FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

SOFABORDE


FOXY POTATO ABEL SOFABORD
ABEL sofabordet består af et lakeret metalstel i farve hvid eller lys grå, hvorpå der ligger en sekskantet massiv bordplade i sæbehandlet egetræ. Sofabordet venter således bare på, at du skal starte din leg og sammensætte det antal ABEL borde, der passer til din indretning.

Sofabordet kan naturligvis også stå alene, men tanken bag ABEL har været, at du selv kan være medbestemmende i designet af dit sofabord. Fleksibiliteten er overvældende og legesyg.

ABEL måler H40 x B60 x D52 cm.


Tilknyttet fil:  JPG SE ET ENKELT ABEL SOFABORD HER (36 KB)

HANS BØLLING BAKKEBORD
Det klassiske runde bakkebord blev designet i 1963 af arkitekten Hans Bølling, også kendt for sine eftertragtede træfigurer, heriblandt DUCK & DUCKLING.

Bakkebordet består i al sin enkelhed af et sammenklappeligt stel på hjul og to aftagelige vendbare bakker. Stellet findes i flere forskellige træsorter, som bøg, eg, mahogny, kirsebær osv., og de vendbare bakker er alle forsynet med to sider laminat i valgfri farver.
Du får på den måde mange kombinationsmuligheder for at vælge præcis den kombination af materialer og farver, der passer ind i DIT interiør.

Hans Bølling bakkebordet produceres stadig i Danmark efter stolte håndværkstraditioner.

Kig forbi vores showroom og oplev flere forskellige bakkeborde og tag et med dig under armen allerede i dag.

Du kan lave din egen kombination af et Hans Bølling bakkebord ved at klikke på dette link

www.brdr-kruger.dk

Tilknyttet fil:  JPG SE BAKKEBORDET I NYE FARVER HER (88 KB)

EAMES PLYWOOD GROUP
Eames designede EAMES PLYWOOD GROUP møbelserien I 1945. Serien består, udover en række stole, også af det lette sofabord CTM i krydsfinér med krom understel.  

Eames CTM bordet måler Ø86 x H40 cm og findes i sortbejdset aks og natur ask finér med krom stel.

CTM sofabordet produceres i dag af Vitra.ANDERS FOLKE ANDERSEN
Anders Folke Andersen er uddannet møbelsnedker ved snedkermester Niels Roth Andersen, da på den tid lavede Finn Juhls møbler. Anders blev færdiguddannet i 2000, hvor han modtog en bronzemedalje for sit afgangsprojekt. Derefter arbejdede Anders nogle år som møbelsnedker hos større og mindre snedkerværksteder.

I 2002 arbejdede Anders indenfor filmbranchen som snedker for Engelbrecht Construction. Da firmaet Foxy Potato blev grundlagt i 2005 var de primære opgaver indenfor dekorationsbyggeri og som rekvisitør. 2007 blev det udlukkende snedker opgaver Anders beskæftigede sig med.

De på en gang moderne og klassiske sofaborde BECK er udført med 3 ben i ubehandlet eg, oliebehandlet eg eller wengéoliebehandlet og topplade i gennemfarvet sort mdf med slidstærkt laminat på overfladen.

De smukke farver, som laminaten findes i, gør det muligt for dig at sammensætte præcis det bord eller de borde, der vil stå perfekt i din indretning. Du kan vælge mellem farverne hvid, sort, pastelgul, lysoliven, jadegrøn, dueblå og mintgrøn.

BECK bordene hører til blandt vores absolutte favoritter, og vi anbefaler på det kraftigste, at du investerer i dem nu, mens de stadig er til at betale.

Bordene fås i 3 størrelser: H40xØ90/H40xØ60/H30xØ60 cm. Bordene kan bruges enkeltvis eller i en kombination af flere borde. Du kan skyde det lille lave bord ind under det store og skabe lidt dynamik og fleksibilitet i din stue.

GIRO
Zanotta GIRO er det perfekte rullebord til alle miljøer. Bordet findes i tre størrelser (Ø50/Ø75/Ø110 cm) alle med aluminiumslakeret stålramme med hvid laminat plade. Den mindste størrelse kan også fås med bordplader i klar, rød eller sort lakeret hærdet glas.
  
Design: Anna Deplano

BAM BAM
Stolen Acapulco savnede selskab i form af et bord og dermed kom BAM BAM til verden. Firmaet bag bordet - Oficina Kreativa - fortæller at bordet er designet med tankerne på tiden med Dillinger og Capone i 30´erne. Navnet BAM BAM er relateret til lyden af en pistol, der lige er gået af.

Linierne fra stolen går igen på bordet og fungerer samtidig som afløb for regnvand. Bordet er velegnet både inde og ude - men tåler kun en regnbyge.


