FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

OPBEVARINGSMØBLER
Opbevaring er ikke blot en praktisk foranstaltning. Hos LERCHE design sætter vi en ære i at håndplukke opbevaringsmøbler, der udover at være funktionelle, også er æstetiske i sig selv.

Dyk ned i vores verden af opbevaringsmøbler, der taler til din fornuft og dine øjne og vælg slutteligt med hjertet. Det gør vi!


LINDEBJERG DESIGN VITRINESKABE
Danske Lindebjerg Design står bag en serie af elegante fritstående og væghængte vitrineskabe fremstillet ud fra et bæredygtigt perspektiv.
Således anvendes kun ædelt fyrretræ og miljøvenlig maling i fremstilingen af vitrinerne, som produceres i Europa.

Vitrineskabet skaber personlighed i din indretning og indholdet fortæller, hvem du er... Gør det til et opbevaringsmøbel eller et forundringsskab, der fortæller din historie, uanset om du hænger det i køkkenet til service, i stuen til bøger eller på badeværelset til parfumeflakoner etc.

Der findes flere modeller af vitrineskabe. Så der er også et, der passer til din indretning.WALLUME - FLEKSIBILITET AD LIBITUM
WALLUME er et innovativt og stringent reolsystem, der tilpasser sig dine rum og dit behov. Systemet er udviklet ud fra en passion for det perfekte i både konstruktion, fleksibilitet og holdbarhed.

Det vægmonterede basismodul består af lameller i kompaktlaminat, som skræddersyes efter mål, der opfylder dine krav til funktionalitet, rummelighed og æstetik.

WALLUME hylder, kasser og skabe "klikkes" herefter ind mellem lamellerne og tilsammen udgør kombinationen din nye reol i dit hjem eller din virksomhed.

Vælg mellem alle størrelser, flere farver og kombinationer ad libitum.

Se LERCHE design indretning med WALLUME HER


WALLUME I KØKKENET
Er du typen, der foretrækker åbenhed og lethed til opbevaring af dine køkkenting, spisestel og andre ting til fryd for øjet?

Så er Wallume reolkonceptet et perfekt alternativ til overskabe i dit køkken.

Fleksibiliteten er uendelig og den tilpasser sig DINE behov.

Vælg mellem alle størrelser på panelvæggen, som skræddersyes i farve hvid, sort eller grå.

Hylder, kasser og skabe findes i et væld af farver og mål.

Wallume leveres og monteres uanset hvor du bor af en professionel montør uden beregning.WALLUME HJEMMEKONTOR
Vælg WALLUME reolsystemet som en integreret arbejdsplads i dit køkkenalrum.

Vælg mellem forskellige bredder på lamellerne, som findes i hvid, grå og sort.

Hylder, kasser og skabe findes i flere farver, størrelser, der dækker dit behov for funktionel og fleksibel indretning.

Se LERCHE design indretning med WALLUME reolsystem HER

TÖJBOX
Det æstetiske og funktionelle opbevaringsmøbel TÖJBOX er designet af designstudio MADE BY MICHAEL for danske WOUD.

TÖJBOX er velegnet til opbevaring af tøj i din entré, dit soveværelse, gæsteværelse eller i dit walk in closet og du samler det nemt helt uden brug af skruer eller lim.

Materialerne er egetræsfiner og massive sæbebehandlede egetræsben og målene er B112 x D38 x H200 cm.  

GRID
Peter J. Lassen, grundlæggeren for den danske møbelvirksomhed MONTANA, har skabt den multifunktionelle og fleksible designnyhed GRID, der opfordrer til leg og udfordrer din kreativitet til at skabe en personlig løsning med plads til tingene i dit liv.

Kun din egen kreativitet sætter grænser for designløsninger med GRID, som er velegnet i alle boligens rum.

GRID består i al sin enkelhed af kuber, i farverne sort eller hvid. Kuberne kan bygges sammen i det uendelige og suppleres med hylder, skabe, skuffer, afstivere, sædehynder, hjul m.m., som giver dig frihed til at skabe dit eget møbel, uanset om du har brug for et reolsystem, en rum-adskillelse, et bord, et TV-møbel, en montre, en bænk, en puf, et natbord eller...

GRID er produceret i Danmark af udvalgte producenter med speciale i høj kvalitet. Hver GRID kube er helstøbt i nylon og glasfiber; genbrugsmaterialer der kan smeltes om med meget begrænset belastning for miljøet.

