FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

INDRETNING - Have

   |   

DESIGNTILBEHØR

   |   

AKTUELT

NYHED: BY LASSEN TILFØJER GYLDENT MEDLEM TIL KUBUS-FAMILIENTilmeld dig vores nyhedsbrev
Navn:
Firma:
E−mail:
05/09/2015
Arkitekten Mogens Lassen sad længe på sit kontor og overvejede hvad det, der stod foran ham skulle udvikle sig til. Foran ham stod, hvad der senere ville gå hen og blive et dansk designikon, nemlig hans karakteristiske KUBUS lysestage til 8 lys lavet i jern.

Med afsæt i funkisstilen var intet overladt til tilfældighederne da Mogens Lassen, for første gang i 1962 fik produceret KUBUS lysestagen af lokale håndværkere i Ordrup i Nordsjælland. Den blev oprindeligt kun skabt til hans familie og arkitektvenner, men KUBUS produkterne blev senere sat i produktion i Holstebro, så alle kunne nyde Mogens Lassens danske håndværk.

Siden da er KUBUS-familien vokset og findes nu både som lysestage og skål i en række udgaver – men nu ser et nyt medlem dagens lys.

Med forventet release ultimo september, sender by Lassen nemlig en ny smuk udgave af KUBUS lysestage til 1, 4 og 8 lys, LINE lysestage til 2 lys og en stor og lille KUBUS skål i messing på gaden. De nyeste skud på stammen har med deres gyldne glans en majestætisk æstetik, der på fineste vis smelter sammen med Mogens Lasssens logisk matematiske tilgang til designet.

Med deres smukke ydre kan KUBUS lysestagerne både stå på bordet, mens man hygger i stearinlysets skær, men kan også placeres på gulvet som et designobjekt, der fortjener sin egen plads i hjemmet. Skålenes funktionalitet gør dem perfekte til at plante sine egne friske krydderurter eller blomster i, men kan også sagtens bruges til opbevaring af nøgler i entréen eller ens smykker i soveværelset – kun fantasien sætter grænser.

De nye KUBUS produkter i messing er forbehandlet så de ikke behøves at blive pudset, men vil med tiden få en patina, som vil give KUBUS produkterne en endnu smukkere og mere personlig overflade.

KUBUS 1 LYS MESSING KR. 599,-
LINE STAGE 2 LYS MESSING KR. 999,-
KUBUS 4 LYS MESSING KR. 1349,-
KUBUS 8 LYS MESSING KR. 2799,-
KUBUS SKÅL LILLE MESSING KR. 1349,-
KUBUS SKÅL STOR MESSING KR. 2799,-

Forventet release (på hylderne) på de nye KUBUS produkter i messing ultimo september 2015.

SHOPLEV produkterne i showroomet fra ultimo september eller køb dem her i web shoppen

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541