FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

MØBLER TIL HAVEN
Lad indretningen af din have blive en naturlig forlængelse af indretningen af din bolig under kyndig vejledning af LERCHE design. Den rette møblering og ”rum” adskillelse i form af eksempelvis smukt beplantede krukker, skal videreføre følelsen af velvære fra din bolig til din have og give dig maksimal glæde og tilfredshed.

Når LERCHE design indretter din have, lægger vi vægt på, at arkitektur, indretning af rummene i haven og møbelvalg skal gå hånd i hånd og danne den perfekte base for dig at opholde dig i.


BORD/BÆNKE SÆT
Allerede i 1969 designede 2R Rasmussen & Rolff det minimalistiske havesæt, der kan tåle at stå ude hele året. Bord/bænkesættet er stadig højaktuelt til private haver, virksomheder og institutioner.

Bord/bænkesættet er sammensat af galvaniserede stålrør og teaktræ og kræver ingen vedligeholdelse, men patinerer smukt i den danske natur.

Bordet er længere end bænkene, hvilket giver mulighed for at sidde 6-8 personer omkring havesættet, hvis der sættes et par stole for bordenderne.  

Havesættet måler: B165 x L170 x H70 cmOUTSTANDING UDEKØKKENER
Vi glæder os over at kunne præsentere de eksklusive danske udekøkkener fra OUTSTANDING i vores showroom.

OUTSTANDING udekøkkener kan gøre din drøm om at lave mad i det fri til virkelighed, uanset om dit behov er en lille sidevogn/serveringsbord eller flagskibet indenfor udekøkkener i form af et udekøkken med indbygget madlavningsfunktion og rindende vand.

Lad drømmen gå i opfyldelse og lad duften af det gode liv sprede sig på terrassen, så snart vejret tillader det.Tilknyttet fil:  JPG SE FLERE OUTSTANDING UDEKØKKENER HER (191 KB)

FERMOB LUXEMBOURG HAVEMØBLER
Fermob LUXEMBOURG-serien er oprindeligt designet til Luxembourg-haven i Paris. Materialet er aluminium, som både er let og vedligeholdelsesfrit. Med 100% UV-resistent maling holder Fermob’s farver sin friskhed trods det danske vejr. Baggrunden er kvaliteten af den type maling, Fermob anvender på havemøblerne.

Tag en tur i Luxembourg haven i Paris og nyd møblerne eller kom ind i showroomet og lad os vise dig en verden af muligheder.

Du kan også besøge Fermobs hjemmeside og lad dig inspirere

www.fermob.com


FERMOB LUXEMBOURG LOUNGE STOL
LUXEMBOURG serien indeholder en række borde, stole, bænke, en gyngestol, en serveringsvogn med aftagelig bakke og hjul samt denne skønne lounge chair, hvortil der ligeledes findes en skammel/bord.

Tag dig en slapper på terrassen eller i haven og nyd vedligeholdelsesfriheden, som LUXEMBOURG serien er særligt kendt for.

Vælg mellem et hav af farver. Men HUSK, der er 5-8 ugers leveringstid.


FERMOB LUXEMBOURG GYNGESTOL
Fermob har udvider hele tiden deres fantastiske LUXMEBOURG serie. Denne moderne fortolkning af en gyngestol til udendørs brug er et af de nyere møbler i serien.

Vi er vilde med gyngestolen, som i lighed med den øvrige LUXEMBOURG serie er udført i UV-pulverlakeret aluminium, der sikrer dig et produkt af Fermobs fortræffelige kvalitet.

Fermob gyngestolen findes i et væld af farver. Kig forbi vores showroom og udse dig den helt rette farve til dit udeliv.

Fermob gyngestolen måler B69,5 x H99 x D94 cm


FERMOB LUXEMBOURG SPISEBORD
Fermob LUXEMBOURG bordet hører med til en af vores absolutte favoritter blandt vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Bordet har et let og elegant udtryk, og benene kan afmonteres i et snuptag for let og fleksibel opbevaring i vintermånederne.

Med Fermobs LUXEMBOURG bord får du ikke alene et fleksibelt havebord - du får også et bord, der egner sig som ekstra bord inde, når du har brug for ekstra bordplads.

