FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

SPISEBORDE / ARBEJDSBORDE
Der er mange ting, der skal tages med i overvejelserne ved valg af et nyt spisebord. Vi sikrer dig den rette rådgivning, når du skal vælge nyt spisebord, der vil lede til vidunderlige middage uanset om det er hverdag eller fest.
Besøg vores showroom og lad os guide dig til det rette valg for DIG.


BRUUNMUNCH PLAY SPISEBORD
Det danske firma Bruunmunch er særligt kendt for deres runde sofaborde PLAY, som PLAY DINNER spisebordet er en naturlig forlængelse af.

PLAY DINNER spisebordet er rundt eller ovalt og findes med eller uden udtræk, så også DIT behov for fleksibilitet kan blive opfyldt.

PLAY DINNER er produceret i massiv eg eller valnød med forskellig finish på ben og bordplade efter ønske. Men du kan også vælge en praktisk bordplade med laminat i farve hvid eller grå kombineret med ben i enten eg eller valnød.

Det runde PLAY DINNER spisebord måler som udgangspunkt Ø120 cm med mulighed for udtræk med 1-2 tillægsplader til max. længde på L220 cm.

Det ovale PLAY DINNER spisebord måler som udgangspunkt L180 x B105 cm ligeledes med mulighed for 1-2 tillægsplader til en max. længde på L 280 cm.


Tilknyttet fil:  JPG SE MÅLENE PÅ PLAY DINNER SPISEBORDET MED UDTRÆK HER (77 KB)

HAY COPENHAGUE TABLE
COPENHAGUE serien indeholder også et stort udvalg af borde. Vælg mellem både skriveborde, spiseborde og sofaborde. Alle bordene findes i flere størrelser og i mange forskellige lakeringer og farver. Mulighederne er næsten uendelige og der er helt sikkert også et bord til dig.

Du kan kombinere COPENHAGUE bordene med stolene i samme serie, men det er bestemt ikke et must. Bordene tager sig nemlig rigtig smukt ud med næsten alle stole.

Du er velkommen i vores showroom til at se nogle af de skønne møbler.

MUUTO 70/70 BORD
Det skønne 70/70 bord er designet af TAF Architects, og er et studie i geometrisk balance. Bordet er enkelt udført, men de to støbejerns ben gør bordet super stabilt. Udtrykket fuldendes af den smukke linoleums bordplade som findes i længde 170 eller 225 cm.

Navnet 70/70 henviser til proportionerne på benene, som giver bordet sin geometriske identitet.

70/70 bordet kan anvendes som både spisebord og skrivebord. Findes i flere farver på både bordplade og stel.


MUUTO ADAPTABLE SPISEBORD/ARBEJDSBORD
Med MUUTO ADAPTABLE spisebordet har TAF architects skabt en nyfortolket version af det klassiske skandinaviske spisebord.

Moderniseringen af det klassiske bord er bl.a. materialevalget og konstruktionen, som giver ADAPTABLE spiseborddet sit eget udtryk.

Med de mulige valgmuligheder for farver og materalekombinationer giver ADAPTABLE dig hele 64 forskellige kombinationsmuligheder for et personligt spisebord passende til resten af dit interiør.

Vælg mellem bordplade og ben i natur eg eller lakeret eg og lakeret stålramme i flere forskellige farver.

ADAPTABLE spisebord/arbejdsbord måler B90 x L200 x H73 cm


KARTELL FOUR
FOUR er et multifunktionelt bord, som kan bruges som både spisebord, skrivebord, arbejdsbord m.v. Designeren er inspireret af geometriens flotte strukturer og former, da han designede dette skønne bord.

Den næsten svævende slanke bordplade og placeringen af bordbenene giver plads til at fx. skuffedarier stående under eller ved siden af bordet.

Bordpladen er af laminat og benene af lakeret metal. Bordpladen fås i enten sort eller hvid, mens der kan vælges mellem grå, hvide og sorte ben.

Bordet fås i 4 forskellige størrelser:

B158xH72xD79 cm
B190xH72xD79 cm
B223xH72xD79 cm
B128xH72xD128 cm
MATER MILL SPISEBORD
MILL bordet fra det danske firma Mater har fået sit navn, fordi det er produceret af genbrugsteak fra en gammel mølle i Indien. Benene er udført i lakeret genbrugsalluminium.

