FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

FERMOB HAVEMØBLER
Formerne og farverne på møblerne fra Fermob symboliserer innovation og aktivitet. Franske designere som Chafik, Patrick Jouin, Sofie Labayle, Frédéric Soffia og Pascal Mourgue har gennem 15 år kreeret mange præmierede møbelserier: Lune d’argent, Piccolo, Dune, Plein air og Alizé.
Fermob giver mange ideer og muligheder for at indrette dig med møblerne såvel inde som ude. Og vi giver dig gerne den nødvendige sparring for at træffe det rette valg.
Møblerne er 100% UV-resistente, hvilket betyder, at farverne holder sin friskhed trods vejr og vind. Baggrunden er kvaliteten af den type maling, der anvendes på møblerne: 100% blyfri polyester coating gør overfladen rar at røre ved og særdeles hårdfør. Med 20 forskellige farver på stål, aluminium og udendørs tekstiler (Batyline) vil Fermob bidrage med masser af livsglæde i din have eller i dit hjem.

Se mere på www.fermob.com


LUXEMBOURG
LUXEMBOURG-serien er oprindeligt designet til Luxembourg-haven i Paris. Materialet er aluminium, som både er let og vedligeholdelsesfrit. Med 100% UV-resistent maling holder Fermob’s farver sin friskhed på trods af vejret. Baggrunden er kvaliteten af den type maling, der anvendes på møblerne.

Tag en tur i Luxembourg haven i Paris og ny møblerne eller kom ind i showroomet og lad os vise dig en verden af muligheder.

LUXEMBOURG LOUNGE CHAIR
LUXEMBOURG serien indeholder bl.a. borde, stole, en serveringsvogn med aftagelig bakke og hjul, bænke samt denne skønne lounge chair, hvortil der ligeledes findes en skammel/bord.

Vælg mellem et hav af farver. Men HUSK, der er 6-8 ugers leveringstid.

LUXEMBOURG GYNGESTOL
Fermob har udvidet deres fantastiske LUXMEBOURG serie med en moderne fortolkning af en gyngestol til udendørs brug.

Vi er vilde med gyngestolen, som i lighed med den øvrige LUXEMBOURG serie er udført i UV-pulverlakeret aluminium, der sikrer dig et produkt af Fermobs fortræffelige kvalitet.

Fermob gyngestolen findes i et væld af farver. Kig forbi vores showroom og udse dig den helt rette farve til dit udeliv.

Fermob gyngestolen måler B69.5 x H99 x D94 cm


LUXEMBOURG SPISEBORD
LUXEMBOURG bordet hører med til en af vores absolutte favoritter blandt vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Bordet har et let og elegant udtryk, og benene kan afmonteres i et snuptag for let og fleksibel opbevaring i vintermånederne.

Med LUXEMBOURG bordet får du ikke alene et fleksibelt havebord - du får også et bord, der egner sig som ekstra bord inde, når du har brug for ekstra bordplads.

Bordet måler 80x143 cm og findes i alle Fermob farver.

STORT LUXEMBOURG HAVEBORD
Fermob har introduceret et nyt og større spisebord i LUXEMBOURG-serien med målene 207x100 cm. Så nu kan du få plads til hele familien på terrassen.

Bordet er sammeklappeligt og vedligeholdelsesfrit og kan bestilles i alle Fermob farver.

LUXEMBOURG SERVERINGSVOGN
Serveringsvognen i LUXEMBOURG serien er en must have på terrassen eller ved grillen.

De kraftige gummihjul gør serveringsvognen let flytbar. Og den aftagelige bakke er utrolig let og funktionel med dens høje kanter og gode greb.

Serveringsvognen måler L91xB49xH67 cm

LUXEMBOURG HAVEBÆNK
Den lette havebænk fra LUXEMBOURG serien egner sig både som solitær bænk på din yndlingsplads i haven og som akkompagnement til bordet fra samme serie.

Bænken er 118 cm lang. Så med lidt god vilje og hjerterum, er der plads til 3.

Vælg mellem et hav af farver. Men husk 6-8 ugers leveringstid.

LUXEMBOURG HAVEBÆNK UDEN RYGLÆN
Placer LUXEMBOURG bænken uden ryglæn op ad en mur i haven, hvor du kan nyde den første morgensol eller sidste aftensol sammen med din soulmate eller lidt let at spise eller drikke.

Bænken er også velegnet i din entré som aflæsningsplads eller som siddeplads, når du eller dine unger skal have sko af og på.

