FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

INDRETNING - Have

   |   

DESIGNTILBEHØR

   |   

AKTUELT

LERCHE DESIGN VINDER GLOBAL INNOVATION AWARD 2013-2014Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Navn:
Firma:
E−mail:
29/08/2013
Det er med stolthed, at vi i går den 28. august 2013, var i Bella Centret for at modtage Erhvervsmagasinet Designbase's GIA AWARD (Global innovation Award) for den mest innovative og spændende forretning inden for design og boligindretning i Danmark.

I pressemeddelelsen fra Designbase lyder det:

Anerkendelse til Lerche Design i Odenses latinerkvarter

København, 28. august 2013

Ved åbningen af Design Trade-messen i Bella Center i dag, uddelte Erhvervsmagasinet designbase ’gia award’ – Global Innovation Award 2013-1014 – til den mest innovative og spændende forretning inden for design og boligindretning i Danmark – den butik, der giver kunderne de mest sublime oplevelser.

I år tilfaldt prisen Lerche Design i Odense ved indehaveren Mie Lerche Bach. Prisen blev uddelt af Ulla Bechsgaard, chefredaktør i Horisont Gruppen, som udgiver Erhvervsmagasinet designbase. Prisuddelingen foregik kl. 10.15 lige efter, at handels- og europaminister Nick Hækkerup havde åbnet messen, som varer i tre dage.

Erhvervsmagasinet designbase uddeler prisen i samarbejde med International Home + Housewares Show i Chicago. Sidste år gik den til Bahne på Fisketorvet i København og året før til Normann Copenhagen.

Juryen består af adm. direktør i Ambiente Michael Skjødt, indehaver af bloggen Bungalow5 Allan Torp og redaktør på Erhvervsmagasinet designbase Pia Finne.

Juryen udtaler:
”Lerche Design, der ejes af Mie Lerche Bach, er en livsstilsbutik, der formår at kombinere indretning, møbler og design, så der skabes et suverænt helhedsbillede. Forretningen signalerer i høj grad innovation og nytænkning i dansk boligdetailhandel.

I den 250 kvm store butik i Odenses latinerkvarter findes såvel dansk som internationalt design, og udtrykket er skandinavisk, men med et klart internationalt tilsnit.

Ideen med butikken er at skabe et rum, hvor man føler sig godt tilpas, inspireret og godt serviceret i en afslappet atmosfære, og det er lykkedes til fulde.

Udover at drive en detailbutik med design som omdrejningspunkt, påtager Lerche Design sig også at være indretningsrådgiver på såvel små som store opgaver.

Selve butikken danner en eksklusiv ramme, og kunderne får masser af gode oplevelser og fantastisk inspiration inden for design og boligindretning med hjem.

Sideløbende med butikken har Lerche Design en veludviklet hjemmeside, hvor kunderne kan se private indretninger, erhvervsindretninger samt indretninger af havens rum, og herigennem hente inspiration.

På hjemmesiden har Lerche Design desuden en webshop, der supplerer den fysiske butik, ligesom man har et nyhedsbrev, hvor man inviterer til spændende arrangementer i butikken, foredrag med videre.
Sidst men ikke mindst arrangerer Lerche Design også gerne foredrag uden for virksomheden, f.eks. ”indretningens A til Z”, ”tidens interiør tendenser” eller andet.

Alt i alt er Lerche Design en progressiv designvirksomhed, der hele tiden tænker nyt og hele tiden ser såvel de små som de store tendenser i tiden og bruger den i butikken”. (citat fra juryen slut)

Anerkendelsen er ud over et certifikat en rejse til Chicago i marts 2014, hvor Lerche Design skal deltage i det internationale Home og Houseware Show, og hvor forretningen skal konkurrere med vindere fra en lang række andre lande.

På billedet ses prisvinderen Mie Lerche Bach fra Lerche Design i Odense samt Ulla Bechsgaard, chefredaktør i Horisont Gruppen, som udgiver Erhvervsmagasinet desginbase.

Foto Claus Starup.

---------------

LERCHE design takker for udnævnelsen og glæder os til et spændende efterår spækket med nyheder og interessante indretningsopgaver.

Tilmeld dig vores nyhedsmail her på siden for at følge med i vores virke og få nyhederne først!


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541