Når du køber et Mater MILL spisebord, er du med til at støtte den god sag i Indien, hvor Mater producerer  deres varer ud fra etiske bæredygtighedsprincipper med genbrug, social ansvarlighed og stolte håndværkstraditioner som omdrejningspunkt.

Mater MILL spisebord findes i flere størrelser:

L200 x B100 cm
L160 x B80 cm
L140 x B70 cm
L80 x B80 cm
L70 x B70 cm
Højde 75 cm

ON A STRING
ON A STRING spisebordet består i al sin enkelhed af en konstruktion af stålrør og strenge, der sammen bærer en bordplade i mdf med linoleum overflade i farve sort eller lys grå.

Så eneklt - så elegant!

ON A STRING spisebordet findes i to størrelser 170 x 90 cm eller 200 x 90 cm, hvilket ligeledes gør bordet velegnet som arbejdsbord.

Med den sorte bordplade følger sorte strenge og med den grå bordplade følger koksgrå strenge. Men du har mulighed for at blive med-designer på dit eget bord, idet du kan tilkøbe strenge i flere farver, hvis du ønsker et mere personligt udtryk.


WE:DO:WOOD TABLE NO. 1
WE:DO:WOOD's spisebord TABLE NO. 1 er et perfekt eksempel på et spisebord skabt ud fra WE:DO:WOOD's filosofi om at design, funktion og bæredygtighed skal gå hånd i hånd.

Spisebordet er skabt i bæredygtigt bambus - verdens hurtigst voksende græsart.

TABLE NO. 1 er indbegrebet at et stramt design i bæredygtige materialer, der giver dig god samvittighed og stor glæde vel vidende, at du ved køb af et WE:DO:WOOD TABLE NO. 1 er med til at beskytte verden mod yderligere forurening.

TABLE NO. 1 kan klappes sammen og findes i to længder: L200/L230 x B90 x H73,5 cm

Det minimalistiske design giver dig mulighed for at sætte et væld af spisebordsstole til TABLE NO. 1
SLAB TABLE
SLAB hedder dette bord designet af Tom Dixon. Bordet er fremstillet i massiv eg. Træets smukke struktur er fremhævet via en dampbehandling. Bordet er herefter bejdset. Det findes også i naturfarvet eg.

Bordet som vist måler L200xB90xH75cm

SUBEYBAJA
SUBEYBAJA betyder op og ned på spansk. Og bordet her lever perfekt op til sit navn, idet det kan indstilles i hele 7 forskellige højder fra 39 cm til 72 cm blot ved en enkel og let bevægelse.
SUBEYBAJA er designet i 1979 af Robert Heritage og Roger Webb og måler Ø100 cm, hvilket gør det perfekt som sofabord, hvor højden ønskes tilpasset efter behov. Men SUBEYBAJA er også yderst velegnet til den mindre lejlighed, hvor der er brug for, at møblerne skal kunne løse flere funktioner.

Vælg mellem natur egetræsfiner eller sortbejdset eg.KARTELL GLOSSY BORDSERIE
GLOSSY bordserien er designet af Antonio Citterio og alle bordene i serien er velegnet til privat og kontorindretning. I serien findes kvadratiske borde samt runde og ovale borde med krom stel og poleret polyester topplade i farverne rød, hvid og sort. Alternativt kan bordet fås med hvid laminat bordplade.

Vælg mellem flg. størrelser:

Kvadratisk 130x130 cm
Rundt Ø 130 cm
Ovalt 194x120 cmHAY ABOUT A TABLE
HAY bordserien ABOUT A TABLE er en moderne serie af spiseborde/arbejdsborde i mange forskellige størrelser.

Alle borde er fremstillet i elegante og tidløse materialer som stel af sort pulverlakeret stål og aluminium og bordplade i 23 mm træfiner beklædt med sort linoleum.

Med et HAY ABOUT A TABLE får du et klassisk bord til yderst fornuftig pris.

