FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

MUUTO
Den prisvindende danske designvirksomhed MUUTO producerer designobjekter og møbler designet af nogle af Skandinaviens mest betydningsfulde og anerkendte designere. Herunder Ole Jensen, Louise Campbel, Jakob Wagner, Hari Koskinen, Andersen & Voll, JDS architects og mange mange flere.
Briefet til designerene har et fælles udgangspunkt, nemlig at de skal designe hverdagsobjekter med et nyt perspektiv.


OSLO SOFA
OSLO serien er designet af ANDERSSEN & VOLL, der ønskede at skabe en visuel let og elegant sofa, som ikke går på kompromis med komforten. Det er lykkedes til fulde! OSLO har et stramt udtryk, men en sublim sidekomfort, som gør sofaen velegnet til erhverv som privat. Findes i to størrelser, som begge er bygget op om en stålramme med Nozag fjedre, og aluminiums ben, der er farveafstemt med sofaens kvadrattekstil.

Tilknyttet fil:  JPG  (137 KB)

OSLO STOL
OSLO serien er indeholder også en skøn stol, der ligeledes er visuel let og elegant, og som ikke går på kompromis med komforten. Kan benyttes som solitærstol i flere af husets rum, og er smuk fra alle sider. OSLO stolen er bygget op om en stålramme med Nozag fjedre, og aluminiums ben, der er farveafstemt med sofaens udvalgte kvadrattekstil.

AROUND SOFABORDE
AROUND sofabordet er designet af Thomas Bentzen, som har skabt sofabordet ud fra traditionelle skandinaviske produktionsmetoder og materialer. Designet derimod skiller sig ud fra det tradionelle med dets lille kant, som danner en anderledes afslutning på bordpladen.

AROUND sofabordet findes i to størrelser og er velegnet alene eller i grupper af flere. Du kan således blive co-designer på din personlige kombination af borde.

Vælg mellem ask eller lakeret ask i farverne lys grå, sort, gul og rød.

Det lille AROUND sofabord måler H46 x Ø45 cm
Det store AROUND måler H37,5 x Ø72 cm

REST SOFA
Sofaen REST er designet af ANDERSSEN & VOLL. Og udtrykket er afslappet, inviterende og hyggeligt. Det eneste du behøver at foretage dig er at slappe af i selskab med REST, som er konstrueret på en stålbase og træramme med massive egetræsben, der går perfekt i tråd med MUUTO's øvrige skandinaviske designtradition. Koldsskum og fjerfyldt polstring sikrer dig kvalitet og komfort.

I REST serien findes:

Puf L100 x B80 x H45 cm
2-personers sofa L200 x D93 x H75 / SH66 cm
3-personers sofa L260 x D93 x H75 / SH66 cm
  
Sofaen på billedet er monteret med Hallingdal uld fra Kvadrat.

REFLECT SKÆNK
Den smukke skænk REFLECT SIDEBOARD er designet af Søren Rose for danske MUUTO. Materialet er natur eg eller sortbejdset eg og designet er inspireret af det nordiske lys, der smukt reflekteres i skænkens buede fronter.

Skænken har 2 skuffer i venstre side samt en låge i midten og en i højre side. Skænken er endvidere monteret med praktisk ledningsgennemføring i skabene, såfremt du ønsker at anvende REFLECT som et elegant HI-FI møbel.

REFLECT måler L179,8 x C40 x H69,4 cm. Benenes højde er 27 cm.
Tilknyttet fil:  JPG SE MUUTO REFLECT SKÆNKEN I SORT HER (86 KB)

STACKED REOL
De super enkle MUUTO kasser STACKED findes i tre forskellige størrelser, som du kan kombinere til din helt personlige reol. STACKED kasserne findes i hhv. hvidlakeret mdf og i ask og leveres med klammer som holder modulerne sammen.

STACKED er velegnet i en større kombination til stuen, arbejdsværelset eller i alrummet. Og modulerne er også velegnede som vægmonterede hylder i soveværelset, entréen eller andre steder, hvor en hylde er nyttig.

Vælg mellem 218 x 436 x 350 mm (lille); 436 x 436 x 350 mm (medium); 654 x 436 x 350 mm (stor)

Design: JDS architects.

Tilknyttet fil:  JPG Se en større kombination her (102 KB)

STACKED PÅ PODIE
STACKED kasserne kan også bygges op på MUUTO's STACKED PODIE, som tilfører modulerne mere luftighed og rengøringsvenlighed.

Et STACKED podie måler L130 x D35 x H20 cm.

Vælg mellem hvidlakeret mdf og ask.

MINI STACKED TIL VÆGGEN
Det populære STACKED opbevaringssystem har fået en baby: MINI STACKED, som er tænk til ophæng på alle hjemmets vægge, hvor der er brug for dekorativ opbevaringsplads til mindre ting og sager.

MINI STACKED findes i tre størrelser og kan kombineres i det uendelige. Vælg mellem hvidlakeret mdf og ask og skab din helt personlige MINI STACKED kombination.