Bordet måler B80 x L143 cm og findes i alle Fermob farver.

STORT FERMOB LUXEMBOURG BORD
Fermobs populære LUXEMBOURG-serie udvides hvert år med fantastiske møbler, som opfylder mange forskellige behov.

Et af de nyere tiltag er to større spiseborde.

Vælg mellem to størrelser:

L165 x B100 cm og
L207 x B100 cm.

Så kan du få plads til hele familien på terrassen.

Bordet er fremstillet i aluminium med UV-bestandig lak og leveres i 24 farver.

Bordets aftagelige ben gør det let at opbevare i vintermånederne.

FERMOB LUXEMBOURG STOL MED ARMLÆN
Du sidder fantastisk i Fermobs LUXMEBOURG stol, der som den øvrige LUXEMBOURG kollektion er kendetegnet ved sin hårdførhed og vedligeholdelsesfrihed.

Vælg stole i samme farve for et enkelt og sofistikeret look omkring dit bord, eller skej ud med flere farver på dine havestole for et mere sprælsk udtryk.

Suppler evt. stolene med Fermobs egne stolehynder, som du kan købe i vores showroom og web shop.

FERMOB LUXEMBOURG STOL UDEN ARMLÆN
De stabebare stole i LUXEMBOURG serien findes også uden armlæn i et hav af farver. Kig forbi vores showroom og find din favorit i det tidlige forår, så du kan nå at få glæde af møblerne, når sommeren indtræffer.

Kombiner gerne stole med og uden armlæn og brug stolene som ekstrastole inde, når du har mange gæster.

Tilknyttet fil:  JPG SE FLERE FARVER HER (153 KB)

LUXEMBOURG SERVERINGSVOGN
Serveringsvognen i LUXEMBOURG serien er en must have på terrassen eller ved grillen.

De kraftige gummihjul gør serveringsvognen let flytbar. Og den aftagelige bakke er utrolig let og funktionel med dens høje kanter og gode greb.

Serveringsvognen måler L91 x B49 x H67 cm


FERMOB LUXEMBOURG HAVEBÆNK
Den lille LUXEMBOURG havebænk fra Fermob egner sig særdeles godt som en solitærbænk på en solbeskinnet plads i din have. Og den er ligeledes velegnet som siddeplads ved dit LUXEMBOURG havebord med målene 80x140 cm sammen med et par stole eller fire.

Bænken har en længde på 110 cm og du kan vælge frit mellem alle Fermob farver. Husk blot at forvente en leveringstid på op til 8 uger i højsæsonen.

Bestil derfor i god tid!

Tilknyttet fil:  JPG SE BÆNK SAMMEN MED BORD HER (933 KB)

FERMOB LUXEMBOURG HAVEBÆNK UDEN RYGLÆN
Placer Fermob LUXEMBOURG bænken uden ryglæn op ad en mur i haven, hvor du kan nyde den første morgensol eller sidste aftensol alene eller i selskab med din soulmate.

Bænken er også velegnet i din entré som aflæsningsplads eller som siddeplads, når du eller dine unger skal have sko af og på.

Bænken fås i alle Fermob faver og kan bestilles i vores showroom med en leveringstid på 4-8 uger afhængig af sæson.

Længde: 145 cm

FERMOB ORIGAMI BÆNK
Fermob ORIGAMI bænken er et godt eksempel på et Fermob produkt, der egner sig såvel til indendørs som udendørs brug.

Lad bænken stå i entréen som siddemøbel for hele familien, når sko skal af og på og tag den med ud i det fri, når vejret kalder på dig.

Fermob ORIGAMI bænken er fremtillet stål og måler 154 cm i længden.
Vælg mellem 24 forskellige farver.

Tilknyttet fil:  JPG SE FERMOB ORIGAMI BÆNKEN HER I ENTRÈ (416 KB)

FERMOB BIARRITZ HAVEBORD MED UDTRÆK
Fermob BIARRITZ spisebordet måler som udgangspunkt B100 x L200 x H75 cm. Men ved et snuptag kan bordet forlænges til 300 cm, så du får plads til op til 14 personer.

