FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

FOXY POTATO
Anders Folke Andersen er uddannet møbelsnedker ved snedkermester Niels Roth Andersen, da på den tid lavede Finn Juhls møbler. Anders blev færdiguddannet i 2000, hvor han modtog en bronzemedalje for sit afgangsprojekt. Derefter arbejdede Anders nogle år som møbelsnedker hos større og mindre snedkerværksteder.

I 2002 arbejdede Anders indenfor filmbranchen som snedker for Engelbrecht Construction. Da firmaet Foxy Potato blev grundlagt i 2005 var de primære opgaver indenfor dekorationsbyggeri og som rekvisitør. 2007 blev det udlukkende snedker opgaver Anders beskæftigede sig med.


BECK BORDSERIE
De på en gang moderne og klassiske sofaborde BECK er udført med 3 ben i massiv eg oliebehandlet eg eller wengé træ og topplade i gennemfarvet sort mdf med slidstærkt laminat på overfladen.

De smukke farver, som laminaten findes i, gør det muligt for dig at sammensætte præcis det bord eller de borde, der vil stå perfekt i din indretning. Du kan vælge mellem blide pastelfarver, sort og hvid samt varme nuancer af fx. oliven.

BECK bordene hører til blandt vores absolutte favoritter, og vi anbefaler på det kraftigste, at du investerer i dem nu, mens de stadig er til at betale.

BECK bordet fås i 3 forskellige størrelser, som gør det nemt at bruge dem enkelvis eller i en gruppe sammen. Størrelserne er H40xØ90/H40xØ60/H30xØ60 cm.

VEGA MAGASINHOLDER
Anders Folke Andersen, der står bag de berømte BECK sofaborde, står bag endnu en møbelklassiker i form af den enkle magasinholder VEGA i massiv eg.

Vi anbefaler VEGA over din sofa, over din seng, i køkken-alrummet, på badeværelset, børneværelset, kontoret... You name it! VEGA er velegnet overalt til bøger, blade, din bærbare PC, tallerkener og meget mere.

Vælg mellem 2 størrelser:

VEGA måler L201,5 x H30 x D7,5 cm
VEGA MINI måler H30 x B76,2 x D7,6 cm.

  


ABEL SOFABORD
ABEL sofabordet består af et lakeret metalstel i farve hvid eller lys grå, hvorpå der ligger en sekskantet massiv bordplade i sæbehandlet egetræ. Sofabordet venter således bare på, at du skal starte din leg og sammensætte det antal ABEL borde, der passer til din indretning.

Sofabordet kan naturligvis også stå alene, men tanken bag ABEL har været, at du selv kan være medbestemmende i designet af dit sofabord. Fleksibiliteten er overvældende og legesyg.

ABEL måler H40 x B60 x D52 cm.


BECK DAYBED
Den danske møbelsnedker Anders Folke har tilføjet en daybed til sin populære BECK bordserie.

BECK daybed’en er fremstillet i massiv eg og en madras polstret med uld.

Vælg mellem tekstil i 4 nuancer.

Mål: L190 x B80 x H39 cm


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541