FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

STRING
Der er mange grunde til at STRING reolsystemer har været populære i mere end 50 år. En af dem er at reolerne er så praktiske. Strukturen er let og alligevel stabil. Den er let at samle og hylderne er nemme at flytte rundt på. Du kan kombinere hylder med forskellige dybder i samme reol. Og du kan nemt tilføje flere hylder, når du får behovet. STRING reolsystemer er egnet til både store og små vægge.

String Plex har klare plexiglas sider, som giver en illusion af hylder, som flyver frit. Selvom String Plex blev introduceret første gang tilbage i 1953 er det stadig højaktuelt. Og det er ingen overraskelse, når du ser hvor genialt den svenske arkitekt og designer Nils Strinning kombinerede sine krav til funktionalitet med æstetiske følelser for proportioner og detaljer. Resultatet er en tidsløs kombination - på engang klassisk og moderne.

Se mere på www.string.se


STRING I STUEN
STRING reolen kan sammensættes helt efter dit behov. Hylderne findes i birk, valnød, eg (som vist), hvid og sort og får dermed meget forskellige udtryk.

I denne kombination er anvendt hylder og kabinet i eg, som giver et varmt og lyst udtryk. Der er også lavet en lille arbejdsplads, hvor fx. pc'en kan stå.

Skrivebordspladen måler B:78xD:58 cm og fås i birk, valnød, eg eller hvid.STRING PÅ KONTORET
Du kan kombinere hylder med forskellige dybder i samme reol. Og du kan nemt tilføje flere hylder, når du får behovet. STRING reolsystemer er egnet til både store og små vægge.
SVÆVENDE HYLDER
STRING Plex har klare plexiglas sider, som giver en illusion af hylder, som flyver frit. Så trods af at STRING Plex blev introduceret første gang tilbage i 1953 er det stadig højaktuelt. Og det er ingen overraskelse, når du ser hvor genialt den svenske arkitekt og designer Nils Strinning kombinerede sine krav til funktionalitet med æstetiske følelser for proportioner og detaljer. Resultatet er en tidsløs kombination - på engang klassisk og moderne.


PLADS TIL MAGASINER
Ud over skrivebordsplade og kabinet kan du få en super enkelt hylde til magasiner eller bøger. Magasinhylden fås samme farver som sidepanelerne: hvid, sort og grå.

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541