Bordet kan kombineres med alle havestole og bestilles i farve efter ønske. BIARRITZ er behandlet efter alle kunstens regler for vedligeholdelsesfrihed og vejrbestandighed og leveres med 3 års garanti mod rust.

Vi anbefaler altid, du opbevarer dine havemøbler inden døre vinteren over.

Tilknyttet fil:  JPG OPLEV FERMOB BIARRITZ PÅ TERRASSEN HER (885 KB)

FERMOB CARGO SAMMENKLAPPELIGT HAVEBORD
Fermobs CARGO spisebord rummer med sine 130x130 cm plads til 8 personer. Bordet er produceret i henhold til Fermobs høje standarder, når det gælder UV-stråling, vedligeholdelsesfrihed og hårdførhed overfor vejr og vind.

Med CARGO får du 3 års garanti fra Fermob mod rust og du kan vælge mellem alle Fermobs 24 smukke farver.

CARGO kan klappes sammen for opbevaring i vintermånederne.

Tilknyttet fil:  JPG OPLEV FERMOB CARGO BORDET HER PÅ TERRASSEN (789 KB)

FERMOB BISTRO CAFÉ MØBLER
Fermobs BISTRO serie betår af små lette havemøbler velegnede til den mindre have, altan, drivhus eller andre steder, hvor pladsen ikke tillader de helt store armbevælgelser.

I BISTRO serien finder du klapborde med forskellig udformning og mål. Vælg mellem runde, kvadratiske og regtagulære borde i mange størrelser.

De tilhørende klapstole findes, i lighed med bordene, i et utal af farver og er lige til at tage under armen og tage med rundt i haven og sommerhuset alt efter behov.

BISTRO serien er særdeles attraktiv i pris! Ring endelig og hør nærmere...

FERMOB BISTRO LIGGESTOL
Den lette BISTRO chaiselong er en forlængelse af den klassiske BISTRO kollektion, som har eksisteret siden 1889.

Liggestolens ryglæn har 3 indstillingsmuligheder for optimal komfort, og den er lakeret med Fermobs patenterede UV-resistente pulverlak, der også sikrer dig 3 års garanti på BISTRO liggestolen, som fås i 24 forskellige farver.

FERMOB COSTA BORD MED UDTRÆK
Alle havemøbler i Fermob COSTA serien består af aluminium, som er behandlet med 13 lag lak, og derefter bagt i ovn. Præcis som i bilindustrien; total vedligeholdelsesfrie og UV resistante.

COSTA Bordet er med udtræk i størrelse L160 (240) x B90 cm.

COSTA bordet står som udgangspunkt med to plader, der kan skydes fra hinanden, hvormed der bliver plads til den tredje bordplade, som ligge gemt i bordet. Super enkelt, når du har brug for plads til mange gæster.

Så læn dig blot tilbage og nyd sommeren.


FERMOB COSTA STOL
Fermobs COSTA stol findes med og uden armlæn. Stellet er lavet af superlet aluminium, mens sæde og ryg er lavet af 100% polyester pvc-betrukket tekstil, som er yderst velegnet til udendørs brug. Tekstilet bleges ikke i solen og vandet løber igennem, så sædet ikke er vådt. Fantastisk at sidde i og meget nem at rengøre med vand og sæbe.

Stellet fås i 6 farver, mens tekstilet på sæde og ryg findes i 15 farver.FERMOB ROMANE LANGBORD MED PLADS TIL 14
Er du på udkig efter et havebord med plads til hele familien? Så er Fermob ROMANE spisebordet med udtræk det helt rette valg.

Bordet kan blive op til 300 cm langt og der er således plads til 14 personer.

Bemærk at havebordets understel er tilbagetrukket fra bordet kant, hvormed alle gæster sidder komfortabelt uden at komme i karambolage med understellet.

ROMANE langbordet måler L200 x B100 x H75 cm uden tillægspladerne, som følger med så bordet kan blive 300 cm langt.

