FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

INDRETNING - Have

   |   

DESIGNTILBEHØR

   |   

AKTUELT

aktueltTilmeld dig vores nyhedsbrev
Navn:
Firma:
E-mail:
POSTKORT FRA FYN - 20/07/2021
Kære ven af LERCHE design.

Hermed årets sommerferiepostkort fra dejlige Danmark, der igen i år dannede rammen om en del af sommerferien.
Endnu engang må jeg knibe mig selv i armen og konstatere, hvilket vidunderligt eventyrland vi er så heldige at være en del af.

I skrivende stund er jeg tilbage på tegnestuen, som har bugnet med spændende opgaver op til ferien, hvilket er årsagen til mit...
Læs mere

GODT NYTÅR! - 12/01/2021

Jeg håber, du er kommet godt igennem 2020, som såvel nationalt som internationalt har været et stærkt udfordrende år, der på det menneskelige plan har krævet sine ofre og været præget af store sociale afsagn. Personligt har jeg klaret mig igennem krisen med selvforkælelse, jernvilje og fastholdelse i min mors eviggyldige udsagn om, at solen er stationær og skyerne er flygtige...

Trods kris...
Læs mere

GLÆDELIG JUL - 21/12/2020
Kære ven af LERCHE design

Jeg vil gerne benytte denne årets korteste dag til at ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul, selvom den måske bliver anderledes end både håbet og ønsket.

Den Corona-udmattelse vi alle pt. mærker kommer særligt til udtryk her i julen, som jeg på trods af pandemien, stadig vælger at tænke på som hjerternes fest ❤️

Alt det bedste til jer, der er hårdt ra...
Læs mere

DRIVING HOME FOR CHRISTMAS - 16/12/2020
Stay safe when driving home for Christmas... Læs mere

100% GENBRUG - 27/11/2020
Man tager plastik fra bl.a. bil-interiør, granulerer det og smelter det om til de fineste stoleskaller og så har man Verdens mest bæredygtige stol i 100% genbrugsplast.

SÅDAN!

Bag designet af den nye stoleserie RELY fra &tradition, står Hee Welling og du kan vælge mellem en polstret/udpolstret version, som kan kombineres med seriens 5 forskellige stolestel.

RELY stolen er perfekt til...
Læs mere

ULTIMATIV FORKÆLELSE - 22/10/2020
Som altid en fornøjelse at blive forkælet på højeste plan hos min prisvindende frisørsalon igennem to årtier.
-Og indretningen. Den står jeg forresten selv på mål for.

TAK for god behandling i dag  Østergård Intercoiffure.
Læs mere

FRANSK FLET - 13/10/2020
Hold øje med alle de fine ting fra danske @101cph
Et par af mine kunder glæder sig dagligt over deres konsolbord/barbord, med det evigt aktuelle franske flet, som står utroligt smukt til deres stramme køkkenstil.
Læs mere

DEKORATIVE KNAGER - 24/09/2020
På samme måde som at gå til frisør, er det lidt af en tillidssag at benytte sig af en indretningsarkitekt.

Man skal turde invitere en professionel ind i sin privatsfære og nogle gange lade sig overraske af, at specialisten kender til virkemidler, man ikke selv havde tænkt på.

I en af mine seneste indretninger lod kunderne sig inspirere af mit forslag og vovede sig ud i en lang række kna...
Læs mere

NYT DOMICIL - 01/09/2020
Dagen i dag har budt på lette, men målrettede skridt i retning af et nyt spændende kapitel i mit 18-årige virke som selvstændig indretningsarkitekt.

Morgenturen gik over Amalienborg slotsplads, videre ad Amaliegade, ind i nr. 6 og op til mit nye kontorfællesskab, hvor jeg vil være at finde efter aftale.

Euforien over atter at være en del af et fælleskab - denne gang med andre ligesinded...
Læs mere

ERHVERVSINDRETNING FYNSK ERHVERV - 25/08/2020
På Fynsk Erhvervs nyligt afholdte generalforsamling blev sløret løftet for LERCHE design som udvalgt indretningspartner af foreningens nye domicil, der forventes at stå færdigt i Cortex Business Park (Odense) i andet kvartal af 2021.

