gælder kun ved henvendelse i vores showroom ti...
Læs mere

DU VIL ELSKE FLOS GATTO - 23/02/2016
Forkæl dig selv med to skulpturelle lamper designet af de legendariske Castiglioni brødre. De smukke bordlamper, som går under navnene GATTO og GATTO PICCOLO,  kan med fordel købes nu med kampagnerabat.

Ved køb af en lille og en stor GATTO lampe sparer du
kr. 1.158,- på normalprisen, som er kr. 6.413,-

Du kan også købe dem hver for sig og stadig gøre et design kup.

GATTO kr. 3.750,-
...
Læs mere

NYHED! - 23/02/2016
SMALL TABLE sidebordene fra Paustian er designet af den danske kleinsmed Peter Lund Andersen i 1978.

Med sin sans for form, funktion og materialer kombineret med et godt gedigent håndværk, arbejdede Peter Lund Andersen med jern som et gennemgående materiale i sine møbler.

SMALL TABLE fungerer fremragende som et smukt dekorativt sidebord.

Stel og plade er i sort pulverlakeret jern.

D...
Læs mere

SPLÜGEN BRÄU - 23/02/2016
Hvilket fantastisk navn på en lampe!!!

SPLÜGEN BRÄU er en italiensk design klassikker designet af Castiglioni duoen i 1961.

Hvor crazy det end lyder, så tilbyder vi ALLE Flos lamper, designet af Pier Giacomo og Achille Castiglioni, med klækkelig rabat til og med den 27. februar 2016.

Det eneste du skal gøre er at beslutte dig for, hvilke og hvor mange af deres design, du bare MÅ eje.
...
Læs mere

VINTERKULDE, KOM AN! - 22/01/2016
Kære ven af LERCHE design

Vinterkulden viser tænder og i forlængelse af vores seneste nyhedsmail med indretning af dit eget personlige [SPA]CE, så giver vi dig her et par eksempler på, ultimativ hygge og selvforkælelse i den kolde tid.

Gå på SHOPdagelse i vores store udvalg af hyggespredere til den kolde tid.

MUUTO COSY IN GREY LAMPE KR. 1.595,-
RUARK AUDIO R4 KR. 5.599,-*
RØROS AGNE...
Læs mere

AFSLAPNING - 22/01/2016
Kryb sammen i den altoverskyggende komfortable Eames klassikker LOUNGE CHAIR designet i 1956 af ægteparret Ray og Charles Eames.

EAMES LOUNGE CHAIR FRA KR. 41.291,- *
PERFECT DAY SPEJL KR. 1.499,-
NOTKNOT KNUDEPUDE KR. 959,-
ZANOTTA NUNO OPBEVARINGSBOX

* VED BESTILLING AF EN LOUNGE CHAIR INDEN 30. JANUAR 2016 får du en eksklusiv Vitra gave med i købet udover dine værdibeviser, svarend...
Læs mere

 
LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541