Udtræksbordet er behandlet efter alle kunstens regler til at kunne klare det danske vejr og Fermob yder 3 års garanti på ROMANE langbordet, som du naturligvis også kan bruge inde.

Vælg mellem alle 24 farver i kollektionen og husk, der er 5-8 ugers levering afhængig af sæson.

FERMOB CRAFT HAVEBORD
Fermob CRAFT bordet er behandlet med hele 22 gange lak, som giver det en ekstra god beskyttelse og gør bordet 100% vedligeholdelsesfrit!

Fås i 24 forskelllige UV-resistente farver.

Bordet måler 143x143 cm og har plads til 8 personer.
CASANOVA LIGGESTOL
CASANOVA liggestolen er et must for livsnyderen, der holder af afslapning på langs.

CASANOVA er velegnet til alle former for udeliv: på terrassen, i sommerhuset, i haven og på stranden. Dens aluminiumkontruktion gør stolen let at folde sammen og let at bære samtidig med, at den er utolig rengørings -og vedligeholdelsesvenlig.

CASANOVA findes i mange farver. Men bestil i god tid, så du kan få glæde af dit udemøbel fra første solstråle viser sig på himlen.

CASANOVA i fv. sort og hvid er på lager og kan sendes til dig fra dag til dag.

Køb CASANOVA drømmesengen i vores showroom eller HER i web shoppenSPAGHETTI LIGGESTOL
SPAGHETTI er en klassisk stol med mange indstillingspositioner. Fodskamlen kan let og elegant klappes ind under stolen, så den fremstår som en god læne/læsestol i haven, på terrassen eller sågar på stranden.

Vælg mellem sort, transparent, hvid, gul eller rød pvc snøre.

SPAGHETTI er på lager i fv sort ogtransparent og kan købes i vores showroom og HER i web shoppenTilknyttet fil:  JPG SE DEN TRANSPARENTE SPAGHETTI STOL HER (312 KB)

SIKA-DESIGN FLETMØBLER
Føl dig hensat til bistro-stemningen fra 1930ernes gadeliv i Paris med denne nostalgiske caféstol ISABELL, der findes både med og uden armlæn.

Bag designet og produktionen står det det Fynskbaserede firma SIKA-DESIGN, der bl.a. er kendte for deres indendørskollektion af klassiske fletmøbler.

ISABELL stolen er lavet i naturmaterialet rattan og vedligeholdelsesfrit flet af syntetiske fibre i 2 farvekombinationer.

I samme serie findes også haveborde, barstole, en lænestol med fodskammel og en helt vidunderlig solseng. Alt sammen til udendørs brug.

Hele serien er velegnet i dit private uderum såvel som til caféer, restauranter og klassiske franske bistroer.

Se hele kollektionen af de nye vedligeholdelsesfrie fletmøbler i SIKA-DESIGNS online katalog ved klik på nedenstående link.

www.e-pages.dk


SIKA-DESIGN CHANTAL LÆNESTOL
CHANTAL lænestolen med tilhørende fodskammel er en udendørs fortolkning af SIKA-DESIGNS klassiske og nostalgiske lænestol MONET.

CHANTAL er fremstillet af rattan, der tåler udendørs brug.

Vi anbefaler altid, du opbevarer dine fletmøbler inde om vinteren.

CHANTAL havestolen måler B67 x H99(SH40) x D86 cmSIKA DESIGN CAFÉSTOL MED ARMLÆN
Rattan og poly-flet danner tilsammen udtrykket på Sika designs cafestol MADELEINE, som er en komfortabel stol til brug såvel inde som ude.

I samme serie findes også caféstole uden armlæ, borde, loungestole mm. og du kan vælge mellem flere farver.

MADELEINE café stolen måler B60 x H81 (SH45) x D62cm

SIKA DESIGN VIGGO BOESEN FOX CHAIR
Den danske arkitekt Viggo Boesen vandt allerede i 1936 en arkitektkonkurrence afholdt af det danske kurvemager-laug med sin stol FOX CHAIR.