Vores første spæde designtanker blev præsenteret på generalforsamlingen af formand Henrik Neelmeyer og som følger af LERCHE design får du også lov til at smugk...
Læs mere

INSPIRATIONSKILDER - 17/08/2020
En stor del af inspirationen til mine indretningsprojekter henter jeg i hverdagen og i ikke mindst i naturen, hvor årstidernes skiftende former og farver er som eliksir for idéudviklingsfasen.

Dagens figenhøst er ingen undtagelse. Farverne på de solmodne figners sarte struktur står i stærk kontrast til den blå dværgene i betonkrukken. Konceptuelt kommer kombinationen til at danne basis for ...
Læs mere

TAK DANMARK - 05/08/2020
Sommeren 2020 har indtil nu budt på et væld af vidunderlige oplevelser i vanedannende tilbagelænet tempo. Essentielt tilstedevær af faktorer, der gør det muligt fortsat at kunne udvikle og levere nye kreative koncepter for mine indretningskunder.

Der ligger allerede en perlerække af spændende indretningsopgaver og venter på tegnestuen, som genåbner på mandag efter en skøn sommer i vores smu...
Læs mere

NY ERHVERVSINDRETNING - 06/07/2020
Begejstringen vil ingen ende tage for mit næste erhvervs-indretningsprojekt, som jeg holdt møde om i dag på Café Creme by Nimb Copenhagen.  Iøvrigt en utrolig flot og anbefalelsesværdig café.

  
Læs mere

LEJLIGHED PÅ ODENSE HAVN - 03/07/2020
Endnu en spændende indretningsopgave i Promenadebyen på Odense havn er på tegnebrættet.
Hvor? På toppen naturligvis

Dagligt må jeg knibe mig i armen og takke mine kunder for den tillid, de udviser ved at lukke mig ind i deres privatsfære.

Rigtig god weekend til dig og dine kære.
Læs mere

TAK - 28/06/2020
I dag var jeg så privilegeret at få lov til at holde mit andet indlæg i rækken af Tour de Suite events om mit syn på indretning med fokus på mine 4 principper for god indretning:

• funktionalitet
• troværdighed
• imødekommenhed
• æstetik

Tak til Michala Stigkjær, @michala.dk og Bentedikte Hoff, @hoffcopenhagen for at invitere mig som gæstetaler til deres eksklusive event og tak til hot...
Læs mere

TOUR DE SUITE - 19/06/2020
Der pakkes goodies i stor stil på tegnestuen i disse dage i forbindelse med Grand opening af et helt nyt eventkoncept; Tour de Suite, som lanceres første gang i den royale suite på hotel Mariott i København i morgen søndag den 21. juni.

Søndag den 28. juni gentager Tour de Suite eventen sig i den royale suite på hotel D’anglaterre.

Jeg er inviteret som gæstetaler til begge events og glæ...
Læs mere

SOMMERFERIEDRØMME - 23/04/2020
Op til påske udtalte jeg mig til Jysk Fynske Medier om indretning af sommerhuse, som journalist Lena Skov Jakobsen fik en flot artikel ud af.

Nu, hvor dine sommerferiedrømme om ferie i udlandet ser ud til at gå i vasken, så overvej, om du skal investere i indretningsassistance til at få skabt de bedste og mest optimale rammer for din [sommer]bolig i dejlige Danmark.

Jeg optager mine ind...
Læs mere

GOD PÅSKE! - 11/04/2020
Min fascination for æggets form og dets symbolik afspejler sig ikke alene ved en bred repræsentation af æg i flere afskygninger i vores hjem, men ligeledes i mit fotoarkiv, hvor dette billede af æg ved Møns klint for nyligt er blevet tilføjet.