GRID kuben måler 40 x 40 x 40 cm, og den er forsynet med huller, der sikrer dig fleksibilitet nu og i fremtiden. Hvis du flytter eller dine behov ændrer karakter, så kan du til evig tid re-designe og evt. supplere på GRID og skabe nye fleksible designløsninger.

Velkommen til en verden fuld af muligheder - ingen begrænsninger.

Læs mere om GRID her www.lerchedesign.dk


ANDERS FOLKE ANDERSEN VEGA MAGASINHOLDER
Anders Folke Andersen, der står bag de berømte BECK sofaborde, har introduceret endnu en møbelklassiker i form af den enkle magasinholder VEGA i massiv eg.

Vi spår VEGA en fantastisk fremtid og anbefaler den over din sofa, over din seng, i køkken-alrummet, badeværelset, børneværelset, kontoret... You name it! VEGA er velegnet overalt til bøger, blade, din bærbare PC, tallerkener og meget mere.

VEGA måler L201,5 x H30 x D7,5 cm

På billedet ses 3 VEGA magasinholdere.

Se LERCHE design indretning med VEGA HERWE:DO:WOOD BOOK CASE
Med VARIO BOOK CASES kan du selv skabe den bogreol, der passer til dit interiør. En VARIO BOOK CASE består ganske enkelt af en bambusliste, hvorpå du kan montere de 4 medfølgende kasser efter behov.

Kasserne kan flyttes igen og igen.

Vælg mellem 4 kasser med sort bagbeklædning, hvid bagbeklædning eller multifarvede bagbeklædninger.

Listen måler: L200 x H11,5 cm
Kasserne måler: 32x63x30, 49x49x31,5, 49x49x31,5, 55x36x28,5
WE:DO:WOOD SLAGBÆNK
CORRELATION er navnet på den funktionelle slagbænk i bæredygtigt bambus fra WE:DO:WOOD.

CORRELATION kan bruges alene eller kobles sammen til en lang version af et møbel, der kan tjene flere formål som f.eks. en slagbænk, en TV-bænk eller en opbevaringsbænk til legetøj, ekstra dyner, julepynt eller...

Låget på CORRELATION løftes let og gnidningsfrit fra kassen, så du kan komme til dine ting.

L80 x B50 x H43 cmTilknyttet fil:  JPG SE SLAGBÆNKEN SAT SAMMEN HER (62 KB)

MUUTO REFLECT SKÆNK
Den smukke skænk REFLECT SIDEBOARD er designet af Søren Rose for danske MUUTO. Materialet er natur eg eller sortbejdset eg og designet er inspireret af det nordiske lys, der smukt reflekteres i skænkens buede fronter.

Skænken har 2 skuffer i venstre side samt en låge i midten og en i højre side. Skænken er endvidere monteret med praktisk ledningsgennemføring i skabene, såfremt du ønsker at anvende REFLECT som et elegant HI-FI møbel.

REFLECT måler L179,8 x C40 x H69,4 cm. Benenes højde er 27 cm.


KARTELL COMPONIBILI
COMPONIBILI opbevaringsmøblet fra Kartell er en praktisk og tidløs klassiker til opbevaring i alle husets rum.

Vi anbefaler COMPONIBILI som det ultimative fleksible sengebord til alle typer senge. Du kan selv sammensætte en kombination, der passer til din sengs højde og soveværelsets størrelse, idet flere af modulerne kan stables.

Alle runde modeller er med skydelåger, der drejer ind i møblet.

COMPONIBILI er designet i 1969 af Anna Castelli Ferrieri for Kartell.

Vi har altid hvide og sølvfarvede COMPONIBILI på lager.

Størrelser:
2 elementer: H40 x Ø32 cm. (billedet)
3 elementer: H58,5 x Ø32 cm. (billedet)
1 element: H38,5 x Ø42 cm. (stabelbar)
1 element: H: 23,5 x Ø42 cm. (stabelbar)

Der kan monteres hjul på Ø42 cm.

Componibili kan købes i vores web shop herTilknyttet fil:  JPG SE HELE COMPONIBILI SERIEN HER (180 KB)

KARTELL GHOST BUSTER
KARTELL GHOST BUSTER er en skøn blanding af et retro og futuristisk møbel. Som de andre møbler i Ghost-serien er den æstetisk at se på og den transparente stil giver dig kun lige antydningen af et møbel.