B80 x H64(SH25) x D80 cm

Udendørsversionen er produceret i det nye materiale alu-rattan, der er kendetegnet ved et stel i kraftigt aluminium monteret med en massiv vejrbestandig fiber. Materialet  er vedligeholdelsesfrit og kan tåle at stå udendørs året rundt. Det betyder, at disse originale rattan-modeller, der før var forbeholdt indendørs brug, nu kan bruges i haven, på terrassen og altanen.

HAY HEE LOUNGE CHAIR
HEE Lounge chair fra HAY er en helt enkel stol i pulverlakeret stål, som kan bruges både inde og ude.

I HEE serien findes også en spisebordsstol og en barstol.
Vælg mellem flere farver.

Klæd stolen i et lammeskind for ekstra komfort og hygge indtil solen rigtig får magt.


HAY DLM
DLM (Don't Leave Me) er et praktisk lille bakkebord i pulverlakeret stål fra danske HAY. Bordets håndtag gør det nemt at flytte rundt på bordet alt efter hvor du er. Og navnet siger alt: Efterlad mig ikke:-)

Brug DLM bordet i stuen og tag det med ud i det fri, når vejret tillader det. Vælg mellem et lille og et stort DLM bord.

DLM Ø38 x H43-56 cm
DLM Ø48 x H50-65 cm

Bordet er velegnet i haven som akkompagnement til alle loungestole og liggestole og kan købes i vores showroom og web shop HER

Finder du ikke den størrelse eller farve du søger i web shoppen, så kontakt os endelig. Vi har sikkert også det du søger på lager.
  


Tilknyttet fil:  JPG SE ALLE DLM-FARVERNE HER (577 KB)

CANE LINE ON THE MOVE BORD
"ON THE MOVE" er navnet på det lille pulverlakerede aluminiums-sidebord, som kan gøre gavn og glæde både inde og ude.

Bordpladen fungerer som en aftagelig bakke, der gør det let for dig at tilberede serveringen af kolde eller varme drikke i køkkenet for derefter at sætte bakken på stellet.

Det lille håndtag gør det muligt at flytte bordet rundt efter behov.

ON THE MOVE er designet af Strand + Hvass for danske Cane-line.

ON THE MOVE måler H 58 cm og Ø 52 cm.Tilknyttet fil:  JPG SE ON THE MOVE I FV. HVIDT HER (200 KB)

CONDESA CHAIR
Ligesom ACAPULCO stolen er CONDESA stolen også opkaldt efter en mexicansk by. La Condesa er den elegante og på samme tid dekadente bydel i Mexico City, der siden 40'erne har været hjemsted for filmstjerner, digtere og revolutionære kunstnere fra denne tid.

CONDESA stolen er fremstillet af massivt stål med en sort mat pulverlakering og UV filtreret PVC.

Den er velegnet til udendørs brug - den bør dog ikke stå ude hele året rundt. Den opbevares tørt og fri for frost for at undgå mindre rust pletter.

Størrelse: B:80 cmxL:80 cmxH:78 cm

Fås i farverne: black, light grey, dusty pink


BAM BAM TABLE
Stolen Acapulco savnede selskab i form af et bord og dermed kom BAM BAM til verden. Firmaet bag bordet - Oficina Kreativa - fortæller at bordet er designet med tankerne på tiden med Dillinger og Capone i 30´erne. Navnet BAM BAM er relateret til lyden af en pistol, der lige er gået af.

Linierne fra stolen går igen på bordet og fungerer samtidig som afløb for regnvand. Bordet er velegnet både inde og ude - men tåler kun en regnbyge.

BAM BAM bordet fås i natur eg eller sort ask og i 2 størrelser:

Small n’ tall: Ø50 x H44 cm
Big n’ low: Ø70 x H36 cm  
ACAPULCO
Nyd den spæde forårssol og resten af sommeren i selskab med Acapulco-stolen, som både John Wayne, Elvis og Kennedy familien har nydt komforten af på solrige terrasser med udsigt over Acapulco bugten i 50'erne.

Stellet er lavet i solidt stål med matsort pulverlakering, der gør den velegnet til udendørs brug.

Sædet er i silkemat plasticflet i skønne farver som sort, lyseblå, petroleumsblå og citrongul, hvilket giver stolet en fantastisk grafisk effekt.  