På vedhæftede billede ser du et af mine serieproducerede vægrelieffer, ["The egg"] som håndfremstilles på Fyn og leveres signeret med et ægthedscertif...
Læs mere

SKYTSENGLEN DER PASSER PÅ DINE KÆRE I DIT FRAVÆR - 02/04/2020
Som så mange andre er du måske også afskåret fra, at være sammen med og passe på dem du har kær, i denne svære tid.

Som et lille plaster på såret, kan du glæde en du savner med en GUARDIAN ANGEL (skytsengel) mobile, der vil sprede glæde og passe på dine kære, i dit fravær.

Mobilen er blevet til i samarbejde mellem Ole Flensted (fra Flensted mobiler) og undertegnede med inspiration hente...
Læs mere

FYENS STIFTSTIDENDE ARTIKEL - 31/03/2020
I søndagens avis kunne du bl.a. læse en velskrevet artikel af Henriette Ankerstjerne om, hvordan du kan indrette din hjemmearbejdsplads, så du får optimalt udbytte ud af din hjemmearbejdsdag.

Artiklen var blevet til i form af et telefoninterview og arkivbilleder fra flere af mine forskellige indretningsopgaver, nu hvor Coronakrisen forhindrer os i, såvel at mødes, som at sende fotografer på...
Læs mere

HOME OFFICE - 23/03/2020
Regeringen har netop forlænget deres coronatiltag til efter påske og mange af jer er fortsat nød til at arbejde hjemme.

Hvordan har du valgt at løse udfordringen omkring din hjemmearbejdsplads?

Her ser du et bud på en hjemmearbejdsplads, som vi har skabt for en af vores indretningskunder.

Bordet var oprindeligt et spisebord, som kunden fik i overskud i forbindelse med vores oplæg til...
Læs mere

HOME COUTURE LIGHT - 19/03/2020
Verden er i forandring!

Covid19 pandemien regerer og det medfører store forandringer for os alle.

Beklageligvis har jeg således måttet aflyse en række møder, arrangementer og indretningsbesøg.
Men af respekt for såvel mine medmennesker som for samfundsøkonomien, udviser jeg naturligvis ansvar og tager de fornødne foranstaltninger for at mindske smittespredning.

Jeg er tilgængelig ...
Læs mere

ENKELT OG GRAFISK - 27/02/2020
Endnu en indretning for et par mangeårige, trofaste fynske kunder er på plads med nyt og eksisterende interiør.

Foscarini lampen og Marimekko tekstilet, som er spændt op på lægter, solgte jeg til parret for ca. 10 år siden. Men stilen holder endnu.
Bord og stole er nyerhvervelser, der passer perfekt i spisestuen og den stramme grafiske indretning.

Tak til mine søde kunder fordi jeg må...
Læs mere

KAMPAGNE - 24/02/2020
I anledning af "dies bisextus" (den latinske betegnelse for skuddag), som falder hvert 4. år på den 24. februar, opnår du 20% rabat, hvis du henvender dig med ønske om en LERCHE design indretningskonsultation via e-mail (se link in bio) i dag inden kl. 24:00

Indretningskonsultationen skal være afviklet inden den 1. april 2020.

Jeg ønsker dig en forrygende skuddag og glæder mig til at hør...
Læs mere

VINTERGLÆDER - 18/02/2020
En af vinterens små glæder er, når den lavthængende sol trodser regnen og beriger os med lange poetiske skygger i vores interiør.
Keramik og styling af Mie Lerche
Læs mere

BÆLTET STRAMMER IKKE! - 21/01/2020
Selvom jeg for to et halvt år siden valgte at lukke mit showroom og shop i hjertet af Odenses latinerkvarter og flytte min tegnestue med mig til Charlottenlund, glæder det mig, at tilstrømningen af indretningsopgaver på den fynske side af Storebælt stadig er den samme.

Fyn er mit fødested, øen er en perle i havet og O'town ligger mit hjerte nær.

Derfor varmes jeg hver gang, der er bud e...
Læs mere

NYT BADEVÆRELSE - 21/01/2020
Et af mine seneste indretningsprojekter er dette nyindrettede badeværelse med specialdesignede og håndsnedkererede badrumsmøbler.