Vælg mellem HAY ABOUT A TABLE med flg. mål:

RUNDT

Ø80 x H73 cm
Ø80 x H105 cm
Ø100 x H73 cm
Ø110 x H73 cm
Ø128 x H73 cm

FIRKANTET

L160 x D80 x H73 cm
L180 x D90 x H73 cm
L220 x D90 x H73 cm
L280 x D90 x H73 cm
L180 x D105 x H73 cm
L220 x D105 x H73 cm
L280 x D105 x H73 cm
L220 x D120 x H73 cm
L280 x D120 x H73 cm
L80 x D80 x H73 cm
L80 x D105 x H73 cm

HAY ABOUT A TABLE er velegnet til privat brug, men også til erhverv.

HAY T12
T12 bordet fra HAY er et smukt og moderne bord. T12 står for Table 12 og tallet 12 referer til rundingerne på bordets ben og bordplade, som alle har en radius på 12 mm. Det gør, at bordet er stramt men ikke bliver kantet fordi rundingen er gennemgående. Det giver bordet en visuel helhed og et sammenhængende udtryk.

Bordet findes i mange forskellige størrelser og i farverne sort og hvid.
Tilknyttet fil:  JPG Se hvid version her (46 KB)

HAY LOOP STAND TABLE
LOOP STAND TABLE er et enkelt design over en nyfortolkning af de gode gamle bukke fra danske HAY.  
Bordet består ganske enkelt af to metal bukke samt en bordplade. Disse laves i en række kombinationer i fire størrelser og to højder.

Bukkene laves i pulverlakeret stål. Fås hvid eller sort.

Bordpladen laves i fire varianter:
Sort linoleum
Hvid laminat med kant i krydsfiner
Valnød, finer
Eg, finer

Bordet laves i målene :
L 250 x B 92,5 x H 74 cm
L 200 x B 92,5 x H 74 cm
L 180 x B 87,5 x H 74 cm  - eller H 97
L 160 x B 77,5 x H 74 cm  - eller H 97


Tilknyttet fil:  PDF SE FLERE LOOP STAND MODELLER HER (113 KB)

PAUSTIAN SPINAL TABLE
Den fantastiske bordserie, SPINAL TABLE, er designet af den danske arkitekt Paul Leroy
Det lette og enkle udtryk gør bordet velegnet til både arbejdspladsen såvel som hjemmet.

Serien dækker over et stort udvalg af størrelser og højder, og findes også med udtræk.
Det enkle aluminiums stel giver bordet en smuk og anderledes æstetik, uden at gå på kompromis med stabiliteten.

Vælg mellem flere farver på både stel og bordplade, samt former og overflader.


KRISTALIA NORI SPISEBORD
Kristalia NORI spisebordet er til dig, der holder af enkelt strømlinet design. Og samtidig til dig, der har brug for et spisebord, som med et snuptag kan blive rigtig langt uden at gå på kompromis med design og funktionalitet.

Bordbenene er i anodiseret aluminium og bordpladen er skabt af skiftende lag laminat og aluminium, hvilket gør bordet yderst stabilt og let i sit udseende.

NORI bordet findes i 3 forskellige bredder 80-90-100 cm og mange forskellige længder - helt op til 303 cm med to tillægsplader, som ligger opbevaret i en skuffe under bordet, når de ikke er i brug.

Bordpladen produceres i farverne hvid, grå, koksgrå, sort, i glas (flere farver) samt 3 forskellige træsorter. Endvidere kan du få benene lakeret i farve, der passer til bordpladen.

NORI spisebordet er det ultimative bord, når der skal sidde mange til bords.


Tilknyttet fil:  JPG SE FLERE DETALJER AF NORI HER (40 KB)

KRISTALIA SUSHI SPISEBORD MED UDTRÆK
Det italienske SUSHI spisebord er bordet til dig, der kræver ultimativ stabilitet og enkelt design.
Bordbenene er i anodiseret aluminium og bordpladen er skabt af skiftende lag laminat og aluminium, hvilket gør bordet yderst stabilt og let i sit udseende.

SUSHI findes med og uden udtræk i mange forskellige størrelser og med bordplade i farverne hvid, grå, koksgrå og sort samt med finér i forskellige træsorter. Endvidere kan du få benene lakeret i farve, der passer til bordpladen.

SUSHI spisebordet findes med bredde 90 og 100 cm med eller uden udtræk. Højden er 75 cm.

Vælger du bordet med udtræk i bredde 100 kan det blive op til 290 cm langt. Når tillægspladerne ikke er i brug, er de opmagasineret i et magasin under bordpladen.