Stolen er i sommerhalvåret typisk på lager i fv. sort, lys blå og gul. Så kig forbi og tag en stol med dig hjem under armen.KARTELL MAGIC HOLE STOL
Kartell's MAGIC HOLE serie, som består af en sofa og en stol, er designet af Philippe Starck. Det lette og enkle design gør MAGIC HOLE velegnet i alle havens rum.

MAGIC HOLE sofa og stol er produceret i infarvet polyethylen i farverne hvid, grå og sort med matchende huller eller kontrastfarvede huller i grøn eller orange.

Kartell MAGIC HOLE stol måler H73 (SH44) x B68 x D63cmTilknyttet fil:  JPG SE MAGIC HOLE I FARVEN HVID HER (359 KB)

KARTELL MAGIC HOLE SOFA
Kartell's MAGIC HOLE serie, som består af en sofa og en stol, er designet af Philippe Starck. Det lette og enkle design gør MAGIC HOLE velegnet i alle havens rum.

MAGIC HOLE sofa og stol er produceret i infarvet polyethylen i farverne hvid, grå og sort med matchende huller eller kontrastfarvede huller i grøn eller orange.

Kartell MAGIC HOLE sofa måler H73 (SH44) x B141 x D63cmTilknyttet fil:  JPG SE MAGIC HOLE PÅ TAGTERRASSE HER (194 KB)

KARTELL DR. NO & DR. NA
DR. NO og DR. NA fra Kartell udmærker sig for deres perfekte kombination af funktionalitet og visuelle kvaliteter. Dr. NO kan klare store temperatursvingninger og er velegnet til udendørs brug. Stolen kan stables i stakke af fire. Formen på stolen er elegant og materialet er modstandsdygtig overfor ridser, blegning af solen og meget nem at gøre rent.

Design: Philippe Starck

Farver: Wax hvid, lys gul, lys grøn, fennel grøn, varm grå, lys orange, lavendel grå og lys blå.

Størrelse stol: B:51,5 cmx H:79,5 cm X D:49 cm. Siddehøjde: 46,5 cm
Størrelse bord: Ø60 cm, H: 73 cmKARTELL MASTERS
MASTERS er designet af en af verdens absolut mest hotte designere Philippe Starck, som har ladet sig inspirere af konturen på 3 kendte stoleklassikere; hhv. Syveren af Arne Jacobsen, Eames Eiffel skalstol og Eero Saarinens Tulip chair.

Trods inspirationen fra de kendte klassikere, er MASTERS helt sin egen.

Kartell MASTERS er velegnet til ude- og indebrug.

  


KARTELL DR. YES
DR YES er en stol med et unikt design og i et utrolig slidstærkt materiale, som også gør stolen velegnet til udendørs brug. Stolen er mat indeni mens ryg og ben er i højglans og er med til at give stolen et lækkert udseende. Dr. Yes er en solid og behagelig stol, der er nem at holde ren og som kommer i en vifte af flotte farver. Stolen kan stables.  

Design: Philippe Starck og Eugeni Quitllet

Farver: grå, gul, brun, Kartell rød, hvid og sort

Størrelse:
B:52xD:50xH.80 cm. Siddehøjde 47 cm.KARTELL BUBBLE CLUB SOFA
BUBBLE sofaen er fremstillet i det hårde plastmateriale Polyethylene, som er velegnet til udebrug. Banebrydende teknologi har gjort det muligt for Kartell som de første at masseproducere sofaen, som ellers kun var blevet lavet i hånden.
  
Design: Phillippe Starck

Farver: Zink hvid, lys grå, lys gul, lys grøn og Siena rød

Størrelse: B:195 cm x H:80 cm x D:77 cm. Siddehøjde: 45 cm.KARTELL BUBBLE CLUB STOL
Til BUBBLE CLUB familien hører også en stol, som er lige så vejrbestandig som sofaen.

Design: Phillippe Starck

Farver: Zink hvid, lys grå, lys gul, lys grøn og Siena rød

Størrelse: B:105 cm x H:80 cm x D:77 cm. Siddehøjde: 45 cm.LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541