FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

CHERNER CHAIR
Selvom Norman Cherner bedst er kendt for hans møbeldesign, så inkluderer hans arbejde næsten alle aspekter af design: fra grafik, glas, belysning til hans arbejde med præfabrikerede huse.

Cherner Chair, som er designet i 1958 er blevet hans mest kendte møbel og sælges idag over hele verden.


CHERNER ARMCHAIR
CHERNER CHAIR laves i dag som originalen fra 1958, med smukke kurver i sæde og ben, som er konstrueret ud fra de fineste finer principper og det svungne armlæn er formet af èt stykke træ.

Stolen er en del af en større serie af forskellige varianter indenfor borde og stole.  Stolen fremstilles i træsorterne bøg og valnød. Stolen i bøg fås endvidere med efterlakering i natur, ibenholt, orange og hvid. Valnød findes med original finish og med klar lak med synlig kerne af bøg.

Vi har stolen i vores showroom i valnød og ibenholt. Kig ind og prøv dette fantastisk smukke møbel!


CHERNER CHAIR
CHERNER CHAIR laves også i en udgave uden armlæn. Denne version findes også i træsorterne bøg og valnød. Stolen i bøg fås endvidere med efterlakering i natur, ibenholt, orange og hvid. Valnød findes med original finish og med klar lak med synlig kerne af bøg.CHERNER STOOL
CHERNER STOOL findes i 3 forskellige designs og 2 forskellige højder (73,8 eller 63,5 cm). Stolen fås med enten finér eller metalramme. Metalrammen fås i krom, sort lakering eller i rustfrit stål.

Stolen fremstilles i træsorterne bøg og valnød. Stolen i bøg fås endvidere med efterlakering i natur, ibenholt, orange og hvid. Valnød findes med original finish og med klar lak med synlig kerne af bøg.CHERNER TABLE
CHERNER TABLES er fremstillet af den bedste kvalitet træ. Benene er formet krydsfinér med bordplader i matchende finér. Café bordet har en bordplade i massiv valnød eller bøg og har metalben i enten rustfrit stål eller sort lakeret.


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541