FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

INDRETNING - Have

   |   

DESIGNTILBEHØR

   |   

AKTUELT

LERCHE DESIGN KÅRET SOM VERDENS BEDSTETilmeld dig vores nyhedsbrev
Navn:
Firma:
E−mail:
31/03/2014
Kære ven af LERCHE design.

Det er med stor ydmyghed og særlig stolthed, at vi netop har hjembragt den internationale GIA-pris (Global Innovation Award) for VERDENS BEDSTE VISUAL MERCHADISING, fra Chicago.

Martin M. Pegler Award for Excellence in Visual Merchandising hedder prisen helt præcist, og LERCHE design blev valgt som vinder af prisen for vores visual merchandising - det vil sige vores udstillinger i vinduerne såvel som i butikken - foran verdens førende detailbutikker inden for boligindretning, design og livsstil.
  
INTERNATIONAL ANERKENDELSE FOR VORES [SHOP]LEVELSER

“LERCHE design er super professional og forstår kunsten at præsentere; de ved, hvordan de gør butikken attraktiv, og hvordan de kan appellere til shoppernes sanser og følelser.

LERCHE design forstår, hvad dét at drive forretning handler om og hvordan man skal præsentere butikken i det bedste lys for forbrugeren”, fastslog verdens-guruen inden for visual merchandising Martin M. Pegler ved prisoverrækkelsen. (billedet sammen med Mie Lerche, grundlægger og ejer af LERCHE design)

Det er en stor anerkendelse af team LERCHE designs daglige indsats, og derfor er det glædeligt at bringe prisen hjem til Danmark.

Samtidig er vi stolte over, at Odense nu bliver sat på Danmarkskortet over VERDENS BEDSTE detailbutikker indenfor design og interiør.

Der er ingen tvivl om, at prisen booster energien i butikken. Hver dag stræber vi efter at være de bedste og give dig som kunde de ultimative SHOPlevelser, du ellers skal til udlandet for at få. Det har vi nu fået international anerkendelse for, hvilket vi er meget stolte af.

I denne anledning tilbyder vi 10% rabat på alt i showroomet til og med den 5. april 2014.

Tilbuddet gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke anvendes sammen med dit værdibevis eller køb/afhentning af bestillingsvarer.

Vi fratrækker 10% på alle køb fra showroom og lager ved henvendelse i showroomet og vi glæder os til at betjene dig.

Kærlig hilsen
team LERCHE design


Tilknyttet fil:  DOC LÆS MERE OM KÅRINGEN I DENNE PRESSEMEDDELELSE FRA ERHVERVSMAGASINET DESIGN BASE (37 KB)
LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541