FORSIDE

   |   

OM LERCHE DESIGN

   |   

INDRETNING

   |   

DESIGN KUP

   |   

AKTUELT

indretning

ERHVERV - BUSINESS DESIGN

Vis mig din virksomhed, og jeg skal sige dig, hvad den står for! Business design handler for LERCHE design om at indrette din virksomhed så den fremstår i overensstemmelse med din virksomheds profil.
Vi har ingen fast skabelon for, hvordan en virksomhed bør indrettes. Til gengæld sætter vi en ære i at forstå din virksomheds profil, kultur, organisation og processer indgående, før vi anbefaler en indretningsmodel, der sender de helt rette signaler til dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Hos LERCHE design er du sikret indlevelse, kreativ sparring og rådgivning og en skræddersyet indretningsløsning, der understreger dit koncept. – så ingen er i tvivl!

Se mere

PRIVAT - HOME COUTURE

Home couture er LERCHE designs fortolkning af eksklusiv indretning til dig, der sætter velvære ved dine omgivelser i højsædet. Får du dækket dine behov for funktionalitet, harmoni, æstetik og hygge i din boligindretning? Er du tilfreds og veltilpas, når du er hjemme? Eller hører du også til dem, der godt kunne trænge til et professionelt råd?
Under et 2-timers Home Couture (indretnings-) besøg i dit hjem giver vi dig inspiration og vejledning til indretning, stil, farvevalg, belysning etc. Naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Ved større opgaver udarbejder vi stemningsfulde stilplancher, der tilkendegiver stil og tone sammen med målfaste indretningsplaner, der skal føre dig sikkert og trygt igennem junglen af muligheder. For LERCHE design handler home couture om at se mulighederne og servere dig løsningen. Se mere

HAVENS RUM

Lad indretningen af din have blive en naturlig forlængelse af indretningen af din bolig under kyndig vejledning af LERCHE design. Den rette møblering og ”rum” adskillelse i form af eksempelvis smukt beplantede krukker, skal videreføre følelsen af velvære fra din bolig til din have og give dig maksimal glæde og tilfredshed. Når LERCHE design indretter din have, lægger vi vægt på, at arkitektur, indretning af rummene i haven og møbelvalg skal gå hånd i hånd og danne den perfekte base for dig at opholde dig i.
Se mere

FOREDRAG / ARRANGEMENTER

Hos LERCHE design deler vi gerne ud af vores erfaringer og ekspertise i form af skræddersyede foredrag til personaleforeningen, netværksgruppen eller andre, der kunne have interesse i at få indsigt i vores verden. Hvad enten du ønsker et foredrag om ”indretningens A til Z”, ”tidens interiør tendenser”, ”LERCHE designs tilbliven og udvikling” eller noget helt fjerde, så kontakt os for et foredrag strikket sammen i harmoni med dit ønske om en inspirerende aften i bedste LERCHE design ånd.
Vi inviterer også med jævne mellemrum til foredrag med spændende personligheder i vores showroom. Meld dig til vores nyhedsbrev og få invitationen sendt direkte til din mail box. Se mere

REKLAME / STYLING

Hvor bevidst er du om det visuelle budskab, der er forbundet med din virksomheds profil og værdien af de budskaber, du udstråler i din markedsføring? LERCHE design sikrer dig sikker styling og afspejling af din virksomheds profil i din næste kampagne, annonce, katalog etc. Vores tætte samarbejde med de bedste reklamebureauer og fotografer gør, at vi kan følge din opgave helt til dørs.
Se mere

 
LERCHE design | Indretningsarkitekttegnestue i Odense og Charlottenlund | Tlf.: +45 66 128 129 | info@lerchedesign.dk | CVR. 26763541