GHOST BUSTER måler H80xB68xD42 cm og få i 4 forskellige farver:

Transperant: klar og smoke
Gennemfarvet: sort og hvid
  KARTELL SMALL GHOST BUSTER
KARTELL SMALL GHOST BUSTER er en lidt mindre udgave af GHOST BUSTER.

SMALL GHOST BUSTER måler H57xB40xD37 cm og få i 7 forskellige farver:

Transperant: klar, smoke, gul, lilla og rød
Gennemfarvet: sort og hvid


STRING I STUEN
STRING reolen kan sammensættes helt efter dit behov. Hylderne findes i birk, valnød, eg (som vist), hvid og sort og får dermed meget forskellige udtryk.

I denne kombination er anvendt hylder og kabinet i eg, som giver et varmt og lyst udtryk. Der er også lavet en lille arbejdsplads, hvor fx. pc'en kan stå.

Skrivebordspladen måler B:78xD:58 cm og fås i birk, valnød, eg eller hvid.STRING PÅ KONTORET
Du kan kombinere hylder med forskellige dybder i samme reol. Og du kan nemt tilføje flere hylder, når du får behovet. STRING reolsystemer er egnet til både store og små vægge.STRING I KØKKENET
Der er mange grunde til at STRING reolsystemer har været populære i mere end 50 år. En af dem er at reolerne er så praktiske. Strukturen er let og alligevel stabil. Den er let at samle og hylderne er nemme at flytte rundt på. Du kan kombinere hylder med forskellige dybder i samme reol. Og du kan nemt tilføje flere hylder, når du får behovet. STRING reolsystemer er egnet til både store og små vægge.

Her ser du et eksempel på at STRING reolen også kan bruges i køkkenet til opbevaring af både tallerkner, glas, skåle, kander og meget meget mere.STRING PÅ BØRNEVÆRELSET
På børneværelset er STRING reolerne også meget anvendelige. De er lette i udtrykket og meget funktionelle.

SVÆVENDE HYLDER
STRING Plex har klare plexiglas sider, som giver en illusion af hylder, som flyver frit. Så trods af at STRING Plex blev introduceret første gang tilbage i 1953 er det stadig højaktuelt. Og det er ingen overraskelse, når du ser hvor genialt den svenske arkitekt og designer Nils Strinning kombinerede sine krav til funktionalitet med æstetiske følelser for proportioner og detaljer. Resultatet er en tidsløs kombination - på engang klassisk og moderne.Tilknyttet fil:  JPG Se en anden kombination her (127 KB)

MUUTO STACKED REOL
De super enkle kasser STACKED findes i tre forskellige størrelser, som du kan kombinere til din helt personlige reol. STACKED kasserne findes i hhv. hvidlakeret mdf og i ask og leveres med klammer som holder modulerne sammen.

STACKED er velegnet i en større kombination til stuen, arbejdsværelset eller i alrummet. Men modulerne er også velegnede som vægmonterede hylder i soveværelset, entréen eller andre steder, hvor en hylde er nyttig.

Vælg mellem 218 x 436 x 350 mm (lille); 436 x 436 x 350 mm (medium); 654 x 436 x 350 mm (stor)

Design: JDS architects for MUUTO.Tilknyttet fil:  JPG Se en anden kombination her (231 KB)

MUUTO STACKED PÅ PODIE
STACKED kasserne kan også bygges op på MUUTO's STACKED PODIE, som tilfører modulerne mere luftighed og rengøringsvenlighed.

Et STACKED podie måler L130 x D35 x H20 cm.

Vælg mellem hvidlakeret mdf og ask.


MUUTO MINI STACKED
Det populære MUUTO STACKED opbevaringssystem har fået en baby: MINI STACKED, som er tænk til ophæng på alle hjemmets vægge, hvor der er brug for dekorativ opbevaringsplads til mindre ting og sager.

MINI STACKED findes i tre størrelser og kan kombineres i det uendelige. Vælg mellem hvidlakeret mdf og ask og skab din helt personlige MINI STACKED kombination.

Lille: 33,2 x 26 x 16,6 cm.
Mellem: 33,2 x 26 x 33,2 cm.
Stor: 49,8 x 26 x 24,9 cm.

Kasserne kan vendes som du lyster og de leveres med ophængsbeslag. Så bliver det ikke nemmere...


