FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

INDRETNING - Have

   |   

DESIGNTILBEHØR

   |   

AKTUELT

OM LERCHE DESIGN

LERCHE design


PRIVAT TEGNESTUE EST 2002

LERCHE design er en uafhængig, rådgivende og prisvindende indretningsvirksomhed stiftet i 2002 af ejer Mie Lerche, der gennem sin passion for indretning skaber eksklusive, funktionelle og æstetiske indretningsløsninger for virksomheder og private.

Via kreative designløsninger og en stor portefølje af dansk og internationalt møbeldesign og designtilbehør i særklasse, sikrer LERCHE design synergi mellem dit DNA og din indretning. Men indretningsløsningerne skaber vi ikke med lækkert design alene – hjertet er altid med!

Når du vælger LERCHE design som din indretningspartner, vælger du et professionelt og engageret team til din indretningsløsning uanset opgavens omfang.

Lad dig gerne inspirere af et udpluk af vores cases her på siden, hvor du både kan se erhvervsindretninger, private indretninger samt indretninger af havens rum.

Velkommen!
Mie Lerche
Indretningsarkitekt/ejer

HISTORIE

2017    LERCHE design afvikler showroom og web shop og flytter sit indretningskonceptet til Charlottenlund,                  
           hvorfra Mie Lerche i dag driver sin tegnestue.

2014    LERCHE design vinder prisen for Verdens bedste VISUAL MERCHANDISING ved Global Innovation Award i
           Chicago.2013   Erhvervsmagasinet Designbase kårer LERCHE design som den mest innovative og spændende forretning indenfor    
          design og boligindretning i Danmark 2013-2014.

2012   LERCHE design indvier 120 m2 tegnestue i forlængelse af eksisterende showroom og shop.

2010   LERCHE design lancerer egen web shop.

2006   LERCHE design indvier 250 m2 showroom og shop i latinerkvarteret ved Brandts Torv i Odense.2005   LERCHE design åbner sit første showroom og shop på 42 m2 i Odense.

2002   Mie Lerche Bach stifter LERCHE design i Odense som privat tegnestue for indretningsopgaver.

MIE LERCHE

I en årrække forud for stiftelsen af LERCHE design slog Mie Lerche sine folder indenfor marketing og branding for ECCO sko A/S med konceptudvikling, marketing projektledelse og produktledelse som sine hovedansvarsområder.

Før det, har Mie en mangeårig professionel dansekarriere, med bosæde i London, og en landtrænertitel for Dansk Sportsdanserforbund med sig i bagagen.

Mie er oprindeligt uddannet matematisk student og har ligeledes et par bestyrelsesposter for bl.a. Brandts museum for kunst på sit CV.

Mie indretter både private hjem, virksomheder og liberale erhverv.LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541