Funktionerne i badeværelset blev vendt om og et tidligere skab under skråvæggen blev inddraget til en kæmpe bruseniche.
Se mange flere billeder på Instagram @lerchedesign

Stor tak til mine kunder, som lader mig dele det færdige resultat med dig....
Læs mere

TAK & GODT NYTÅR! - 07/01/2020
2019 har været endnu et kreativt og fantastisk år i LERCHE designs historie.
Det vil jeg gerne takke mine mange loyale kunder, nye kunder og samarbejdspartnere for.

Nye projekter for 2020 tager allerede form på tegnestuen og jeg ser frem til at løse endnu flere indretningsopgaver for såvel eksisterende som nye kunder i året, som kun lige er begyndt.

Jeg ønsker dig og dine kære et godt...
Læs mere

FORKÆRLIGHED FOR ÆSTETIK - 05/11/2019
Det er altid en stor fornøjelse at indrette for familien, der lever og bor her. Deres forkærlighed for enkelhed og æstetik, giver ro og harmoni i indretningen, hvor farver og materialer tager udgangspunkt i det naturlige.

Se flere billeder fra den æstetiske bolig på instagram #lerchedesign
Læs mere

TOTALINDRETNING AF NYBYGGET HUS - 05/11/2019
For nyligt blev sidste hånd lagt på værket i denne nybyggede bolig og indretningen står nu færdig med såvel nyt som eksisterende interiør fra ejernes tidligere hjem.

Vægreliefferne COMMA, COMMA, COLON er designet af undertegnede og kan bestilles ved henvendelse pr. mail til info@lerchedesign.dk

Tak til mine søde kunder fordi de har givet mig lov til at dele resultatet med dig. Se flere b...
Læs mere

HJÆLP AKUSTIKKEN PÅ VEJ - 05/11/2019
Det væghængte håndvævede uldtæppe, i en af vores seneste indretninger, tjener dels som udsmykning, men også som et akustikvenligt indslag i trappeopgangen.

Se opslaget før dette, hvis du vil gøre et kup på et tilsvarende tæppe fra en af vores andre indretninger og kontakt os, hvis du også har brug for akustikvenlige løsninger i din indretning....
Læs mere

MEDARBEJDERJULEGAVER - 04/11/2019
Vidste du, at LERCHE design hvert år leverer julegaver til virksomheder, der ønsker at takke deres medarbejdere for deres indsats i året, der er gået?

Vi pakker naturligvis gaverne smukt ind og leverer dem til døren.

Her har vi samlet et par eksempler på forslag til medarbejderjulegaver 2019.
Kontakt os via mail, hvis du også vil påskønne dine medarbejdere med en julegave. (Eller hvis ...
Læs mere

LYS TIL DEN MØRKE TID - 01/11/2019
Vi kan ikke skjule det længere: dagene bliver kortere og mørket favner os.

Årstiden er perfekt til at få gennemgået lyset i dine omgivelser og få opdateret og suppleret dine lamper.

Da jeg grundlagde LERCHE design tilbage i 2002, var det en dygtig belysningsekspert, der lærte mig vigtigheden af korrekt belysning i indretningen.

Lys skaber stemning og det er op til dig, hvor mange fo...
Læs mere

SNEHVID HYGGESTUND - 08/02/2017
Vinteren er over os! Mærk vægtløsheden og puritanismen i det snehvide sofahjørne, alt imens du giver drømmene frit spil over en varm drik og levende lys.

Gervasoni GHOST 3-pers. sofa. DESIGN KUP kr. 17.999,-
Tilhørende GHOST lænestol. DESIGN KUP kr. 8.269,-
OYOY PIF PAF skåle til ophæng. DESIGN KUP kr. 749,-
Design by us VINTAGE lampe af vintageglas kr. 8.200,-
Kristina Dam marmor sidebo...
Læs mere

VORES WEB SHOP - 11/01/2017
Mange af jer har spurgt ind til vores web shop, som (efter lukningen af den fysiske butik) kommer til at bestå med en langt mindre kollektion end den, du kender i dag.

