FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

ENGELBRECHTS
Engelbrechts har et tæt samarbejde med Erik Magnussen, Jørgen Rasmussen, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Kasper Salto og Furnid.

At arbejde med så talentfulde designere har resulteret i en møbel serie, der lever fuldt op til Engelbrechts filosofi, der er at udvikle en ren linie i koncept og design. En kombination af det bedste fra både håndværk og industri, samt at holde fast i kravene til finish og funktion har resulteret i en stor succes for Engelbrecht.


Se mere på www.engelbrechts.comPLASMA
Plasma-stolen er designet af Erik Magnussen, som også står bag den populære kaffekande fra Stelton. Stolen er udført i sprøjtestøbt, glasforstærket nylon med aluminiumsben, og den vejer under 3 kg, alle dele kan kværnes og genbruges. Stolen fås i 10 flotte farver, her ses en spændende selvlysende version, hvor et fluorescerende stof oplades af dagslys eller kunstigt lys og efterfølgende udsender lys i en længere periode. I dagslys fremstår den selvlysende stol mintgrøn.CHAIRIK
Stolen er designet af Erik Magnussen, som også står bag design klassikeren Stelton kaffekanden.
En utrolig populær dansk stol, som netop er kommet på markedet i en variant med armlæn, og findes i et væld af farver. Sædet er i formspændt finer, som giver stolen dens bløde kurver og fås med læderbetræk, med eller uden polstring, eller i kulør alt efter humør.

KEVI
KEVI er en klassiker baseret på en uopslidelig idé: Jo bedre du sidder, des mere får du fra hånden. Stolen har et stramt og funktionelt design. Du får, hvad du ser – sæde, ryg, stel, hjul og greb. Hvis noget føles forkert, så retter du det, og indstillingen bliver, hvor den er.      

KEVI kontorstole udføres som kontor- og arbejdsstole i en lang række varianter med blandt andet satinpoleret aluminiums stel, med hjul eller glidere, automatisk højderegulering, fodstøtte, almindeligt lakeret træsæde samt med polstret sæde og ryg i skind eller tekstiler fra Kvadrat- Tonus, Topas, Bass og Hallingdal.


KEVI TABURET
KEVI udføres som taburetter, kontor- og arbejdsstole i en lang række varianter.

KEVI TABURET med 5-benet satinpoleret drejestel. Rundt træsæde lakeret i sort eller hvid. Standardhøjde 38 – 51 cm. Ekstra højde kan tilføjes i henholdsvis 10, 20 eller 30 cm.


KEVI JUBILÆUMSSERIE
De fleste voksne danskere har prøvet at sidde i den stol, der her i efteråret 2008 fylder 50 år. I stolens levetid er bl.a. Kevi-hjulet, som Jørgen Rasmussen designede til stolen, blevet hædret flere gange. I 1969 fik hjulet ID-Prisen (i dag Den Danske Designpris), og for få år siden blev den optaget i den danske Kulturkanon. Faktisk var det med lanceringen af Kevi-hjulet, at verdenen endelig fik den ideelle løsning på at sidde godt og samtidig have mulighed for, at kunne flytte stolen i alle retninger uden problemer.
  
Jubilæet fejrer producenten Engelbrechts med lanceringen af en ny jubilæumsserie (2050) - og i den serie lanceres en særlig ´50 års jubilæumsmodel´ som kun produceres i et antal på 250 stk. Samtlige stole leveres med certifikat og er personligt signeret af Jørgen Rasmussen (under bunden).  Stolens særlige kendetegn er, at den har et højglanspoleret stel samt polerede aluminiumskapper til Kevi-hjulet og på toppen et let polstret sæde og ryglæn, som er betrukket med det fineste randsyede sorte kernelæder. Stolen fås hos udvalgte forhandlere, herunder LERCHE design.

ZDOWN
Erik Magnussen har designet ZDOWN, der i sit karakteristiske enkle formsprog forbinder de forkromede stålrør med det fineste italienske kernelæder.  ZDOWN kombinerer høj siddekomfort, æstetik, udsøgte materialer og stor slidstykke med en overraskende naturlighed.  
  
ZDOWN stolen leveres i 100% naturgarvet kernelæder i 4 lædervarianter; natur, brun, sort og hvid  med et stel i henholdsvis mat eller blanktforkromet stål.

ZDOWN måler H:70xB:72xD:58 cm


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541