Tilknyttet fil:  JPG SE FLERE DETALJER PÅ SUSHI SPISEBORDET MED UDTRÆK HER (87 KB)

KRISTALIA FIFTY SPISEBORD MED UDTRÆK
FIFTY spisebordet fra italienske Kristalia er et spisebord, der findes med og uden udtræk.

Stellet er anodiseret aluminium og toppladen er en yderst stærk "honeycomb" konstruktion bestående af aluminium og træfiner i grå eller wengébejdset eg.

Bordet med 2 tillægsplader kan nemt betjenes af en person, når behovet for et bord op til L320 cm er påkrævet.

Bordbenene følger med udtrækket, således at ingen sidder ved et irriterende bordben, når den store familiemiddag skal indtages.

Vælg mellem flg. størrelser:

UDEN UDTRÆK:
L180 x B90 x H71 cm
L200 x B100 x H71 cm

MED UDTRÆK:
L180(230-280) x B90 x H71 cm
L200(260-320) x B100 x H71 cm

Tilknyttet fil:  JPG SE UDTRÆKKET HER (15 KB)

ZANOTTA
LERCHE design er stolte af at kunne præsentere møbler fra italienske møbelfirma Zanotta i vores showroom. Zanotta er indbegrebet af italiensk design i særklasse, og vi har håndplukket et bredt udvalg af Zanottas møbeldesign, som du kan se og prøve i vores omgivelser. Zanotta blev grundlagt i 1954 og er en af Italiens mest anerkendte markedsledere inden for italiensk design. Zanotta har altid benyttet internationale berømte arkitekter og designere i skabelsen af møblerne - heriblandt Achille Castiglioni, Gae Aulenti, Marco Zanuso, Ettore Sottsass, Joe Colombo, Alessandro Mendini, Andrea Branzi, Giuseppe Terragni, Carlo Mollino, De Pas-DUrbino-Lomazzi, Enzo Mari, Bruno Munari, Alfredo Haberli, Werner Asslinger og Ross Lovegrove.  
I dag udgør Zanottas møbelsortiment en skøn skala af designikoner og fantastiske møbler til hele din indretning.

Oplev Zanottas vidunderlige univers og den fulde kollektion på www.zanotta.it

De skulpturelle WIRE borde findes både som spisebord og sofaborde. Den hærdede glasplade og det smukke stel udgør tilsammen en fantastisk nyhed fra Zanotta.

Design: Arik Levy

QUARDERNA er et af de få overlevne eksempler på 70’ernes italienske radikale avantgarde design. Serien består af bænke og borde, der kan kombineres eller bruges hver for sig. Serien er bygget af en bitavlekonstruktion, der gør produkterne utroligt stærke. Overfladen er silkescreenet plastik laminat.

Design: Superstudio


ARTEK
Det finske firma Artek blev grundlagt i 1935 af fire unge finske arkitekter med Alvar Aalto i spidsen.

Allerede i 30erne opfandt Alvar Aalto nye revolutionerende produktionsmetoder, der gjorde det muligt at bøje og splejse træ til nogle af de flydende organiske former og dynamiske designs, Alvar Aalto er så kendt for i dag.

Artek er endvidere kendt for en kvalitets tradition og respekt for naturen, der overstiger de fleste. Bæredygtighed har været en del af Arteks koncept allerede fra starten, og selv den dag i dag, er Arteks holdning til bæredygtighed i højsædet. KUN finsk birketræ bliver brugt til at fremstille de smukke møbler, og hver gang et træ fældes, plantes der et nyt.

BORD 91 findes i flere farver og materialer.

Stel i birk med plade efter eget valg i birk, hvid laminat eller sort linoleum.

Diameter 125 cm.

CHERNER TABLE
Selvom Norman Cherner bedst er kendt for hans møbeldesign, så inkluderer hans arbejde næsten alle aspekter af design: fra grafik, glas, belysning til hans arbejde med præfabrikerede huse.

Cherner Chair, som er designet i 1958 er blevet hans mest kendte møbel og sælges idag over hele verden.

CHERNER TABLES er på samme måde som den populære stol fremstillet af den bedste kvalitet træ. Benene er formet krydsfinér med bordplader i matchende finér. Café bordet har en bordplade i massiv valnød eller bøg og har metalben i enten rustfrit stål eller sort lakeret.


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541