Derfor er det en god idé, at SHOPleve dine favoritdesigns allerede nu!

Du kommer ikke til at opleve et brandudsalg på vores designklassikere, da vi ikke har nogen intension om at dumpe de priser, vi har lagt en ære i at væ...
Læs mere

TIDLIGT MED RETTIDIGT - 11/01/2017
DU KAN STADIG NÅ DET!

I forbindelse med lukning af butikken den 23. marts, er det nu tid til at bestille de møbler (og visse lamper), du ønsker at købe hos os til levering inden da.

Det være sig din drømmesofa fra Zanotta, det funky nye betonbord fra danske Eberhart furniture, de fantastiske og praktiske modulære svenske String reoler, kultstolene fra Thonet, din all time favourite Eames...
Læs mere

UDSALGET STARTER I MORGEN! - 11/01/2017
I forbindelse med lukning af butikken har vi mærket flere møbler, tæpper og lamper ned end ved et vanligt UDSALG.

Det betyder, at du kan gøre en ekstraordinær god handel på vores UDSTILLINGSMODELLER, allerede fra vi åbner dørene torsdag den 12. januar kl. 10.00

Kig forbi og gør et DESIGN KUP, der er til at føle på og orientér dig evt. forinden på vores hjemmeside, hvor vi præsenterer en l...
Læs mere

LERCHE DESIGN BESTÅR! - 31/12/2016
LERCHE design fortsætter som landsdækkende konsulentvirksomhed og tegnestue. -Og perspektivet for nye spændende forretningsområder indenfor indretning, møbler og design udvides i takt med udviklingen.

Det har været et eventyr at prøve kræfter med detailbranchen, men min passion ligger indenfor indretningsområdet, som jeg vil koncentrere mig om fremadrettet.

Med ønsket om et fantastisk go...
Læs mere

GAVEKORT/TILGODEBEVISER - 31/12/2016
I forbindelse med lukningen af showroom og shop, er der et par praktiske foranstaltninger, som du skal være opmærksom på:

- Udfyldte værdibeviser kan indløses til
den 28. februar 2017.

- Tilgodebeviser og gavekort kan indløses til varer til
den 23. marts 2017.

Alle* på team LERCHE design glæder os selvfølgelig fortsat til at betjene dig i samme ånd, som du kender, til og med den 2...
Læs mere

VORES SHOWROOM/SHOP LUKKER - 30/12/2016
Kære ven af LERCHE design

Jeg håber, du har haft en fredfyldt jul og at du er ved at være klar til at åbne et nyt kalenderår med de nye tiltag, det må bringe.

Årsskiftet giver anledning til tilbageblik og refleksion samtidig med at visioner og mål for det nye år begynder at tage form. I år er ingen undtagelse...

Den største beslutning for årsskiftet for mit eget vedkommende er, at jeg ...
Læs mere

NU I LIMITERET OPLAG - 24/11/2016
Mie Lerche har i en lang årrække skræddersyet og håndfremstillet grafiske vægrelieffer ud fra sine kunders personlige ønsker til størrelse og farve.

I forlængelse heraf har Mie valgt at fremstille et limiteret oplag af udvalgte designs til dig, der sætter pris på unik vægkunst til dine vægge.

Alle LERCHE design relieffer leveres signeret og nummereret sammen med et lille metalskilt, der ...
Læs mere

SKØNNE FLENSTED MOBILER MED VOKSEVÆRK - 15/11/2016
Flere af de smukke FLENSTED MOBILER kan nu fås i større modeller, så de grafiske, lette og svævende skulpturer får mere frit spil at udtrykke sig på. Så har du pladsen, er der virkelig mulighed for at supplere din indreting med både elegance og balance - i stor stil.