Tilknyttet fil:  JPG SE MUUTO MINISTACKED I ENKEL KØKKENINDRETNING HER (73 KB)

HAY WOODY REOL
Endelig et fedt alternativ til den klassiske men super funktionelle stigereol. WOODY er en let og elegant samle selv reol med skelet af massivt sæbebehandlet eg og pulverlakerede hylder i farver som på billedet, kun hvide hylder eller hylder i en smuk gråtone skala.

WOODY findes i ialt 5 forskellige modeller, hvoraf de to modeller fås i alle tre farvekombinationer.

WOODY er velegnet på kontoret, i børneværelset, i entréen og i stuen m.v.Tilknyttet fil:  JPG Se en højere version her (40 KB)

HAY LOOP STAND HALL / WARDROPE STUMTJENER
HAY's LOOP STAND stumtjener er en trebenet stumtjener, der i al sin enkelhed passer ind i alle typer interiør.

Vælg mellem to versioner:

LOOP STAND HALL, som måler H150 x B45 x D40 cm
LOOP STAND WARDROPE med målene H150 x B130 x D60 cm.

LOOP STAND HALL egner sig til 8-10 bøjler, hvorimod LOOP STAND WARDROPE let rummer 25-30 smalle bøjler.

Begge modeller findes i farverne hvid og sort.

SHOWCASE 1
De skulpturelle SHOWCASE 1 reoler udgør perfekte opbevaringsmoduler til din væg. Men de er også grafisk dekoration i sig selv. Brug dem alene eller sammen som på billedet og udstild gerne bøger og smukke ting på hylderne for at skabe helhed. Oplev elegancen i vores showroom.

Mål:B33xD28xH160cm


LEDGE:ABLE
Den lille lette hylde LEDGE:ABLE med utrolig stor funktion. Brug den som sengehylde, i entréen, i køkkenet, på værelset eller badeværelset. Hylden er lavet af lakeret bukket stål og findes i flere farverSHOWCASE 3
SHOWCASE 3 er en mindre version af SHOWCASE 1. Denne version af har hylder i forskellige størrelser og fås i 2 versioner alt efter - hvordan du ønsker hylderne skal vende.

Reolen kan bruges som en skulpturel bogreol, som sengebord og er også velegnet i badeværelset. Materialet er powercoated aluminium.

Størrelse: B33xD28xH99,6 cm.


TOLIX METALSKABE
De populære franske Tolix skabe egner sig perfekt til den industrielle stil. Men de kan også tilføre din klassiske indretning noget personlighed - især hvis du vælger en funky farve. Der er et utal af farver og størrelser at vælge imellem.

H102 × B40 × D40 cm
H102 × B80 × D40 cm
H102 × B120 × D40 cm
H192,5 × B40 × D50 cm (med bøjlestang og hylder)
H192,5 × B80 × D50 cm (med bøjlestang eller hylder)

Skabene er fremstillet i stål, som efterfølgende er lakeret. De fremstår rå og industrielle.

VÆGHÆNGT SPEJL MED PLADS TIL OPBEVARING
Den rodede entré er en saga blot med det store funktionelle væghængte spejl med aluminiumsramme og plads til opbevaring.

Du vælger selv om spejlet skal være indrettet med hylder eller skobøjler.

Ganske enkelt fantastisk!

Spejlet/skabet findes i flere størrelser og er naturligvis velegnet i alle husets rum.

Tilknyttet fil:  JPG SE SPEJLETS INDRETNING HER (36 KB)

BABUSHKA KASSER
BABUSHKA kasserne er designet efter samme princip som de berømte babusjhka dukker, der alle passer perfekt inde i hinanden.

Du får således et sæt med 11 BABUSHKA kasser til at montere på væggen, når du investerer i et sæt BABUSHKA kasser til montering på væggen.

Du bestemmer selv, om kasserne skal hænge samlet eller forskudt. Alle kasser leveres med et ophængsbeslag, der gør dem nemme at hænge op. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for hvor kreativt udtrykket skal være på din væg.

BABUSHKA kasserne er velegnede i alle rum, hvor du har brug for plads til opbevaring af mindre ting.

Vælg mellem 3 forskellige varianter:

Hvid pulverlak på inderside og yderside
Lakeret naturfarvet mdf yderside kombineret med pulverlakeret inderside i stærk blå eller lys grå.

Den største BABUSKA kasse i et sæt med 11 kasser måler 39 x 39 x 28 cm. Den mindste måler 1 5x 15 x 15 cm.
LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541