Bænken fås i alle Fermob faver og kan bestilles i vores showroom med en leveringstid på 4-8 uger afhængig af sæson.

Længde: 145 cm

BIARRITZ HAVEBORD MED UDTRÆK
Fermob BIARRITZ spisebordet måler som udgangspunkt 100x200x75 cm. Men ved et snuptag kan bordet forlænges til 300 cm, så du får plads til op til 14 personer.

Bordet kan kombineres med alle havestole og bestilles i farve efter ønske. BIARRITZ er behandlet efter alle kunstens regler for vedligeholdelsesfrihed og vejrbestandighed og leveres med 3 års garanti mod rust.

Vi anbefaler altid, du opbevarer dine havemøbler inden døre vinteren over.

CARGO SAMMENKLAPPELIGT HAVEBORD
Fermobs CARGO spisebord rummer med sine 130x130 cm plads til 8 personer. Bordet er produceret i henhold til Fermobs høje standarder, når det gælder UV-stråling, vedligeholdelsesfrihed og hårdførhed overfor vejr og vind.

Med CARGO får du 3 års garanti fra Fermob mod rust og du kan vælge mellem alle Fermobs smukke farver.

CARGO kan klappes sammen for opbevaring i vintermånederne.

LUXEMBOURG TIL BØRN
Fermob har lanceret den klassiske LUXEMBOURG serie i en børne-udgave. Børnemøblerne er, lige som resten af serien, produceret i aluminium. Let og vedligeholdelsesfri.

Findes i 24 forskellige farver.FERMOB BISTRO
Fermobs BISTRO serie betår af små lette havemøbler velegnede til den mindre have, altan, drivhus eller andre steder, hvor pladsen ikke tillader de helt store armbevælgelser.

I BISTRO serien finder du klapborde med forskellig udformning og mål. Vælg mellem runde, kvadratiske og rektagulære borde i mange størrelser.

De tilhørende klapstole findes, i lighed med bordene, i et utal af farver og er lige til at tage under armen og tage med rundt i haven og sommerhuset alt efter behov.BISTRO CHAISELONG
Den lette BISTRO chaiselong er en forlængelse af den klassiske BISTRO kollektion, som har eksisteret siden 1889.

Liggestolen ryglæn har 3 indstillingsmuligheder for optimal komfort, og den er lakeret med Fermobs patenterede UV-resistente pulverlak, der også sikrer dig 3 års garanti på BISTRO liggestolen, som fås i 24 forskellige farver.

FERMOB TIL ERHVERV
Alle Fermobs møbler er særdeles velegnede til professionelt brug i forbindelse med hoteller, restauranter og caféer.

Fermob tilbyder over 50 modeller i mere end 20 farver. Og LERCHE design hjælper dig gerne med at vælge de møbler og farver, der passer til din virksomheds profil.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

COSTA
Fermob COSTA havemøbler består af aluminium, som er behandlet med 13 lag lak, og derefter bagt i ovn. Præcis som i bilindustrien; total vedligeholdelsesfrie og UV resistante.

COSTA Bordet er med udtræk i størrelse 160 (240) x 90 cm.

Så læn dig blot tilbage og nyd sommeren.


COSTA CAFÈ BORD
COSTA bordet i 80x80 cm er perfekt til den lille terrasse eller altan og har plads til 4 personer.

Fås i farverne: hvid, sort, fuchsie, sølvgrå, rustbrun, savanna grøn og orange.COSTA STOL
COSTA stolen findes med og uden armlæn. Stellet er lavet af superlet aluminium, mens sæde og ryg er lavet af 100% polyester pvc-betrukket tekstil, som er yderst velegnet til udendørs brug. Tekstilet bleges ikke i solen og vandet løber igennem, så sædet ikke er vådt. Fantastisk at sidde i og meget nem at rengøre med vand og sæbe.

Stellet fås i 6 farver, mens tekstilet på sæde og ryg findes i 15 farver.CRAFT
CRAFT er en af Fermobs nyheder for 2009. Bordet er behandlet med hele 22 gange lak, som giver det en ekstra god beskyttelse og gør bordet 100% vedligeholdelsesfrit!

Fås i 24 forskelllige UV-resistente farver.

Bordet måler 143x143 cm og har plads til 8 personer.HAVENS RUM MED FERMOB
Du kan se eksempler på vores egne haveindretninger med møbler fra Fermob under fanen INDRETNING, hvor du skal vælge HAVENS RUM.

Du kan også følge dette link www.lerchedesign.dk

God fornøjelse!

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541