Vi kan anbefale:

KONTRAPUNKT MAXI i natur eller sort til kr. 2.990,-
FUTURA NATUR i stor til kr. 2.990,-
SYMPHONI IN 3 MO...
Læs mere

FUNKY ENGELSK DESIGNKLASSIKER - GOD LYD MED ATTITUDE - 04/11/2016
ROBERTS REVIVAL er et klassisk engelsk radiodesign fra 1950’erne, opgraderet til moderne digitale standarder. Med sine forførende farver, funky gyldne detaljer og kompakte design er ROBERTS REVIVAL MINI en handy lille radio, der insisterer på at blive både hørt og set.

Lad ROBERTS REVIVAL MINI være en del af hjemmets design og indretning i køkkenet, på badeværelset, kontoret - eller tag rad...
Læs mere

ÅRETS DANSKE DESIGN JULEGAVE - 13/10/2016
Den danske designvirksomhed RO står bag denne smukke keramikserie designet af Rebecca Uth. Her er tale om en keramikserie, der virkelig sætter æstetik, funktion og det gode håndværk i højsædet. De smukke, unikke glasurer og harmoniske, organiske former inviterer til individuelle kombinationer og sammensætninger på tværs af seriens dele.

Hele BOWL-serien, der er håndfremstillet på en lille po...
Læs mere

ELEGANT MODULOPBYGGET SOFA NYHED FRA ZANOTTA - 22/09/2016
Allerede i april måned blev vi præsenteret for den fantastisk elegante sofanyhed BOTERO fra Zanotta, da vi besøgte årets største møbelmesse i Milano.

NU er BOTERO ankommet til vores showroom og den er et besøg værd!

Som alle Zanottas sofaer er BOTERO håndlavet på Zanottas fabrik i Italien og den er udført med aftageligt betræk i stof eller skind efter ønske.

BOTERO sofaen er modulopby...
Læs mere

NY SMART LAMPE FRA MUUTO - 13/09/2016
Den smarte lille lampenyhed CONTROL fra MUUTO er et cool indslag til den moderne bolig, designet af TAFF architects.

CONTROL er, med sin størrelse og smarte lysdæmperfunktion, velegnet i alle rum, hvor du har brug for en lille lampe med stor effekt.

Med lampen følger en stor lyskilde med halogenstift, men du vælger naturligvis selv, hvilken lyskilde, du ønsker at bruge til lampen. Du skal...
Læs mere

DANSKE VITRINESKABE FRA LINDEBJERG DESIGN - 13/09/2016
Vi er sprunget ud af vores komfort zone og har lanceret de danske vitrineskabe fra Lindebjerg design i vores showroom og på vores web shop.

Lindebjerg Design står bag en serie af elegante fritstående og væghængte vitrineskabe fremstillet ud fra et bæredygtigt perspektiv.
Således anvendes kun ædelt fyrretræ og miljøvenlig maling i fremstilingen af vitrinerne, som produceres i Europa.

Vit...
Læs mere

NY LERCHE DESIGN INDRETNING - 23/06/2016
Da det unge par, efter et års udstationering i Kina, vendte hjem til deres havnelejlighed i H.C. Andersens hjemby, faldt valget på LERCHE design som sparringspartner i forbindelse med opdatering af indretningen i lejligheden.

SE HELE CASEN OG ALLE LØSNINGERNE HER
Læs mere

SÅ ER DET NU!!!! - 26/05/2016
Det er NU, hvis du skal nå at have Fermob havemøbler inden det officielt bliver sommer.

Den franske havemøbelproducent Fermob mærker hvert år en stigende interesse for deres fantastiske kollektion af vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Men efterspørgslen kommer ikke fra Danmark alene. Hele verden vil have fingre i de lækre havemøbler og leveringstiden stiger proportionelt med det gode vejr. ...
Læs mere

UDEPEJS I RUSTFRIT STÅL - 26/04/2016
Der er ikke noget som levende ild. Med STOFEY udepejsen i rustfrit stål er det muligt at skabe varme og hygge i såvel store haver som på små altaner.

Pejsen findes i to størrelser (L og XL), som dækker de fleste behov for udendørs hyggespredning uden brug af gas eller el.

STOFEY udepejs er velegnet til store som små udearealer og dens på-svejsede håndtag gør det muligt at flytte pejsen ef...
Læs mere

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541