FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

GRID
Peter J. Lassen, grundlæggeren for den danske møbelvirksomhed MONTANA, har skabt den multifunktionelle og fleksible designnyhed GRID, der opfordrer til leg og udfordrer din kreativitet til at skabe en personlig løsning med plads til tingene i dit liv.


LEG MED KUBISME
GRID består i al sin enkelhed af kuber, i farverne sort eller hvid. Kuberne kan bygges sammen i det uendelige og suppleres med hylder, skabe, skuffer, afstivere, sædehynder, hjul m.m., som giver dig frihed til at skabe dit eget møbel, uanset om du har brug for et reolsystem, en rum-adskillelse, et bord, et TV-møbel, en montre, en bænk, en puf, et natbord eller...

Velkommen til en verden fuld af muligheder - ingen begrænsninger.


BYG DIN EGEN GRID GARDEROBE
Kun din egen kreativitet sætter grænser for designløsninger med GRID, som er velegnet i alle boligens rum.

Du kan f.eks. bygge din egen garderobe med bøjlestænger osv. DIT behov - DIN designløsning.


VELEGNET TIL ALLE HUSETS RUM
GRID er velegnet i alle huset rum.

GRID kuben måler 40 x 40 x 40 cm, og den er forsynet med huller, der sikrer dig fleksibilitet nu og i fremtiden. Hvis du flytter eller dine behov ændrer karakter, så kan du til evig tid re-designe og evt. supplere på GRID og skabe nye fleksible designløsninger.

GRID I BADEVÆRELSET
GRID er produceret i Danmark af udvalgte producenter med speciale i høj kvalitet.

Hver GRID kube er helstøbt i nylon og glasfiber; genbrugsmaterialer der kan smeltes om med meget begrænset belastning for miljøet.

Materialerne gør også GRID velegnet til badeværelset.

GRID SENGEBORD
Du bestemmer selv om dit GRID sengebord skal være åbent eller lukket. Du har også mulighed for at sætte hjul på sengebordet. Valget er DIT!

LAV GRID KOMBINATION
Komponer din egen GRID TV-bænk og sofabord. Du vælger selv, om der skal være åbne fronter på dit møbel, eller om du ønsker skuffer eller skabe til opbevaring af dine ting.

PLADS TIL TINGENE I DIT LIV
Uanset hvad dit behov for opbevaring af dine ting måtte være, så kan GRID opfylde behovet. Du kan få låger og skuffer i forskellige materialer, der skaber en god dynamik i din indretning.

Og husk: Du kan altid ændre kombinationen i takt med dine behov for fleksibilitet.

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541