BAM BAM bordet fås i natur eg eller sort ask og i 2 størrelser:

Small n’ tall: Ø50 x H44 cm
Big n’ low: Ø70 x H36 cm  


HAY TRAY TABLE
En af HAY's klassikere er de kubeformede borde TRAY TABLES, som findes i 4 forskellige størrelser.

TRAY TABLE findes i sort, lys grå, og hvid og passer perfekt i alle indretninger. Kombinér gerne TRAY TABLES med hinanden eller brug dem hver for sig.

TRAY TABLES har alle en aftagelig bakke.
Materialet er pulverlakeret stål.

Vælg mellem :

SMALL 30x30x30 cm
MEDIUM 40x40x40 cm
SIDE TABLE 40x60x50 cm
COFFEE TABLE 60x60x35 cm


HAY DLM
DLM (Don't Leave Me) er et praktisk lille bakkebord i pulverlakeret stål fra danske HAY. Bordets håndtag gør det nemt at flytte rundt på bordet alt efter hvor du er. Og navnet siger alt: Efterlad mig ikke:-)

Brug DLM bordet i stuen og tag det med ud i det fri, når vejret tillader det. Vælg mellem et lille og et stort DLM bord.

DLM Ø38 x H43-56 cm
DLM Ø48 x H50-65 cm

Fås i følgende farver: Sort, blå, creme, mørk grå, lys grå, grøn, hvid og gul

Design Thomas Bentzen for Hay
Materiale: Pulverlakeret metal

HAY SARA COFFEE TABLE
HAY står også bag designet af dette lette sofabord med en stålramme og en bordplade i enten laminat eller linoleum.

Rammen fås i enten sort, hvid eller rustfri stål, mens bordpladen fås i

Hvid laminat med krydsfiner kant,
Sort linoleum med krydsfiner kant eller
Sort linoleum med kant i sort ask

Størrelse: B155 x D57 x H36 cm

SUBEYBAJA
SUBEYBAJA betyder op og ned på spansk. Og bordet her lever perfekt op til sit navn, idet det kan indstilles i hele 7 forskellige højder fra 39 cm til 72 cm blot ved en enkel og let bevægelse.

SUBEYBAJA er designet i 1979 af Robert Heritage og Roger Webb og måler Ø100 cm, hvilket gør det perfekt som sofabord, hvor højden ønskes tilpasset efter behov. Men SUBEYBAJA er også yderst velegnet til den mindre lejlighed, hvor der er brug for, at møblerne skal kunne løse flere funktioner.

Vælg mellem natur egetræsfiner eller sortbejdset eg.JOLLY TABLE
De små kvadratiske JOLLY borde er i særdeleshed velegnede som sideborde. Men hvis du sætter nogle stykker sammen, kan du få et cool alternativ til det traditionelle sofabord.

JOLLY findes i et væld af transparente farver. Og er nu også kommet i en ikke transparent udgave i hvid, rød og sort.

Vælg et citrongult for et frisk farvepift eller et røgfarvet til den mere elegante stil.

Husk at JOLLY bordene også er velegnede i haven.ISAMU NOGUCHI SOFABORD
Den japansk-amerikanske kunstner og billedhugger Isamu Noguchis (1904 - 1988) værker er i en klasse for sig, både hvad angår bredden og variationen i hans arbejde. Ud over skulpturer skabte han også scenografier, møbler, lamper, interiør, udendørsrum og haver. Målet var, at hans kunst skulle have en praktisk og social funktion. Isamu Noguchis skulpturelle stil fik en vedvarende indflydelse på organisk designs formsprog i 1950'erne og op til i dag.

NOGUCHI bordets stel af valnød, ahorn eller sortmalet ahorn bærer den tykke organiske hærdede glasplade.


NELSON TRAY TABLE
Den nu afdøde amerikanske designer og arkitekt George Nelson (1908-1986) designede TRAY TABLE i 1949. Det lille lette bord er højdejusterbart og fungerer fantastisk godt som ekstra bord ved sofaen eller sågar ved sengen.

Bordet måler 39x39cm og kan varieres i højden fra 49,5 cm til 69,5 cm. Bordpladen findes i ahorn, kirsebær og sortbejdset ask.


LTR OCCATIONAL TABLE
LTR bordet er et lille let flytbart bord designet af ægteparret Charles og Ray Eames i 1950. Eames havde mange af de små borde stående i deres eget hjem både i klynger og hver for sig. LTR står for Low Table Rod Base, og det er da heller ikke særligt højt. MEN til gengæld MEGET anvendeligt.

LTR måler 33,5 x 39,2 cm og er 25 cm højt.

