FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING - Erhverv

   |   

INDRETNING - Privat

   |   

DESIGN TILBEHØR

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

DESIGN TILBEHØR

VÆGUDSMYKNING
Uanset hvilken stil du bekender dig til, tilbyder LERCHE design dig sparring i forbindelse med vægudsmykningen i dine omgivelser. Er du til høje paneler, smukt tapet, vovede eller rolige farver? Eller er du måske usikker på, hvordan du skal bære dig ad med at udsmykke dine vægge, så de hænger sammen med din øvrige indretning?

LERCHE DESIGN PLAKAT
AMOR VINCIT OMNIA – kærligheden overvinder alt…

Flanker dine vægge med en signeret kærlighedsplakat designet af Mie Lerche og bliv mindet om, hvor stor kærligheden er.

Plakaten måler 70 x 50 cm og er ren grafik med påskriften:

AMOR VINCIT OMNIA
ET NOS CADAMUS AMORI

”Kærligheden overvinder alt-
Så lad os overgive os til kærligheden”

Citatet er skrevet af den romerske digter Publius Vergilius Maro længe før vores tidsregning, men citatet er eviggyldigt.

Køb LERCHE design plakaten i vores showroom eller HER i web shoppen

LERCHE DESIGN RELIEFFER
Mie LERCHE skræddersyer og håndfremstiller grafiske vægrelieffer ud fra dine ønsker til størrelse og farve.

Ved hjælp af billeder af dit hjem, udarbejder Mie et design, der passer perfekt til din væg og din indretning.

Alle LERCHE design relieffer er håndlavet unika og leveres signeret sammen med et lille metalskilt, der tilkendegiver, at du har med et originalt LERCHE relief at gøre.

Så bliver det næppe mere personligt.

Det mest populære af Mie's vægrelieffer er det oprindelige LERCHE design relief, som også har dannet grundlaget for vores logoformer.

  
Der er mange muligheder for skræddersyede LERCHE design relieffer.

Denne version består af tre sammensatte relieffer, der tilsammen udgør helheden.

Kom ind i showroomet og få en snak med Mie om, hvad hun vil anbefale til dine vægge.

Her er relieffet tilpasset et hjørne i en L-formet entré.

CLOUDS
CLOUDS er et innovativt, sofistikeret og farverigt nyt "flise" modulsystem designet af de to franske Bouroullec brødre i samarbejde med Kvadrat. Du kan montere "fliserne" på din væg eller lade dem hænge skulpturelt fra loftet.

Du sammensætter ganske enkelt selv det antal "fliser" der passer til dit humør, behov og pengepung. En startpakke består af 8 "fliser".

CLOUDS findes i flere forskellige farver, og du bestemmer selv hvor tredimensionel konstruktionen af din dekoration skal være. CLOUDS er super enkle at sammensætte ved hjælp af de medfølgende gummikoblinger. Ophængning klares ved ét enkelt hul i din væg eller dit loft.

Ikke alene er CLOUDS smukke og skulpturelle - vi tør også godt love, at de i en hvis udstrækning har en lyddæmpende effekt, når de sammensættes til en større skulptur.


COLE & SON
Tapeter har fået renæssance i indretningen. Brug tapeterne til at skabe den helt rette stil og stemning i din indretning. Enten på hele vægge, eller blot som afgrænsning af et givent område. Du kan også anvende tapet på dine skabslåger, eller endda beklæde hele indersiden af dit gamle skab, som du maler udvendigt i en matchende farve. Kun fantasien sætter grænser for tapeternes anvendelsesmuligheder.
Cole and son er en af de klassiske tapetproducenter, der har fremstillet smukke tapeter siden 1875. Og de fornyer sig hele tiden med nye højaktuelle designs.

Se mere på www.cole-and-son.com


HARLEQUIN
Harlequin er indbegrebet af kvalitet og innovativt design, når det gælder lækre tapeter til indretningen. Deres store tapetkollektion gør Harlequin til en af Englands største tapetproducenter med et interessant og bredt produktportefølje, der dækker mange stilarter. Vi tør derfor godt love, at du kan finde et tapet fra Harlequin, der passer til din smag.

Find inspiration på www.harlequinharris.com
Det er Harlequin der står bag det flotte tapet med de klassiske PH lamper. Tapetet findes i 6 forskellige farveholdninger, som du kan se i vores tapetbog i showroomet.  

ERICA WAKERLY
Den engelske designer Erica Wakerly har modtaget flere design-priser for sin helt fantastiske kollektion af tapeter, som er originale, fænomenale og ... ja, du er nødt til at se dem.

Erica Wakerly har en baggrund som illustrator, og det kommer helt klart til udtryk i hendes meget grafiske tapeter. Sort, hvid og sølv er nogle af de gennemgående farver i hendes tapeter.

Se Erica's skønne tapeter i vores showroom og lad dig inspirere yderligere her www.printpattern.comMUSEO
Fra Zanotta finder du denne elegante vægmonterede knage, som er designet af Enzo Mari i 1991. Hæng gerne flere sammen i en smuk symfoni i din garderobe/entre. Knagen er spinkel og simpel i sit udtryk og samtidig utrolig smuk at se på. Den er lavet i metal og derefter malet i hvid eller sort.

Se mere på www.zanotta.it


FUNKTIONEL OPSLAGSTAVLE
Den funktionelle glasopslagstavle er både beregnet til at skrive på og til at sætte finurlige ting op på ved hjælp af de medfølgende magneter. Lav din helt egen kollage af billeder, kort og udklip kombineret med små hilsner eller tegninger kreeret af dig med de fedeste tusser.

Du kan tilkøbe neon touchpenne og viskelæder, hvis du vil være rigtig kreativ.

Glastavlen er på lager i fv. sort og hvid i to størrelser og kan monteres på væggen både vertikalt og horisontalt.

Vælg mellem flg. lagerførte størrelser:
40x50 cm
50x80 cm

CHATBOARD kan købes i vores web shop her

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541