Lille: 33,2 x 26 x 16,6 cm.
Mellem: 33,2 x 26 x 33,2 cm.
Stor: 49,8 x 26 x 24,9 cm.

Kasserne kan vendes som du lyster og de leveres med ophængsbeslag. Så bliver det ikke nemmere...

Tilknyttet fil:  JPG SE MINI STACKED I SIMPEL KØKKENINDRETNING HER (73 KB)

RAW LOUNGE CHAIR
Jens Fager står bag design og produktion af denne utraditionelle stol RAW, som er skåret i hånden med en motorsav. Alle stole er derfor unikke og klar til at placere et helt særligt sted i dit hjem, som et særligt indslag.

RAW findes i primærfarverne grøn og gul men produceres også i en lækker grå nuance til den mere afdæmpede stil.

RAW findes i en lounge version med sædehøjde på 43 cm samt en skammel på 53 cm.
MUUTO FIBER CHAIR
FIBER CHAIR er designet af den københavnske duo ISKOS-BERLIN, som har samarbejdet med flere af verdens førende producenter af interiør og kunst.

FIBER CHAIR er fremstillet i 100% nøje udvalgte, genanvendelige materialer, uden at være gået på kompromis med stabiliteten eller komforten.

Designet er uden overflødige krummelurer og kan betegnes som et æstetisk mesterværk i ”form følger funktion”.

FIBER CHAIR findes i flere farver og med flere typer stel, samt mulighed for polster i både tekstil og skind.

LERCHE design anbefaler FIBER CHAIR til alle, som ønsker sig et møbel i særklasse!


Tilknyttet fil:  JPG  (62 KB)

NERD SPISEBORDSSTOL
David Geckeler vandt MUUTO's talentkonkurrence i 2012 med sin NERD stol, der efterfølgende er sat i produktion af MUUTO.

Stolen er moderne og skandinavisk i sit udtryk og ryggen er på smukkeste vis integreret i stolens sædekonstruktion.

NERD spisebordsstolen findes i natur eg og lakeret ask i farverne sort, grå, grøn, rød, turkis, gul og rosa.

Mål: H80,5/SH46 x B45,5 x D50 cm.MUUTO VISU CHAIR
MUUTO VISU CHAIR er en oplagt stol til dig, der holder af såvel moderne som klassiske møbler. Designet er klassisk med et moderne twist, der gør stolen velegnet som spisebordsstol, mødestol, solitærstol og kantinestol til virksomheden, der tør gå foran...

VISU CHAIR findes med træstel, lakeret metalstel og medestel i børstet stål. Skallen er enten lakeret eller natur træ. Alternativt kan du vælge en polstret version, som giver ekstra komfort.

MUUTO VISU måler H78(SH 45,5 cm) x B45,5 x D50 cm

VISU er designet af Mika Tolvanen.


Tilknyttet fil:  JPG SE MUUTO VISU STOLEN I MILJØ HER (212 KB)

COVER CHAIR
MUUTO’s lækre COVER CHAIR er designet af danske Thomas Bentzen, som har ladet sig inspirere af den klassiske karmstol. Stolen findes i natur eller i flere skønne MUUTO farver.

COVER CHAIR, som findes i en upolstret version og med sædepolstring i stof eller skind, er velegnet som spisebordsstol, kontorstol, mødestol eller som solitærstol i entréen, soveværelset eller...

Måler H76 x B56,5 x D46 cm. Sædehøjde 46 cmTilknyttet fil:  JPG  (39 KB)

70/70 SPISEBORD
Det skønne 70/70 bord er designet af TAF Architects, og er et studie i geometrisk balance. Bordet er enkelt udført, men de to støbejerns ben gør bordet super stabilt. Udtrykket fuldendes af den smukke linoleums bordplade som findes i længde 170 eller 225 cm.

Navnet 70/70 henviser til proportionerne på benene, som giver bordet sin geometriske identitet.

70/70 bordet kan anvendes som både spisebord og skrivebord. Findes i flere farver på både bordplade og stel.


ADAPTABLE SPISEBORD
Med ADAPTABLE spisebordet har TAF architects skabt en nyfortolket version af det klassiske skandinaviske spisebord.

Moderniseringen af det klassiske bord er bl.a. kendetegnet ved materialevalget og konstruktionen, som giver ADAPTABLE spiseborddet sit eget udtryk.

Med de mulige valgmuligheder for farver og materialekombinationer giver ADAPTABLE dig hele 64 forskellige muligheder for at sammensætte dit personlige spisebord passende til resten af dit interiør.

Vælg mellem bordplade og ben i natur eg eller lakeret eg og lakeret stålramme i flere forskellige farver.

ADAPTABLE spisebord/arbejdsbord måler B90 x L200 x H73 cm


Tilknyttet fil:  JPG SE MUUTO ADAPTABLE SPISEBORDET I INDRETNING HER (177 KB)

LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541