Du kan vælge mellem hvid eller sort laminat bordplade eller den ekstravagante version, hvor bordpladen er belagt med bladguld.


PRISMATIC TABLES
Det er den verdenskendte arkitekt Isamo Noguchi, der i 1957 designede de enkle sideborde PRISMATIC TABLES, som er baseret alene på geometriske former.

Det trebenede bord med hexagonformet top er fremstillet i foldet aluminium inspireret af traditionel japansk papirfoldeteknikker.


BUTTERFLY
BUTTERFLY sofabordet er et smukt, skulpturelt bord med bordplade i hærdet glas og stellet findes i naturlig eller wengé bejdset eg eller hvidlakeret.

Design: Alex Taylor


ZANOTTA BILLY
Sofabordet BILLY er en af nyhederne fra Zanotta i 2011. Det er ligesom sofaen WILLIAM designet af Damian Williamson.

Bordet er minimalistisk i designet og fremstillet af ben i poleret aluminium med en bordplade i finer med wengebejdset eg eller højglans lakeret hvid.

Bordet fås i 2 størrelser:

H37xB80xL140 cm eller H37xB90xL160 cm.

CANE LINE ON THE MOVE SIDEBORD
"ON THE MOVE" er navnet på det lille pulverlakerede aluminiums-sidebord, som kan gøre gavn og glæde både inde og ude.

Bordpladen fungerer som en aftagelig bakke, der gør det let for dig at tilberede serveringen af kolde eller varme drikke i køkkenet for derefter at sætte bakken på stellet.

ON THE MOVE er designet af Strand + Hvass for danske Cane-line og du kan flytte bordet rundt efter behov i det lille håndtag.

ON THE MOVE måler H 58 cm og Ø 52 cm og findes i fv. sort og hvid.Tilknyttet fil:  JPG SE BEGGE FARVER HER (59 KB)

MUUTO AROUND SOFABORD
AROUND sofabordet er designet af Thomas Bentzen, som har skabt sofabordet ud fra traditionelle skandinaviske produktionsmetoder og materialer. Designet derimod skiller sig ud fra det tradionelle med dets lille kant, som danner en anderledes afslutning på bordpladen.

AROUND sofabordet findes i to størrelser og er velegnet alene eller i grupper af flere. Du kan således blive co-designer på din personlige kombination af borde.

Vælg mellem ask eller lakeret ask i farverne lys grå, sort, gul og rød.

Det lille AROUND sofabord måler H46 x Ø45 cm
Det store AROUND måler H37,5 x Ø72 cmBRUUN MUNCH PLAY SOFABORDE
BRUUN MUNCH er et dansk firma, som designer og producerer lækre møbler.

Sofabordserien PLAY giver dig mulighed for selv at sammensætte dit bord på tværs af materialer og størrelser.

Vælg mellem flere størrelser på bordplader i massivt egetræ eller valnød og kombiner med sortlakerede ben eller ben i samme træsort som bordpladen.

Oplev PLAY sofaborderne i vores showroom eller køb dem HER i web shoppenBRUUN MUNCH
I PLAY bordserien finder du også det rektagulære sofabord, som kan sammensættes efter dine ønsker.

PLAY sofabordet måler 120 x 60 cm.

TREKANTEDE PLAY BORDE
PLAY sofabordserien rummer også trekantede borde med afrundede hjørner.

Bordene er velegnede som sofaborde, indskudsborde, sideborde, hjørnebode, sengeborde m.m.

Vælg mellem flere størrelser i massiv eg eller valnød og kombiner med sorte ben eller ben i massiv eg eller valnød.

HOVER
Sofabordet der med sin futuristiske form og kvadratiske mål passer perfekt til din sofa med chaiselong. Stellet giver rig mulighed for opmagasinering af plaider, fjernebetjening, bøger, blade etc. Den hvide højglans finish gør bordet let at rengøre.MULTI TABLE
MULTI TABLE er et vendbart bakkebord, som har et utal af anvendelsesmuligheder - sengebord, sidebord ved sofaen eller som sofabord.

Bakken til bordet findes i valnød, eg eller laminat. Selve bordet er fremstillet i formpresset og malet finér og findes i enten sort eller hvid.

Størrelse: 44x52x32 cm


ZANOTTA SMALL WIRE SIDEBORD
De små skulpturelle SMALL WIRE sofaborde er et skulpturelt indslag til din indretning.

Den hærdede indfarvede glasplade og det smukke pulverlakerede understel udgør tilsammen et fantastisk sofabord/sidebord fra Zanotta.

Design: Arik Levy.
Vælg mellem et hvidt, orange, rødt og sort bord.

SMALL WIRE bordet måler Ø55 x H50 cm


LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541