FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

KRISTALIA
Italienske Kristalia er grundlagt i 1994 af unge lokale iværksættere, som forenede to fælles passioner: design og jazz.

Lige fra starten har Kristalia været med helt i front mht. innovative og eksperimenterede projekter. Og de søger konstant efter nye tekniske løsninger ved at bruge materialer, som de blandt andet henter fra mode- og sportsverdenen.

Se mere på www.kristalia.it


SUSHI BORD
Det italienske SUSHI spisebord er bordet til dig, der kræver ultimativ stabilitet og enkelt design.
Bordbenene er i anodiseret aluminium og bordpladen er skabt af skiftende lag laminat og aluminium, hvilket gør bordet yderst stabilt og let i sit udseende.

SUSHI findes med og uden udtræk i mange forskellige størrelser og med bordplade i farverne hvid, grå, koksgrå og sort. Endvidere kan du få benene lakeret i farve, der passer til bordpladen, med undtagelse af den grå.


NORI
NORI spisebordet har et enkelt design og plads til rigtig mange. Bordbenene er i anodiseret aluminium og bordpladen er skabt af skiftende lag laminat og aluminium, hvilket gør bordet yderst stabilt og let i sit udseende.

Nori bordet få i 3 forskellige bredder 80-90-100 cm og få i mange forskellige længder - helt op til 303 cm!!
Bordpladen fås i farverne hvid, grå, koksgrå, sort, i glas (flere farver) samt 3 forskellige træsorter. Endvidere kan du få benene lakeret i farve, der passer til bordpladen.

OOPS
Endelig et rundt bord med udtræk!! Det runde bord OOPS fra Italienske Kristalia findes i størrelserne Ø125 og Ø140 cm. Ved et simpelt klik kan bordet trækkes fra hinanden og frem kommer en skuffe, hvor tillægspladen ligger - og bordet forvandles fra rundt til ovalt.

  OOPS findes med hvid- eller sortlakeret bordplade. Benene er aluminium eller hvid/sort-lakeret aluminium.


BCN
BCN stolen er et resultat af forskning inden for nye møbel-materialer. Sædet, med dets synlige kurver og ergonomiske fornemmelse, er fremstillet i en speciel form for plastik, som er meget modstandsdygtig over for slitage. Stellet fås med en krom-finish eller i en farve, som matcher sædet i sort, hvid eller fluorescerende grøn.

Findes i 3 højder 76, 66 eller 50 cm.
BOUM STOL
Ung, innovativ og alsidig. Sådan beskriver Kristalia BOUM stolen. Strukturen er formstøbt polypropylen som er betrukket med ergonomisk polstring i pletafvisende Teflon betrukket tekstil eller i vandtæt polyurethan tekstil, som kan anvendes udendørs.

Stolen fås i flere forskellige udgaver og som barstol.

ELEPHANT CHAIR
ELEPHANT CHAIR fra Kristalia er imødekommende og dynamisk. Dens brede, omfavnende form er i hård polyurethan og fås i forskellige farver, herunder hvid og sort, eller i farver inspireret af naturen: terracotta, brun, beige og olivengrøn. Den smalle og dynamiske metalramme med 4 ben fås i samme farver som sædet og har fået en vejrbestandig epoxy finish.

ELEPHANT CHAIR findes også med flere typer stel, blandt andet drejestel, gyngestel og meder. Ydermere kan stolen også polstres i flere skønne farver.

Mål: Design: Kristalia og Neuland Studio
Materiale: Sæde i hård polyurethan
Mål: H85 cm (siddehøjde 46 cm)xB:64 cmxD:59 cm
  

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541