FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

+HALLE
+HALLE tilbyder en bredt udvalg af polstermøbler i et nyt og samtidig tidløst design med internationalt appeal. Møblerne, som er yderst velegnede til såvel erhverv som privat, produceres hovedsageligt af danske underleverandører.


K2
K2 er vores bud på en sikker dansk fremtidsklassiker. Smuk og skulpturelt dansk design af Busk og Herzog. Stolen findes på drejefod eller på meder. Og du vælger selv betræk i skind eller uld.


CAPRI LOUNGE
De to danske arkitekter Busk & Herzog har opdateret deres klassiske stol CAPRI, til et suverænt nyt look!
CAPRI findes nu også med koniske træben, som giver et smukt retro udtryk. Kan betrækkes i flere smukke farver, med TOKYO tekstil fra KVADRAT.


CAPRI
Capri er ikke alene navnet på en skøn italiensk ferieø ud for Amalfi kysten. Det er også navnet på en ny klassiker designet af de to danske arkitekter Busk & Herzog for +HALLE.

Stolen er udstyret med en elegant drejefod, der gør den velegnet både til privat brug og til virksomhedsindretning, hvor stil og kvalitet prioriteres højt.

Stolen leveres i stof eller skind efter dit ønske.

LOTUS
Møbelserien Lotus består af et loungebord, en sofa, en loungestol på trådstel og en loungestol på drejestel. Designet er baseret på silhuetten af en person, der sidder i lotusstilling - deraf navnet.

+HALLE har vundet den prestigefyldte iF product design award 2010 for loungestolen Lotus swivel, som er designet af duoen busk+hertzog.

iF designprisen er en international pris, som uddeles af den tyske designorganisation iF. Prisen gives til produkter, der udmærker sig ved et gennemført og nytænkende design i høj kvalitet, og siden 1953 har iF product design award været anset for en af de vigtigste designpriser.

TRUE LOVE
TRUE LOVE stolen lever perfekt op til sit navn om ægte kærlighed. Den omfavner dig og bærer dig og støtter dig på en måde, så du ikke kan undgå at blive forelsket.

TRUE LOVE kan polstres med stof eller skind. Og du kan vælge den med returdrejefod som sikrer, at stolen altid vender tilbage til sit udgangspunkt, når du forlader den.

I TRUE LOVE serien findes også en lille sofa, som passer perfekt i den lille stue eller i foyeren i din virksomhed.

Tilknyttet fil:  JPG SE TRUE LOVE SOFA HER (8 KB)

HARLEQUIN
Hos LERCHE design er vi ellevilde med den dansk designede sofa HARLEQUIN fra +HALLE. Sofaen er designet af designduoen Busk og Herzog, og den henleder tankerne på en svunden tid med sit harlequin mønster i ryggens polstring.

HARLEQUIN produceres i Danmark efter dine ønsker til betræk i stof eller skind.

Den tre-personers sofa måler L206xD81xH74 cm. Benene er udført i børstet aluminium.

I samme serie findes en to-personers sofa og en lænestol.LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541